QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 22, 14:19)
o kokia jos lapu bukle? kieti, stangrus, ar minksti, tokie patize, paleipe? jei patize tai gal tu ja apziurek geriau, nes pas mane buvo nuleipe lapai, saknys per vazonika kiek maciau tai grazios zalios, bet kai istraukiau, tai nupjausciau visas zemines saknis, liko tik orines, nes kitos nupuve buvo 
Papildyta:
as dariau taip: istraukiau gelyte, nukrapsciau sena substrata, pakisau po kranu, siltu vandeniu nuploviau saknis, tada nugenejau visus negerumus, aptepiau cinamonu ir palikau kokiam pusvalandziui, kad apdziutu. tada persodianau i nauja substrata ir nelaisciau 11 dienu
Papildyta:
nu tu tikra saunuole
va tau uz tokia gera prieziura 

Papildyta:
as dariau taip: istraukiau gelyte, nukrapsciau sena substrata, pakisau po kranu, siltu vandeniu nuploviau saknis, tada nugenejau visus negerumus, aptepiau cinamonu ir palikau kokiam pusvalandziui, kad apdziutu. tada persodianau i nauja substrata ir nelaisciau 11 dienu

Papildyta:
nu tu tikra saunuole

Kai pirkau tai lapai buvo peržiuvę, bet dabar jau atstatyti - kieti ir stangrūs. bet ne visada lapai yra rodikilis apie pūvinį. Pas mane yra viena gėlytė tai man baisu į tą vazoniką žiūrėt ir papuvę ir sudžiuvę

Ramunytė kaip gėlytė