Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Tejyte @ 2008 07 21, 10:28)
Labukas,
nusipirkau aš neseniai nukainuotą dendriką nobile, kelias dienas laikiau prie kitų orchyčių ir pastebėjau, kad kartu su juo dovanų parsinešiau miltuotųjų skydamarių cray.gif greitai izoliavau, bet bijau, kad nebūtų kitų gėlyčių užkrėtęs. Žadu nupurkšti actara. Gal kuri turėjote tokią problemą? Ar actara šiuo atveju veiksminga? Kaip manot, gal ir kitas gėlytes profilaktiškai nupurkšt?

siulau purksti, blogiau tikrai nebus
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 21, 09:55)
manoji uzmirsta masdevalija ir du ziedus isleido... bigsmile.gif  lauksim prazystant... wub.gif

Koks pavadinimas gėlytės-ėjau žiūrėt kaip atrodo ir kas toks yra blush2.gif Vajei kokia aš žalia...
Atsakyti
Registruojuosi gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 21, 07:55)
manoji uzmirsta masdevalija ir du ziedus isleido... bigsmile.gif  lauksim prazystant... wub.gif

jau prasom pasirodyt kai prazys ax.gif
Atsakyti
Klausykit, man iškilo klausimas, ar yra vazonėlių didesniu už 15 cm. Mano gigantė tiek šaknų priaugino, kad jau netelpa g.gif ką reikės daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 07 21, 12:05)
Klausykit, man iškilo klausimas, ar yra vazonėlių didesniu už 15 cm. Mano gigantė tiek šaknų priaugino, kad jau netelpa g.gif  ką reikės daryti doh.gif

yra pasiziurek cia http://www.orchidejo...php?id=36&cid=2
Atsakyti
tai aneizza'i, plepiausiai, balioncikas 4u.gif po galu galais ne as, ka reskia kai normalaus neto ner tongue.gif

QUOTE(Tejyte @ 2008 07 21, 10:28)
nusipirkau aš neseniai nukainuotą dendriką nobile, kelias dienas laikiau prie kitų orchyčių ir pastebėjau, kad kartu su juo dovanų parsinešiau miltuotųjų skydamarių cray.gif greitai izoliavau, bet bijau, kad nebūtų kitų gėlyčių užkrėtęs. Žadu nupurkšti actara. Gal kuri turėjote tokią problemą? Ar actara šiuo atveju veiksminga? Kaip manot, gal ir kitas gėlytes profilaktiškai nupurkšt?

na as tai nuo visokiu tu lakstanciu zarazu iskart jamu actara i rankas thumbup.gif ir dar gali poto po 2sav. dar pakartotinai nupurksti drinks_cheers.gif profilaktika niekada nepakenkia mirksiukas.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 07 21, 10:55)

doh.gif tiksliai as gi irgi tokia turiu unsure.gif nepamenu kada ja laisciau blush2.gif i laiptine istremus ir visai pamirsau, lekiu ziuret ar dar gyva g.gif

QUOTE(laurindre @ 2008 07 21, 12:05)
Klausykit, man iškilo klausimas, ar yra vazonėlių didesniu už 15 cm. Mano gigantė tiek šaknų priaugino, kad jau netelpa g.gif  ką reikės daryti doh.gif

arba dar gali pasinaudoti nuo saslu kibireliais, pasidaryk skyluciu ir bus vazonelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 21 liepos 2008 - 11:16
Padekit unsure.gif Vakar pastebejau, kad mano phalikas turi kirmeliu vazone bash.gif bash.gif Gelyte dar grazi: zydi, lapai zali ir saknys kiek matosi atrodo normalios. Bet ka man su tom bjaurybem kirmelem daryt???
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 07 21, 12:14)
Padekit  unsure.gif Vakar pastebejau, kad mano phalikas turi kirmeliu vazone  bash.gif  bash.gif Gelyte dar grazi: zydi, lapai zali ir saknys kiek matosi atrodo normalios. Bet ka man su tom bjaurybem kirmelem daryt???

gal ten mazi sliekai? kazkuriai jau cia buvo, bandyk su krastu dusu iskrapstyti lauk
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 07 21, 12:14)
tai aneizza'i, plepiausiai, balioncikas 4u.gif po galu galais ne as, ka reskia kai normalaus neto ner tongue.gif

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 07 21, 12:14)
Padekit  unsure.gif Vakar pastebejau, kad mano phalikas turi kirmeliu vazone  bash.gif  bash.gif Gelyte dar grazi: zydi, lapai zali ir saknys kiek matosi atrodo normalios. Bet ka man su tom bjaurybem kirmelem daryt???

o kas ten per kirmeles unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 00:39)
rena,
tavo filipinas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Miegok jau miegok, o ta geliu baze Kaune tai geras dalykas, uzsuk i ja kada  thumbup.gif Dar kokia juka i kiema nuciupau  wub.gif

As tai kaip tik buvau po prekiu gavimo. Gauna treciadieni, o as ketvirtadieni buvau. Beje, pas mane jie du susodinti, tik kolkas draskyt nesinori  ax.gif

aciukas 4u.gif

ahca, idomu kaip iki Kauno dasigauti, o apie baze visai patyliu doh.gif biggrin.gif

tai tu ju ir nedraskyk, lai auga abu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 00:46)
Tik, kad augtu  ax.gif su sitom jau sunkiau  doh.gif

aha, cia ne phalikai, na bet juk pas kitas auga biggrin.gif
Atsakyti
Naujoje geliu parduotuveje siandien prisiziurejau tiek groziu!!! blush2.gif kokios grazios orchidejos.. nu nors imk ir pirk. Ir kaina mazdaug visu po 45 lt, ir dideles, grazus ziedai, neapdziuve visiskai. Dieve, seile as ten varvinau. Viena aisku nusiziurejau kuria jau gal nusipirksiu bigsmile.gif Ir parasyta kad ten viskas augintojo kainom, bet as abejoju.. Dar pamaciau, kaip ten tuos ziedus nulenkia i apacia, na atrodo, kad jie zemyn auga, ogi ten lankelis ismeigtas pasirodo, ir graziai leidziasi zemyn. Kazin tokiu lankeliu siaip nebuna pirkt? O maximoj nukainuotu siandien jau nebebuvo.. aij, gal ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 21, 12:35)
  Dar pamaciau, kaip ten tuos ziedus nulenkia i apacia, na atrodo, kad jie zemyn auga, ogi ten lankelis ismeigtas pasirodo, ir graziai leidziasi zemyn. Kazin tokiu lankeliu siaip nebuna pirkt?

kas cia mums tokioms isradingoms reiskia pacioms tokius pasidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti