Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

tai mano vyras turi broli drinks_cheers.gif , o vyro tevas turi ir broli ir seseri.
Tai i ka ziureti reikia 4u.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 08 22, 10:52)
laba, taip is ebay pirkau viska, man uz skaitmenini su atsiuntimu isejo 10.58svaro, kiek ziurejau cia pigiausiai radau. siandien tureciau gaut. tik kada reik pradet O ziuret, kelinta diena?
nu del paryziaus tai pajuokavau lotuliukas.gif
mano sesuo taip ir pagamino vaikiukus, pagal O-berniuka, o po to mergyte pagavo, stebedama O, tik sake, kad atsibodo temperatura matuotis, tai po mmm  pradejo gaudyt  thumbup.gif
o drauges broliui gydytojas pasake, kad reik paziuret, kiek jo tevas (tik is vyro puses) turi broliu ir seseru, tada zinosi ko tiketis.
oi, ziema tai kosmaras, as pamenu kaip sirgau, liga po ligos (sloga, kosulys nezmoniskas, tik islendu is ligos ir vel tas pats) kosmaras buvo. bet vis tiek teks nesiot ziema, nes planuoju pradet kita met, liepos-rugpjucio men ir tikiuos greit uzkibt kaip su dvejais savo.

Tai tikrai pigiai g.gif Aš už 14sv pirkau, dabar kiek žiūriu, tai pigiausiai 10sv + siuntimas ax.gif Paisisekė tau mirksiukas.gif
Jei kartais dar sugalvotum siųstis, tai brūkštelk į a.ž. prisijungčiau smile.gif Būna, kad po kelis vnt. pardavinėja ir siuntimas po to pigiau kainuoja smile.gif
Kada reikia pradėti darytis, priklauso nuo ciklo ilgumo. Jei tarkim ciklas 28 dienos, tai reikia pradėti 11CD.
Nors aš kai dariausi su paprastais praeitą mėnesį (mano ciklas 28), tai O parodė net 18CD doh.gif Šį vėl daraus su paprastais, jei iki 1-ad O nebus, tai jau gal spėsiu ir elektroninį sunaudot biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(moncep1 @ 2008 08 22, 11:43)
tai mano vyras turi broli  drinks_cheers.gif  , o vyro tevas turi ir broli ir seseri.
Tai i ka ziureti reikia  4u.gif ??

Čia tipo kaip iš vyro pusės eina, gali ir kelias kartas žiūrėti (tik vyrų). Pas mano vyrą, jo tėvą ir t.t. tai vien broliai, bet vyro broliui nesenai gimė mergytė, taip, kad nelabai tikiu schmoll.gif man viltis tada labai smarkiai užsidegė biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat uztat,, kada nelabai tikiu, nes pas mane kieme visi bernai turejo po broli (kiti ir du), o dabar kaip nekeista visi jie turi mergaites unsure.gif 9yra kas ir poreles turi)
net pavydas ima 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 22, 10:46)
Tai tikrai pigiai g.gif Aš už 14sv pirkau, dabar kiek žiūriu, tai pigiausiai 10sv + siuntimas ax.gif Paisisekė tau mirksiukas.gif
Jei kartais dar sugalvotum siųstis, tai brūkštelk į a.ž. prisijungčiau smile.gif Būna, kad po kelis vnt. pardavinėja ir siuntimas po to pigiau kainuoja smile.gif
Kada reikia pradėti darytis, priklauso nuo ciklo ilgumo. Jei tarkim ciklas 28 dienos, tai reikia pradėti 11CD.
Nors aš kai dariausi su paprastais praeitą mėnesį (mano ciklas 28), tai O parodė net 18CD doh.gif Šį vėl daraus su paprastais, jei iki 1-ad O nebus, tai jau gal spėsiu ir elektroninį sunaudot biggrin.gif

Papildyta:
Čia tipo kaip iš vyro pusės eina, gali ir kelias kartas žiūrėti (tik vyrų). Pas mano vyrą, jo tėvą ir t.t. tai vien broliai, bet vyro broliui nesenai gimė mergytė, taip, kad nelabai tikiu schmoll.gif man viltis tada labai smarkiai užsidegė biggrin.gif

reik ziuret kiek vyro tevas turi broliu seseru. nors nemanau, kad cia labai padetu g.gif na mano vyro tevas turejo tik broli, tai va ir turim suneli. tik ar cia labai jau pasitvirtina, nezinia? g.gif
kai uzmaciau sita skaitmenini testuka, rase, kad 14vnt yra, nu as viena paemiau. o uz tuos paprastus 20vnt sumokejau 4.95sv, siuntimas nemokamas.
gerai, butinai parasysiu, kai tik dar uztiksiu.
aiskutis, mano ciklas pagrinde 28d, na buna 26d, bet retai.
Aciu!
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 22, 10:46)

Papildyta:

parasiau tau i az radau tuos testukus ir dar yra ju 13vnt, vakar as viena paemiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(moncep1 @ 2008 08 22, 10:43)
tai mano vyras turi broli  drinks_cheers.gif  , o vyro tevas turi ir broli ir seseri.
Tai i ka ziureti reikia  4u.gif ??

ka turi vyro tevas, brolius seseri. to ir tiketis galima daugiau. o kiek pasitvirtina nezinau. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos dukryčių planuotojos flirt.gif
Gal kuri žinote, kada galima planuoti nėštumą po operacijos, aš ką tik po jos, tai galvoju vistiek buvo narkozė, reikia kažkiek palaukti, dar pastebėsiu save dėl O, bet kiek laukti,nežinau, nes norėčiau pastoti iki naujųjų, ir dar noriu dukrytės. Norai nemaži, ar ne? smile.gif
Atsakyti
marmari, ziurink kokia operacija. Siaip po menesio kokio jau galima, narkoze labai nekenkia, gal greiciau tavo orgaizmo savijauta svarbu.
Merginos parasykite mn i az del tu elektroniniu testuku, bo as jau su tais seseliais imu kompleksa isivaryti, kad O gyvenime turjeau tik du kartus ir abu pavyko pagauti netycia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 22, 20:14)
Sveikos dukryčių planuotojos  flirt.gif
Gal kuri žinote, kada galima planuoti nėštumą po operacijos, aš ką tik po jos, tai galvoju vistiek buvo narkozė, reikia kažkiek palaukti, dar pastebėsiu save dėl O, bet kiek laukti,nežinau, nes norėčiau pastoti iki naujųjų, ir dar noriu dukrytės. Norai nemaži, ar ne?  smile.gif

Manau, kad pora mėnesių tai tikrai vertėtų palaukti vien tam, kad pati atsigautum mirksiukas.gif O kartu per tą laiką ir pasistudijuotum savo O smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 23, 09:16)
marmari, ziurink kokia operacija. Siaip po menesio kokio jau galima, narkoze labai nekenkia, gal greiciau tavo orgaizmo savijauta svarbu.
Merginos parasykite mn i az del tu elektroniniu testuku, bo as jau su tais seseliais imu kompleksa isivaryti, kad O gyvenime turjeau tik du kartus ir abu pavyko pagauti netycia lotuliukas.gif

O ką tau apie juos parašyti ax.gif? Perkam juos e-bay 4u.gif
Beje, man tai kažkaip keistai mano O testukai, 11CD ir 12CD rodė dvi vienodo ryškumo, šiandien jau vos blankią g.gif Tai pagal viską man tada O šiandien - rytoj, t.y. 13CD-14CD (kaip ir pakankamai normalu su 28 dienų ciklu, bet praeitą mėnesį O buvo net 19CD g.gif Nu bandysiu žiūrėt kas toliau bus, taip tada jau nelabai gerai būtų, jei pas mane bus tokia nepastovi O unsure.gif
Atsakyti
maniske O matyt nusprende slepyniu pazaisti, nes tikrinu testais..siiap savijauta dabar lyg tuoj butu O..bet testukas tai tik kontroline rodo, o ta antra tai tiek blyski, kad greiciau jau galima numatyti, kurioje vietoje ta juostele turetu buti, bet tikrai nerodo, kad yra kazkoks hormonu padidejimas
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 23, 20:54)
maniske O matyt nusprende slepyniu pazaisti, nes tikrinu testais..siiap savijauta dabar lyg tuoj butu O..bet testukas tai tik kontroline rodo, o ta antra tai tiek blyski, kad greiciau jau galima numatyti, kurioje vietoje ta juostele turetu buti, bet tikrai nerodo, kad yra kazkoks hormonu padidejimas

Tai vat man irgi keista, nejaugi visi mano jutimai būdavo klaidingi g.gif Nes dabar dar tik pora dienų kaip atsirado vaisingos gleivės, jokių dar pojūčių, iki O manyčiau dar pora gerų dienų, o testai visai ką kita rodo doh.gif Nepatinka man visai jų rezultatai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 23, 21:54)

Kantrybės , kantrybės ir dar kartą kantrybės, tikrai išauš diena, kai bus ryškios abi juostelės smile.gif

Ugniuke, manau, kad mums tiks variantas namų darbai iškart po mmm , apsišarvuoti geležine kantrybe neskubėti, ir laukti. mirksiukas.gif
Aš dar norėjau Baltikes paklausti ar ji ilgai nepastojo taikydama pakankamai toli nuo O.
manyje kankinasi du jausmai, noras kuo greičiau pastoti ir kitas noras kad būtų mergytė unsure.gif
Atsakyti
marmari ir mane tie du norai kankina..
man tai tu gleiviu dar ner, tai bent jau pafgal tai manau, kad O dar tik arteja arba koki uzdegima gavau, nes sunkumas pilve yra..o juosteles tai blyskios ir blyskios..tai va tik, kad namu darbus darome ir laukiame OT rezultatu, kada nustoti
Atsakyti
Siandien bac ir parode ryskias II blink.gif vakar nieko, siandien bac..un tikiuosi, kad jei uzkibo, tai x..nes ryte, nevalgius..bet biski per arti..ir keista jokiu gleiviu man ner, tik jautrumai emociniai ir pamaudimas kaip ir turi buti per O..visi pojuciai va sutapo su buvusiais ir su II.
Atsakyti