keliais būdais: aš pati tiesiog pripilu į jį vandens, ir vanduo garuodamas šiek tiek drėkiną erdvę aplink gėlytes... ten dar rašoma, kad norint suaktyvinti drėkinimą - galima naudoti kažkokį šildymo laidą, bet man ir be jo gerai
Nu va man tokia mintis, kad jie ir kalasi ir po truputuka puva. Tai kas greiciau iseina... O gal reik biski i fungicida galiukus pamirkyt? Jauciu, kad as kystelsiu-blobiau gal nebus
man atrodo jog tie galiukai pūva dėl to jog su nepakankamai aštriu įrankiu yra supjaustyti, nes pvz. kerpat tie galiukai truputi pasitraiško, o tai pats tas puvinio procesui prasidėt
Sveikutes,bet jau koks grozis tos uz 7lt pirktos As irgi noreciau tokia nusipirkt,nors ir turiu 2 baltas,bet tokios svyranciais ziedais ne Noreciau jusu patarimo,del sito "modelio" http://public.fotki..../012345036.html Cia is drauges pasiemiau reanimuoti ja,idejau i renimatoriu kiminu vos dregnu,ir guldziau ja,bet per savaite ji man nepasitaise dar papuvo tos pageltusios saknytes,tai snd vel apgenejau As negaliu sudaryt tokiu salygu,kad ji siltai butu,matyt jai buvo per vesu ir pradejo pelyt biski.Nezinau ar gerai padariau,bet persodinau as ja i substrata,ir apdejau kiminais ant virsaus,ir maisiuka uzdejau dar Gal taip jai geriau bus Laukiu patarimu
arba orine saknyte auga arba ziedkotis arba naujas lapukas is tokio maziuko sunkoka suprast kas ten bus. bent jau as taip manau, nes pas mane tik dendrobiai kol kas vis ka nors augina, o falenopsikai stovi vietoj tiesa, vienas is ju reanimuojasi
šian. prausiau savo kvietkas ir ištyrinėjau ištepliotas akikes, tai bože moj jeigu tokiais tempais viskas vyks tai bijau jau ir mutacijų, nu įsivaizduokit prasiskleidžia žiedas, o ten jis iškart su dantimis tikrai veiksmas vyksta l. sparčiai, tikrai buvo verta užsisakinėt ir laukt, žiūrėsim kaip čia bus toliau
o i ka cia reik ziureti, nelabai suprantu Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 23, 16:26)
šian. prausiau savo kvietkas ir ištyrinėjau ištepliotas akikes, tai bože moj jeigu tokiais tempais viskas vyks tai bijau jau ir mutacijų, nu įsivaizduokit prasiskleidžia žiedas, o ten jis iškart su dantimis
tikrai veiksmas vyksta l. sparčiai, tikrai buvo verta užsisakinėt ir laukt, žiūrėsim kaip čia bus toliau
nu blyn, tu taip vaizdziai viska isdestai kad apsimyzti is juoko galima
einu ir as savo akis apziureti reiktu ir man jas padusinti, ryt in Palanga isvarysiu, tai poto dzius be manes Papildyta:
na apziurejau savo akeles, tai jos atlipusios nuo stiebo bet juk dar ne savaites nera, kai apriebalavau jas
[quote=gekoniuke,2008 07 23, 15:26]
šian. prausiau savo kvietkas ir ištyrinėjau ištepliotas akikes, tai bože moj jeigu tokiais tempais viskas vyks tai bijau jau ir mutacijų, nu įsivaizduokit prasiskleidžia žiedas, o ten jis iškart su dantimis
Nu ir mane prajuokinai DARbe bendadarbe kaip taip keistai paziurejo ko as cia zvygauju prie kompo.