Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 14:16)
nu nerealiai gražu  wub.gif
Nu Jus man pasakykit kaip pas Jus sukrauna tiek daug žiedų?  g.gif pas mane daugiau 4 ant vieno žiedstiebio dar nebuvo  verysad.gif
Ir dar klausimus, o  kiminai tik reanimacijai reikalingi ar ir persodinant ? Sugalvojau šiandien vieną  savo gėlytę persodinti, gal jai patiks permainos, nes kažkaip po Maximos kankinimo atsigavo, bet daugiau jokių augimo požymių nerodo sad.gif

nežinau...tiesiog sukrauna tiek blush2.gif

o kiminus aš dėjau ant viršaus (išorinių šaknų) ir kaip supratau - jie labai gerai palaiko drėgmę ir taip išorines šaknis apsaugo nuo džiūvimo g.gif kai matau kad jie jau sausi - tiesiog papurškiu vandeniu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deire: 22 liepos 2008 - 13:25
Ir dar klausimus, o  kiminai tik reanimacijai reikalingi ar ir persodinant ? Sugalvojau šiandien vieną  savo gėlytę persodinti, gal jai patiks permainos, nes kažkaip po Maximos kankinimo atsigavo, bet daugiau jokių augimo požymių nerodo sad.gif

na nenorek visko iskart ir greit rolleyes.gif
o kiminus as naudoju reanimacijai g.gif kitos dar imaiso i substrata g.gif ant visrsaus deda (oriniu saknu) g.gif

ne i tema, cia mano MB vis zaidimais uzsiima doh.gif
gal i miesta uzsukit tongue.gif
http://gedzocity.myminicity.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 22 liepos 2008 - 13:32
QUOTE(rena @ 2008 07 22, 13:23)
na nenorek visko iskart ir greit rolleyes.gif
o kiminus as naudoju reanimacijai g.gif kitos dar imaiso i substrata g.gif

tai, kad nuo birželio 12 d. ji jokio veiksmo nepadarė doh.gif Pas mane dar taip ilgai nieks netinginiavo lotuliukas.gif
Cambria ir ta bulvę augint pradėjo, o šita visiškai nieko sad.gif

Papildyta:
Apžiūrėjau, kad tas mano dendrobiukas, kur apatiniai lapai pasalotiję ir tas vis gi skleidžiasi, nors galvojau, kad vis gi tuos pumpurus numes smile.gif ir jis daug vėliau už tą kaprizingą faliką namo namuose atsirado
user posted image
user posted image
o tą nunykusį žiedstiebį turbūt reikia jau visą pašalinti, ane ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 14:30)
tai, kad nuo birželio 12 d. ji jokio veiksmo nepadarė  doh.gif Pas mane dar taip ilgai nieks netinginiavo  lotuliukas.gif

na kur jau cia taip ilgai unsure.gif pas mane dracena viena tik po metu buvo maloninga isleido ugliuka ir sakns dabar pradejo auginti biggrin.gif uzsispyrele kazkokia tai doh.gif
Papildyta:
o tu darai karsta dusa g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 11:16)
Nu Jus man pasakykit kaip pas Jus sukrauna tiek daug žiedų?  g.gif pas mane daugiau 4 ant vieno žiedstiebio dar nebuvo  verysad.gif

palauk, duok pailset gelytei ir prades augt. po keliu karstu dusu tikrai atsigaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 11:35)
tai, kad nuo birželio 12 d. ji jokio veiksmo nepadarė  doh.gif Pas mane dar taip ilgai nieks netinginiavo  lotuliukas.gif

sutinku su rena, kad cia visai neilgai schmoll.gif tegu gele pripranta pas tave augt, adaptuojasi, o tada jau ir prades ir lapukus ir saknytes augint ir ziedstiebi parodys su ziedukais mirksiukas.gif reikia tik daauuug kantrybes mirksiukas.gif
o jos man taip truksta blush2.gif
Atsakyti
Tai vat dariau kelis kartus tą karštą dušą, bet pagalvojau, kad gal su šaknim kas ne to sad.gif tai dėl to ir noriu persodinti, nes per vazonėlį tai jokių negerumų nesimato.
Papildyta:
Tai, kad jau vėliau nupirktos gėlės pražydo net, nors irgi buvo tokios pat nustekentos, o šita tokia jau užsispyrėlė smile.gif
Atsakyti
Na va smile.gif Mano orchytes dar nezydi, bet pasigirsiu vis tiek biggrin.gif
Gal geriau augs tada biggrin.gif
Cia yra Katleja, tarpk kurios lapeliu auga kazkas panasaus i lapeli,bet viengubas. Is panasaus dalyko senieji ziedstiebiai buvo islinde (as optimiste biggrin.gif ) http://public.fotki....a/imgp3360.html

Cia kur leidzia ziedstiebi nauja http://public.fotki....-/phalaenopsis/

O cia is akutes miegancios isleido kita gelyte http://public.fotki....1/imgp3400.html

Cia is reanimatoriaus. Isledo nauja grazu lapa (tas didesnis ir labiau blizga) ir augina nauja smile.gif http://public.fotki....s/imgp3359.html

O sitas grazuolis parode toki ziedeli smile.gif http://public.fotki....s/imgp3365.html
Ir beveik visas mano darzelis smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš to substrato iš Ermitažo, prigriebiau cinamono ir šiandien turbūt operuosiu jei ką negero rasiu. Bet kiek prisimenu paliet reik prieš persodinant ane ?
Beje, kad šaknys nelįstų per tas skyles tai galvoju ant dugno tokio plastikinio tinklelio likusio po remonto įdėsiu, gal nelabai supyks smile.gif
Atsakyti

Labai gražu...
Pasakykit man, kaip pradednaciajai, kas tie kiminai? Nu niekaip nesuprantu schmoll.gif Turiu 1 gelyte ir nezinau - persodinti ja ar palikti tame permatomame vazonelyje, kada jau per mazas...
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 11:58)
Tai vat dariau kelis kartus tą karštą dušą, bet pagalvojau, kad gal su šaknim kas ne to sad.gif tai dėl to ir noriu persodinti, nes per  vazonėlį tai jokių negerumų nesimato.
Papildyta:
Tai, kad jau vėliau nupirktos gėlės pražydo net, nors irgi buvo tokios pat nustekentos, o šita tokia jau užsispyrėlė smile.gif

o kokia jos lapu bukle? kieti, stangrus, ar minksti, tokie patize, paleipe? jei patize tai gal tu ja apziurek geriau, nes pas mane buvo nuleipe lapai, saknys per vazonika kiek maciau tai grazios zalios, bet kai istraukiau, tai nupjausciau visas zemines saknis, liko tik orines, nes kitos nupuve buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2008 07 22, 12:00)
Nusipirkau aš to substrato iš Ermitažo, prigriebiau cinamono ir šiandien turbūt operuosiu jei ką negero rasiu. Bet kiek prisimenu paliet reik prieš persodinant ane ?
Beje, kad šaknys nelįstų per tas skyles tai galvoju ant dugno tokio plastikinio tinklelio likusio po remonto įdėsiu, gal nelabai supyks smile.gif

as dariau taip: istraukiau gelyte, nukrapsciau sena substrata, pakisau po kranu, siltu vandeniu nuploviau saknis, tada nugenejau visus negerumus, aptepiau cinamonu ir palikau kokiam pusvalandziui, kad apdziutu. tada persodianau i nauja substrata ir nelaisciau 11 dienu drinks_cheers.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 22, 11:58-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 22, 11:58)
Na va smile.gif  Mano orchytes dar nezydi, bet pasigirsiu vis tiek  biggrin.gif
Gal geriau augs tada biggrin.gif 

nu tu tikra saunuole thumbup.gif va tau uz tokia gera prieziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2008 07 22, 12:13)
Tina, nerealus grožis  wub.gif tik va ir toje gėlių bazėje reikia pataikyti laiką raba dažnai lankytis, nes neužsibūna ten gėlytės  ax.gif

Nezinau del to, vaziavau ten pirma karta, reiskias man pasiseke smile.gif

QUOTE(kilka @ 2008 07 22, 13:37)
Tinalabai jau gražus tamstos pafikas,mačiau toki šį savaitgali Ermitaže nerealiai dyyydeliu žiedu,bet ranka nekilo toki pirkt(visgi 50lt doh.gif  verysad.gif )

Oho, vistik antkainis yra tose pardese.
Atsakyti
Na ir gelyte , Deire!! thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 22, 15:19)

nu tu tikra saunuole  thumbup.gif  va tau uz tokia gera prieziura  4u.gif

Dekui dekui smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti