QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 01, 13:27)
Nu brangus jie ziauriai, bet sakiau viena pakuote pabandysiu, as darysiu gal paprastus (ir tokiu dar uzsisakiau), kai jau jausiu (bus vaisingos gleives), ir su paprastom juostelem matysiu, kad ryskeja, bandysiu kokias 3 dienas su tais elektroniniais uzsitikrint
Nes man labai keista, kad as dabar darau lietuviskas juosteles, man vakar rode pacia ryskiausia is 4 darytu (idomu dar ka siandien parodys), tai kaip ir gal siandien O turetu buti, o jau 19CD (is ~28) ir jokiu vaisingu gleiviu jau pora dienu visai nerasta (15-16 dienom plaukiau nuo ju) ir t.t. Tai va dabar ir labai susibalamutinau
O cia tikslas, tai toks ojojoj, kad negaila tu pinigeliu man
Papildyta:
Aš irgi ją nusipirkau šiandien, tai gal 1-ad atsiųs, žianu, kad nieko naujo neperskaitysiu, bet paskaitinėsiu dar
O Elitarai, tai ne tas žodis kaip AČIŪ

Nes man labai keista, kad as dabar darau lietuviskas juosteles, man vakar rode pacia ryskiausia is 4 darytu (idomu dar ka siandien parodys), tai kaip ir gal siandien O turetu buti, o jau 19CD (is ~28) ir jokiu vaisingu gleiviu jau pora dienu visai nerasta (15-16 dienom plaukiau nuo ju) ir t.t. Tai va dabar ir labai susibalamutinau

O cia tikslas, tai toks ojojoj, kad negaila tu pinigeliu man

Papildyta:
Aš irgi ją nusipirkau šiandien, tai gal 1-ad atsiųs, žianu, kad nieko naujo neperskaitysiu, bet paskaitinėsiu dar

O Elitarai, tai ne tas žodis kaip AČIŪ

toj knygoj siulo isigyt selno kalendoriu[apskaiciuoja metam nebrangiai bet as trai nezinau ar verta