Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

O man kazkaip ryskejimo nebuvo, bac rysku is karto ir dabar blanksta..gleicviu nerasta..nors namu darbu nedarome jau pora dienu g.gif nu bet tikiuosi, akd isgyveno ten keli x ir pasinaudos proga pamatyti dienos sviesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 26, 09:46)
O man kazkaip ryskejimo nebuvo, bac rysku is karto ir dabar blanksta..gleicviu nerasta..nors namu darbu nedarome jau pora dienu g.gif nu bet tikiuosi, akd isgyveno ten keli x ir pasinaudos proga pamatyti dienos sviesa biggrin.gif

Labai linkiu, kad X būtų jau ten įsitaisęs 4u.gif Lauksim naujienų, po kokių 8-dienų jau gali drąsiai testuką darytis mirksiukas.gif man su pirmu parodė 10-11DPO ax.gif
Atsakyti
jo zinau..tik kaip tas 8 dienas iskesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 26, 12:56)
jo zinau..tik kaip tas 8 dienas iskesti blush2.gif

O tai prieš kiek dienų iki O buvo namų darbai?

Laukiu nesulaukiu Ugniukės rezultatų su elektroniniu testuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 26, 17:42)
O tai prieš kiek dienų iki O buvo namų darbai?

Laukiu nesulaukiu Ugniukės rezultatų su elektroniniu testuku  mirksiukas.gif

Aš irgi laukiau ir sulaukiau smile.gif
O testukai šį mėnesį man rodė kelias LH bangas, 11-12CD buvo beveik vienodo ryškumo juostelės, jau galvojau, kad bus O, tik va keistai dar vaisingų gleivių vos tik buvo ax.gif Tada ryškumas nublanko, o 15CD vėl pradėjo ryškėti smile.gif
Šiandien 16CD ir O testukas parodė ryškesnę juostelę thumbup.gif Dar užtvirtinimui pasidariau ir elektroninį O testuką ir jis man parodė šypsenėlę smile.gif Taigi O tikrai ne už kalnų biggrin.gif Ir vaisingų gleivių šiandien kaip priklauso ir vos padursto pilvo apačią, taigi dabar tai pilnai tikiu parodymais smile.gif
user posted imageuser posted image

O čia patvirtinimas elektroniniu testuku thumbup.gif
user posted image

Dar norėjau paklausti Elitarai, ar darytis man dar rytoj testuką? Ar geriau pataupyt kitam mėnesiui? ax.gif Nes kitą tai darysiu elektroninius nuo 10CD, noriu pažiūrėt, ar jis man nerodys teigiamo, kaip tarkim šį ciklą 11-12CD ax.gif
Atsakyti
Marmari namu darbai buvi kas diena iki 11 CD, o 12 CD parode II. tai pagal visas teorijas po II ryskaus pasirodymo O per 24-36 valandas..dabar po biski blesta, bet pagal pojucius 13 CD buvo O.
Atsakyti
Ugniuke, man praėjusį ciklą viskas buvo kaip ir tau šį: 13cd buvo II, 14 jau ne, o 15 vėl ir 16 dar II, ir su gleivėm sutampa, tai realiai 17 arba 18 cd turėtų būti O, bet ciklas 26 dienos, tai tada gaunasi, kad nuo O iki mmm užtenka 8-9 dienų?
mane yra apėmusi panika kada gi gaminti tą mergaitę, kai tie testai nuolat teigiami doh.gif
Ir kiek tų dienų atskaičiuoti tada atgal, kad nepataikyti ant teigiamo, dabar galvoju, kad bandysiu namų darbus atlikinėti apie 10 -11 cd, kad būtų toli nuo visų įmanomų teigiamų testų dienų.
Nes pirmą gaminau 16/17cd , bet dar ciklas būdavo ilgesnis, ir jaučiu, kad mano vyro Y, tai yra tokie gyvybingi ir viskam atsparūs biggrin.gif

Atsakyti
pas man ir tuoj ateis el testukas, na ziuresim ka rugseji ispranasaus... man dar ilgai teks stebet O, tikiuos nepasikeis po metu noras, na bent jau vyro -mergytes susilaukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 26, 22:41)
Ugniuke, man praėjusį ciklą viskas buvo kaip ir tau šį: 13cd buvo II, 14 jau ne, o 15 vėl ir 16 dar II, ir su gleivėm sutampa, tai realiai 17 arba 18 cd turėtų būti O, bet ciklas 26 dienos, tai tada gaunasi, kad nuo O iki mmm užtenka 8-9 dienų?
mane yra apėmusi panika kada gi gaminti tą mergaitę, kai tie testai nuolat teigiami  doh.gif
Ir kiek tų dienų atskaičiuoti tada atgal, kad nepataikyti ant teigiamo, dabar galvoju, kad bandysiu namų darbus atlikinėti apie 10 -11 cd, kad būtų toli nuo visų įmanomų teigiamų testų dienų.
Nes pirmą gaminau 16/17cd , bet dar ciklas būdavo ilgesnis, ir jaučiu, kad mano vyro Y,  tai yra tokie gyvybingi ir viskam atsparūs  biggrin.gif

Aš su pirmu irgi pastojau 16-17CD, tada ciklas buvo irgi ilgesnis - 31diena (kaip tik pataikėm ant O, nes ji vyko ~17CD, matavausi temperatūrą). Dabar ciklas 28 dienos, bet panašu, kad O vyksta vistiek tuo pačiu metu, praeitą 18-19CD, šį mėnesį 17-18CD ax.gif Tai iki mmm irgi gaunas ~9-10 dienų g.gif
Aš dar kitą mėnesį darysiuos vien elektroninius testukus, įdomu, ar man jie rodys šypsenėles per kitas LH bangas (kaip šį mėnesį 11-12CD) g.gif
O nuo spalio jau bandysim, jei rugsėjį O vėl parodys ~17-18CD, bandysim apie 11CD, bet greičiaisai bus dar per anksti, na aš niekur neskubu, dar vis darysiuos testukus (dar užsisakiau elektroninių biggrin.gif) ir lapkritį jau bandysiu diena vėliau smile.gif
Atsakyti
As tai va niekaip negalejau suprasti, akda jau bus toks 4 dienos iki O, nes nerode beveik nieko, o paskui staigiai LH cunamis..nu tikiuosi vaisingas ir x palankus. Dabar jau kliedziu simptomais..juolab, kad net vyras suspanvao kudikeli sianakt..tik neiasku kokios lyties bigsmile.gif ale, kas ateis, to lauksime, o apie emrgaite pasvaigti visada galima..dar tikiuosi turesiu ir kita sansa, jei si syki nepasiseks
Papildyta:
Marmari, tai tu vyras pakankink kas diena, kad y pamazetu..ir dar ten buvo kazkokiam straipsnyje, kad kalcio katijonai lemia x palankuma pastojimo metu, tai gerk kalci 9moterims tai is viso reikalinga) gerk piena, vyrui irgi pieno produktu duok, gal taip tuos y bent kiek apmalsinsi ir dar pasisaugodama su OT manau pasieksi tiksla
Atsakyti
o kiek Y gyvena? g.gif aš tai buvau pagalvojus, kad užteks nebeatlikinėt ND, kai testukasims rodyti teigiamą rezultatą, ir bus gerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 08 27, 17:57)
o kiek Y gyvena? g.gif aš tai buvau pagalvojus, kad užteks nebeatlikinėt ND, kai testukasims rodyti teigiamą rezultatą, ir bus gerai.  g.gif

Kaip rašo, dažniausia dvi paras, gali iki trijų g.gif Taigi netinka tas atvejis, kad nustoti, kai parodo dvi ryškias, reikia nustoti dar bent dieną, geriausia dvi prieš parodant dvi juosteles smile.gif Nes parodžius dvi ryškias juosteles, O gali vykti už 12-36h ax.gif
Tam ir reikia keletą ar daugau mėnesių pasityrinėti su O testukais, kada tiksliai vyksta O, kad po to būtų galima žinoti, kada apytiksliai nustoti atlikinėti namų darbus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 27 rugpjūčio 2008 - 17:15