Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 23, 17:23)
Negąsdinkit su tom nupuvusiom šaknim... Pagalvojau gal ir mano su nupuvusiom...  doh.gif   Papasakokit kas per daiktas tas reanimatorius arba nuorodą kokią duokit. Niekur apie tai neskaičiau arba gal praleidau ką...

mano orchidariumas: plastikine dezute, i ja ideti apipurksti vandeniu kiminai, o ant ju paguldyta gelyte mirksiukas.gif va ir visas orchidariumas blush2.gif reanimatorius, ne orchidariumas doh.gif visai jau galva nedirba doh.gif
Papildyta:
va nuoroda apie reanimacija. yra ir reanimatoriu pavyzdziu mirksiukas.gif http://www.orchidee....opic,794.0.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 23 liepos 2008 - 19:32
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 23, 20:35)
mano orchidariumas: plastikine dezute, i ja ideti apipurksti vandeniu kiminai, o ant ju paguldyta gelyte  mirksiukas.gif  va ir visas orchidariumas  blush2.gif reanimatorius, ne orchidariumas  doh.gif  visai jau galva nedirba  doh.gif
Papildyta:
va nuoroda apie reanimacija. yra ir reanimatoriu pavyzdziu  mirksiukas.gif  http://www.orchidee....opic,794.0.html

ačiū už info... Gaila rusiškai nekertu schmoll.gif teks vertėją kokį samdytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet tuose pavyzdžiuose rašo, kad jau tokias vargšeles atgaivina, kaip parodyta, kad net nesitiki schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 23, 17:38)
ačiū už info... Gaila rusiškai nekertu  schmoll.gif  teks vertėją kokį samdytis  lotuliukas.gif

as irgi pasisodinu salia savo MB ir sakau versk man biggrin.gif uzenka ir paveiksliukus paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis dar tos minties, kad mano orchidėja sveika ir gyva... Net bijau dabar į ją pažiūrėti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 23, 17:45)
Aš vis dar tos minties, kad mano orchidėja sveika ir gyva... Net bijau dabar į ją pažiūrėti...  doh.gif

juk rasei kad tavo gelikas nomalios bukles, tai ir nekrapstyk tu jo lauk, kol nepamatysi kokio pablogejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš savo orchytę į renimatorių patalpinau prieš kokias 3 savaites ir jokių iki šiol žinių verysad.gif . Gal ką dar galėčiau padaryti?
Atsakyti
Mano orchidėjos tos šaknys kur ne vazonėlyje, o išlipę per kraštus, pradėjo šakotis - iš jų lenda mažos šakelės. Kodėl? g.gif

Atsakyti
sveikutes, turiu ir as kelias orchidejas ir problemu su jomis doh.gif vat viena ziuriu daug saknu isleidus turi, bet visos tik ant pavirsiaus. uzaugo ir viena sakele, pumpureliai jau matosi. tik vat visi lapai baigia nudziut unsure.gif net nezinau ka daryt. gal kam taip yra buve? kas cia galetu but? kaip atgaivint lapukus? bandziau kasdien su vandenuku apipurkst, bet nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 07 23, 21:56)
sveikutes, turiu ir as kelias orchidejas ir problemu su jomis  doh.gif  vat viena ziuriu daug saknu isleidus turi, bet visos tik ant pavirsiaus. uzaugo ir viena sakele, pumpureliai jau matosi. tik vat visi lapai baigia nudziut  unsure.gif  net nezinau ka daryt. gal kam taip yra buve? kas cia galetu but? kaip atgaivint lapukus? bandziau kasdien su vandenuku apipurkst, bet nepadeda...

gal nuotrauka gali ideti?
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 23, 21:31)
Mano orchidėjos tos šaknys kur ne vazonėlyje, o išlipę per kraštus, pradėjo šakotis - iš jų lenda mažos šakelės. Kodėl?  g.gif

cia orines saknys, taip turi buti, gal gelytei truksta dregmes, kad ji orines saknis augina ir bando dregme per jas gauti?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 23, 21:31)
Mano orchidėjos tos šaknys kur ne vazonėlyje, o išlipę per kraštus, pradėjo šakotis - iš jų lenda mažos šakelės. Kodėl?  g.gif

tai saknytes juk turi augti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 23, 21:08)
O aš savo orchytę į renimatorių patalpinau prieš kokias 3 savaites ir jokių iki šiol žinių verysad.gif . Gal ką dar galėčiau padaryti?

mano viena jau pusmeti sau guli kuo graziausia, lapai tvirti - saknies nei vienos
Atsakyti