Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 01, 13:27)
Nu brangus jie ziauriai, bet sakiau viena pakuote pabandysiu, as darysiu gal paprastus (ir tokiu dar uzsisakiau), kai jau jausiu (bus vaisingos gleives), ir su paprastom juostelem matysiu, kad ryskeja, bandysiu kokias 3 dienas su tais elektroniniais uzsitikrint smile.gif
Nes man labai keista, kad as dabar darau lietuviskas juosteles, man vakar rode pacia ryskiausia is 4 darytu (idomu dar ka siandien parodys), tai kaip ir gal siandien O turetu buti, o jau 19CD (is ~28) ir jokiu vaisingu gleiviu jau pora dienu visai nerasta (15-16 dienom plaukiau nuo ju) ir t.t. Tai va dabar ir labai susibalamutinau doh.gif
O cia tikslas, tai toks ojojoj, kad negaila tu pinigeliu man rolleyes.gif

Papildyta:
Aš irgi ją nusipirkau šiandien, tai gal 1-ad atsiųs, žianu, kad nieko naujo neperskaitysiu, bet paskaitinėsiu dar smile.gif
O Elitarai, tai ne tas žodis kaip AČIŪ wub.gif

toj knygoj siulo isigyt selno kalendoriu[apskaiciuoja metam nebrangiai bet as trai nezinau ar verta blush2.gif [nu gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 01, 13:27)
Nes man labai keista, kad as dabar darau lietuviskas juosteles, man vakar rode pacia ryskiausia is 4 darytu (idomu dar ka siandien parodys), tai kaip ir gal siandien O turetu buti, o jau 19CD (is ~28) ir jokiu vaisingu gleiviu jau pora dienu visai nerasta (15-16 dienom plaukiau nuo ju) ir t.t. Tai va dabar ir labai susibalamutinau doh.gif
O cia tikslas, tai toks ojojoj, kad negaila tu pinigeliu man rolleyes.gif

o kokios tos lietuviškos juostelės?kas jas gamina? kokia kaina jų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 01, 16:40)
o kokios tos lietuviškos juostelės?kas jas gamina? kokia kaina jų?  g.gif

NE LIETUVISKOS TIK LIETUVOJE GALIMA PIRKT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 01, 16:40)
o kokios tos lietuviškos juostelės?kas jas gamina? kokia kaina jų?  g.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 08 01, 17:07)
NE LIETUVISKOS TIK LIETUVOJE GALIMA PIRKT  blush2.gif

Aga, Lietuvoj pirktos smile.gif Kainuoja 5lt su cnt. eurovaistinėj vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 01, 17:54)
Aga, Lietuvoj pirktos smile.gif Kainuoja 5lt su cnt. eurovaistinėj vienas ax.gif

Aaa... galvojau, kad ir lietuviai pradeda daryt kažką jau.
tai neapsimoka tada irgi, kai gali gaut mažiau nei už litą vienetą atsisiuntus ,,,
Atsakyti
ugniuke,pas mane tas pats variantas buvo.lyg pervidury ciklo gleiviu daug pastebedavau,o vaisingos d.buvo y gala ciklo g.gif
Atsakyti
MANO CIKLAS IRGI NENORMALNAS doh.gif PRADZIOJ IV. GLEIVIU O KAI OVULIACIJA BUNA GLEIVIU NER doh.gif
Atsakyti
na o kas eina link tikslo kaina y antra plana eina...nes juosteles ,apie kurias pasakojau labai thumbup.gif
Papildyta:
ir vel as smile.gif na juosteliu uz lita ....as ne dykai neimciau.jei ju kaina reali 5lt,tai kodel taip pigiai kazkas leidzia?brokuotos matyt,kitos priezasties nematau.o jei butu jums galimybe palyginti elektronines ir paprastas-did.skirtumas.pati zinau,meginau,tad geriau brangesnes,bet tikslesnes zymiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 08 01, 20:32)
ugniuke,pas mane tas pats variantas buvo.lyg pervidury ciklo gleiviu daug pastebedavau,o vaisingos d.buvo y gala ciklo g.gif

Nu keista ir man, atrodo gi geriausios salygos isgyvent spermiukams tose gleivese, o jei per O ju jau nerasta g.gif Idomu bus dar kelis menesius pasitirt, ypac kita cikla su tais elektroniniais testukais ax.gif
Su pirmu, tai pastojau 16/17 CD is 31 (visad budavo 31 kaip laikrodukas, tai O panasu buvo kazkur 16-18CD), o jei po gimdymo pasidare 28/29, tai maniau tikrai anksciau ir O vyksta, bet panasu, kad taip pat kaip ir buvo, gal net veliau unsure.gif
Atsakyti
Dėl vaisingų gleivių, tai jos prasideda šešios dienos iki ovuliacijos, ir paskutinė diena kai yra vaisingos gleivės yra vadinama piko diena, tai yra didžiausia vaisingumo diena per visą ciklą ir nebūtinai ta diena turi būti gausiausia gleivių atžvilgiu. kaip rašoma kad tą diena turėtų ir būti ovuliacija. dar save reikėtų stebėti tris dienas, jei gleivės pasikeitė, atsirado sausumas reiškia kiaušialastė žuvo, o jei tris dienas po piko vėl atsirado vaisingo tipo gleivių, reiškia įvyko uždelsta ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 03, 10:22)
Dėl vaisingų gleivių, tai jos prasideda šešios dienos iki ovuliacijos, ir paskutinė diena kai yra vaisingos gleivės yra vadinama piko diena, tai yra didžiausia vaisingumo diena per visą ciklą ir nebūtinai ta diena turi būti gausiausia gleivių atžvilgiu. kaip rašoma kad tą diena turėtų ir būti ovuliacija. dar save reikėtų stebėti tris dienas, jei gleivės pasikeitė, atsirado sausumas reiškia kiaušialastė žuvo, o jei tris dienas po piko vėl atsirado vaisingo tipo gleivių, reiškia įvyko uždelsta ovuliacija.

Tai taip ir galvodavau, kad iki O vis tų vaisingų gleivių daugėja, o kai jų nebelieka, reiškia O įvyko, bet kad pas mane, pagal O testukus, kai parodė, kad bus tuoj O, tai jau kelios dienos buvo sausuma, va kur man keisčiausia g.gif Nuo 17 CD vaisingų gleivių jau nebuvo, o Ovuliacija pagal O testukus, buvo apie 19CD blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 03, 17:07)
Tai taip ir galvodavau, kad iki O vis tų vaisingų gleivių daugėja, o kai jų nebelieka, reiškia O įvyko, bet kad pas mane, pagal O testukus, kai parodė, kad bus tuoj O, tai jau kelios dienos buvo sausuma, va kur man keisčiausia g.gif Nuo 17 CD vaisingų gleivių jau nebuvo, o Ovuliacija pagal O testukus, buvo apie 19CD blink.gif

Pagal tą metodą rašoma, kad piko dieną 85 proc. moterų įvyksta ovuliacija, t.y. paskutinę dieną kai yra vaisingo tipo gleivės, o 95 proc. moterų per 2 dienas po piko, taip kad kaip ir teisingai, pataikai ten kur dauguma smile.gif
Ten taip pat rašo, kad pirmomis vaisngojo tipo gleivių pasirodymo dienomis( tačiau pabrėžiama, neturėjus santykių šio ciklo metu, kaip supratau dėl to, kad turėjus jų gali neteisingai suprasti gleives) daugiau šansų turi pasaulį išvysti mergaitė, o piko dieną pasidarbavus berniukas.
Sėkmės, laikau kumštukus už visas, kurios jau dabar užsiima gamyba thumbup.gif
greitai prisijungsiu ir aš, už kokių poros mėnesių, bandysiu iš labai labai toli blink.gif
Atsakyti