Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 24, 18:00)
Siandien bac ir parode ryskias II blink.gif vakar nieko, siandien bac..un tikiuosi, kad jei uzkibo, tai x..nes ryte, nevalgius..bet biski per arti..ir keista jokiu gleiviu man ner, tik jautrumai emociniai ir pamaudimas kaip ir turi buti per O..visi pojuciai va sutapo su buvusiais ir su II.

Tai, jei ryškios abi, o vakar dar neryškios buvo, tai O vistiek dar ne šiandien - ryt/porryt mirksiukas.gif Aišku artokai gan, bet, jei po dviejų parų nuo dabar, tai gausis jau 2,5 paros, o gal ir visos 3 smile.gif
O man tai vėl jau neryški šiandien, 10CD buvo biški blyškesnė nei kontrolinė, 11-12CD buvo beveik vienodo ryškumo, o nuo vakar neryški g.gif Kažkaip nejaučiu jokių O simptomų, o pagal O testukus turėjo būti vakar arba šiandien g.gif Vaisingų gleivių šiandien jau daug, bet dar ne pikas, manau pikas bus rytoj ax.gif Praeitą ciklą tai pradėjau darytis testukus tik nuo 15CD tai buvo neryški, nuo 16CD pradėjo ryškėt, žodžiu - aukštoji matematika doh.gif
Dėl įdomumo pasidarysiu dar rytoj ir porryt, nes turiu dar du testukus unsure.gif
Va tep atrodo mano darbeliai:
user posted image
Atsakyti
tai dabar žiūriu, 14 cd gavos ta ryškesnė antroji, o kontrolinės nesimato, ar ne iš tos pusės žiūriu mastau.gif

nes pas mane sakykim kontrolinė būtų jei įsivaizduoju,akd čia testukas II
tai kontrolinė raudona, o jei jau atsiranda mėlyna, na toj vietoj, tai gaunas kaip teigiamas testas, o kaip tau čia tos raudonos nesimato o matos ta mėlyna toj vietoj, nesuprantu mastau.gif
Atsakyti
nu zinok, pas mane buvo visa laika, kaip pas tave 13-14 CD, o paskui ryski..ir gleiviu ner..o taip gali buti, kad ner gleiviu? Gal per karscius isdziuvo blush2.gif blink.gif bet pojuciai, tai lyg O butu is abieju kiausintakiu..pamaudimas per abu sonus..zodziu kaip reikiant..ziuresiu, ka siandien parodys tetukas..beje vis delto geriau tesutkus darysi apie 16 val, nei kaip as dariau 13.Bent jau man atrodo, akd rezultatai ryskensi
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 24, 22:36)
tai dabar žiūriu, 14 cd gavos ta ryškesnė antroji, o kontrolinės nesimato, ar ne iš tos pusės žiūriu mastau.gif

nes pas mane sakykim kontrolinė būtų jei įsivaizduoju,akd čia testukas II
tai kontrolinė raudona, o jei jau atsiranda mėlyna, na toj vietoj, tai gaunas kaip teigiamas testas, o kaip tau čia tos raudonos nesimato o matos ta mėlyna toj vietoj, nesuprantu mastau.gif

Nea, ant šitų testukų kontrolinė pirma (iš kairės) smile.gif Ne taip gal užrašiau dienas, nes kai įlašini, tai ta pirmoji, kur šalia skylutės ir yra testinė, o sekanti kontrolinė smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 25, 07:58)
nu zinok, pas mane buvo visa laika, kaip pas tave 13-14 CD, o paskui ryski..ir gleiviu ner..o taip gali buti, kad ner gleiviu? Gal per karscius isdziuvo blush2.gif  blink.gif bet pojuciai, tai lyg O butu is abieju kiausintakiu..pamaudimas per abu sonus..zodziu kaip reikiant..ziuresiu, ka siandien parodys tetukas..beje vis delto geriau tesutkus darysi apie 16 val, nei kaip as dariau 13.Bent jau man atrodo, akd rezultatai ryskensi

Dėl gleivių, tai aš manau, kad jų nematai dėl namų darbų mirksiukas.gif Bent jau man, kai susimaišo, tai nelabai gali atskirt ir konsistencija visai paiskeičia blush2.gif
Aš tai bandysiu dar toliau O testukus darytis, turėčiau jau gaut rytoj elektroninius, tik nžn ar verta gadinti g.gif Dar gausiu ir paprastų, tai šį mėnesį turbūt juos dar pasidarysiu iki kokios 20CD (nes praeitą O buvo 19CD) unsure.gif O jau kitą mėnesį normaliai elektroninius gadinsiu biggrin.gif
Aš tai ir darausi apie 16-16.30h, nes darbe geriausiai taip gaunasi, pavalgau apie 13h, tada jau nevalgau, negeriu ir į WC neeinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 25 rugpjūčio 2008 - 07:34
As kai ana savaite dar buvau atostogose, tai neiskentedavau laukti, kol reiks darytis blush2.gif pavalgydavau ryte apie 8 ir paskui jau 12.30 man jau ir valgio norisi ir gerti..tai labai gerai pasidaryti ir ramiai valgyti.
dabar kai i darba isejau, tai jau vakarais darysiuosi
O del gleiviu..tai aciu..kazkaip nesusimasciau, kad taip vykti gali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 25, 08:31)
Nea, ant šitų testukų kontrolinė pirma (iš kairės) smile.gif Ne taip gal užrašiau dienas, nes kai įlašini, tai ta pirmoji, kur šalia skylutės ir yra testinė, o sekanti kontrolinė smile.gif

matai kaip čia įdomiai, tai tada viskas aišku
Atsakyti
Nu aš tik ką pasidariau O testuką - antra juostelė vėl ryškėja doh.gif Aišku taip ir tuėtų būti, nes vaisingų gleivių šiandien pilna ax.gif Tik kodėl tada tokios ryškios buvo 11CD ir12CD g.gif kažkokia nesąmonė schmoll.gif Gal tikrai čia kaip kažkur skaičiau, kad būna kelios LH bangos ax.gif
Tiesa, šiandien turėsiu jau elektroninius testukus thumbup.gif, išbandysiu, jei nelabai vėlai pasiimsiu bigsmile.gif Gal jie geriau rodys smile.gif
Atsakyti
Man siandien CD 13 ir jau blankesne..itariu, kad siandien buvo O..nes per abu sonus jauciau..nu tikekimes, kad namu darbai vakar buvo su x ir pasieks savo tiksla blush2.gif dabar bus kancia laukti, kol galesiu darytis NT
Atsakyti
O tų elektroninių tai kiek būna vienam komplekte? Ar juos po vieną pirkti reikia?
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 25, 21:28)
O tų elektroninių tai kiek būna vienam komplekte? Ar juos po vieną pirkti reikia?

7 vnt., jau pasiėmiau biggrin.gif, tik nežinau, ar verta šiandien gadinti g.gif Turbūt jau palauksiu rytojaus, nes kiek visur rašo, kad darytis iki 20h ax.gif

Atsakyti
na ydomu kaip seksis su elektroninemis.na manau apsidziaugsi smile.gif vienas minusas-kaina.bet kai labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 08 25, 22:09)
na ydomu kaip seksis su elektroninemis.na manau apsidziaugsi smile.gif vienas minusas-kaina.bet kai labai reikia...

Vakar jau nesidariau elektroninio, nes vėlu jau buvo, šiandien bandysiu smile.gif Tik šiandien jau 16CD, nu bet pagal mano pojūčius tai O turėtų būti šiandien-ryt ax.gif Nors O testukai dvi ryškias rodė jau 12CD, bet vakar vėl beveik tokio pat ryškumo parodė, greičiausiai ten 12CD buvo LH banga, bet dar nesukėlusi ovuliacijos, nes vaisingos gleivės vakar-šiandien labai gausios ir pilvo apačią jau vos padursto. Nu bus matyt, ką gi čia šiandien man parodys elektroninis testukas bigsmile.gif Dar prieš tai pasidarysiu paskutinį paprastą, tada palyginsiu atsakymus ax.gif Sunku bus sulaukt man tos 16h doh.gif biggrin.gif
Atsakyti