Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 22, 14:19)
o kokia jos lapu bukle? kieti, stangrus, ar minksti, tokie patize, paleipe? jei patize tai gal tu ja apziurek geriau, nes pas mane buvo nuleipe lapai, saknys per vazonika kiek maciau tai grazios zalios, bet kai istraukiau, tai nupjausciau visas zemines saknis, liko tik orines, nes kitos nupuve buvo  unsure.gif
Papildyta:
as dariau taip: istraukiau gelyte, nukrapsciau sena substrata, pakisau po kranu, siltu vandeniu nuploviau saknis, tada nugenejau visus negerumus, aptepiau cinamonu ir palikau kokiam pusvalandziui, kad apdziutu. tada persodianau i nauja substrata ir nelaisciau 11 dienu drinks_cheers.gif
Papildyta:
nu tu tikra saunuole  thumbup.gif  va tau uz tokia gera prieziura  4u.gif

Kai pirkau tai lapai buvo peržiuvę, bet dabar jau atstatyti - kieti ir stangrūs. bet ne visada lapai yra rodikilis apie pūvinį. Pas mane yra viena gėlytė tai man baisu į tą vazoniką žiūrėt ir papuvę ir sudžiuvę doh.gif bet kol dar žydi aš jos ir nerūšiju, bet jos lapai irgi puikios kondicijos, ko nepasakyčiau apie šaknis.
Ramunytė kaip gėlytė smile.gif oho kaip užbujojo thumbup.gif
Atsakyti
parduodu stambeziede orchideja... ziedu skersmuo 9 cm... ax.gif tik kad vakar MB nulauze ziedus... verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 22, 14:58-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 22, 14:58)
  Gal geriau augs tada biggrin.gif 

apsibliausiu cry.gif knieti fotkes paziuret, o negaliu bash.gif, nu kada man normalu neta ives, tada nors galesiu laisvai landziot visur g.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 15:00)
Beje, kad šaknys nelįstų per tas skyles tai galvoju ant dugno tokio plastikinio tinklelio likusio po remonto įdėsiu, gal nelabai supyks smile.gif

gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 12:45)
Kai pirkau tai lapai buvo peržiuvę, bet dabar jau atstatyti - kieti ir stangrūs. bet ne visada lapai yra rodikilis apie pūvinį. Pas mane yra viena gėlytė tai man baisu į tą vazoniką žiūrėt ir papuvę ir sudžiuvę  doh.gif bet kol dar žydi aš jos ir nerūšiju, bet jos lapai irgi puikios kondicijos, ko nepasakyčiau apie šaknis.

tada belieka tik patikrint istraukus ja is vazono g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 22, 15:50)
apsibliausiu cry.gif knieti fotkes paziuret, o negaliu bash.gif, nu kada man normalu neta ives, tada nors galesiu laisvai landziot visur g.gif

Nesinervuoki,Rena ax.gif Kai ives tau neta, turesi daug ka apziuret smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 22, 15:52-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 22, 15:52)
Nesinervuoki,Rena  ax.gif  Kai ives tau neta, turesi daug ka apziuret  smile.gif

na jau ne tongue.gif , turesi is naujo fotkes sukilnot blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bukit pagerbtos, orchideju augintojos mirksiukas.gif

...labai pas jus noriu...Skaiciau skaiciau jusu temele ir man paciai taip uzsinorejo isiterpti i siuos pasnekesius.
Orchidejas tiesiog dievinu, nors (prisipazinsiu) nesu didele ju zinove ir nemoku gerai rupintis. Bet su jusu pagalba tikiuosi pagerinti savo turimu grazuolyciu gyvenima smile.gif

Niekada nedariau karsto duso savo gelytems. Tiesa, anksciau pastatydavau po beganciu drugnu vandeniu kelioms minutems. Kazkur perskaiciau, kad musu vanduo is ciaupo orchidejoms yra zalingas, tai ir meciau si reikala. O kaip gi tas karstas dusas?
Ka manot?
Atsakyti
Sveikutes, noriu paklausti jusu ka daryti, jei mano geliuku (cambrios ir phanelopsio) orines saknytes labai greit isdziusta, o apatines matosi dar dregnos. Tai purskiat kasdien kol isdziusta ir apatines saknys ar kaip? O gal kiminus deti, tik kur ju gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 07 22, 16:49)
Kazkur perskaiciau, kad musu vanduo is ciaupo orchidejoms yra zalingas, tai ir meciau si reikala. O kaip gi tas karstas dusas?
Ka manot?

savo orches ir mirkau ir karsta dusa darau is po krano ir nieko joms neatsitiko, o auga sau patenkintos ir ziugina vienos ziedais, kitos savo saknim ir lapais, dar kitossavao keikiais, augliais, kitos pasirodanciais ziedstiebiais, na zo nesiskundziu schmoll.gif bigsmile.gif
o karstas dusas, tai geris thumbup.gif aisku jei saknyse nera puvinio mirksiukas.gif

blondynka, o is ko tu sprendi, kad orinems saknims per mazai dregmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 22, 15:57)
na jau ne tongue.gif , turesi is naujo fotkes sukilnot blush2.gif  lotuliukas.gif

Xi xi biggrin.gif Pasakysiu adresa kur mano visos fotkes ir jau tada galesi pati ieskot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 07 22, 18:20)
savo orches ir mirkau ir karsta dusa darau is po krano ir nieko joms neatsitiko, o auga sau patenkintos ir ziugina vienos ziedais, kitos savo saknim ir lapais, dar kitossavao keikiais, augliais, kitos pasirodanciais ziedstiebiais, na zo nesiskundziu schmoll.gif  bigsmile.gif
o karstas dusas, tai geris thumbup.gif aisku jei saknyse nera puvinio mirksiukas.gif
blondynka, o is ko tu sprendi, kad orinems saknims per mazai dregmes g.gif

As irgi kaip noredama geriau orchidejoms einu is savo prudelio vandenuko biggrin.gif Parasyta juk visur,kad reik jas lietaus vandeniu laistyt. Bet pasirodo nieko as jom ten geriau nepadarau tempdama vandeni is lauko.. Ten irgi kietas vanduo... Kai nusimaudai, plaukai kai storu plauku zeles sluoksniu sutepti.. blink.gif
Atsakyti
na as isvis abejoju ar ten kur jas augina, na kol iki musu patenka, jus ka galvojat kad jas irgi kokiu spec h2o laisto g.gif
Atsakyti
O jus patariate nukarpytas saknis dezinfekuoti anglim? O is kur jos gauti? Ar tinka tos, jei as aktyvintos anglies tabletes sutrinciau ir jom dezinfekuociau? ax.gif
Atsakyti