Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(judkiss @ 2008 07 29, 08:16)
Sveikos  smile.gif

Dabar man smalsiai ir kvailai blondinei  doh.gif  paaiskinkit, ar ta karsta dusa darot visom orchidejom kas kazkiek laiko, o po to ju nepersodinat, o atgal i ju vazonus ir sugrazinat? Ar as kazka praleidau?  g.gif

Laba, smile.gif
aš tai karštą dušą darau, bet nekrapštau orchių iš vazonų - su vazonais ir darau. Ar aš čia kažką ne taip supratau? g.gif Tik va jau du kartus dariau, tai kažkaip nepastebėjau jokių pokyčių verysad.gif
Atsakyti
Vakar Maximoj mačiau 1 nukainuotą - šakės kaip nukankinta gėlytė, lapelis perdurtas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 29 liepos 2008 - 08:25
Mazink nuotraukas, mano inetas pakankamai greitas ir tai neatidaro, o ka kitoms daryti reikes protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 28, 21:56)
Aš poryt išvažiuoju į sanatoriją (reabilitacija) 24 dienos.

Tai namie lieka vienas mano vyrelis. Tai prikabinėjau ant visų vazonų kas kiek laiko lieti gėles. O ant ochių parašiau kas kiek laiko karštą dušą padaryti.

Oj nežinau ką rasiu grįžusi, bet tikiuosi, kad liks kas gyvas. Butas pilnas gėlių. Vyras už galvos susiėmė, pagalvojęs, kad teks tapti sodininku  24 dienas  doh.gif  blink.gif

Mano vyras tai neuzsiimtu tokiu reikalu blink.gif jis mane ir taip keiksnoja del mano geliu. Tavo vyras saunuolis! thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti-ir maniškei balta orchytei nudžiūvo pumpurėlis.Nebuvo didelis,bet žiūriu kad sausas.... verysad.gif blink.gif Ir dar klausimėlis ta proga-kai orchytes apipurškiat ant žiedų purškiat ar ne?Aš nepurškiau,tik lapus ir paviršių substrato. g.gif
Atsakyti
Ne pas tave viena tokia beda, pas mus cia jau kelias tokios bedos, del pastaruju karsciu man net 5 dar nedidukai pumpureliai nudziuvo verysad.gif Ziedeliu ir pumpureliu negalima purskineti, o saknis ir lapukus kaip supratau kuo karsciau, tuo dazniau...
Atsakyti
Pas mane tai dekoratyviniuose vazonuose, tai turbut tektu traukti laukan jei noreciau karstu dusu palepinti? g.gif

QUOTE(kabutes @ 2008 07 29, 08:26)
Ateinu pasiguosti-ir maniškei balta orchytei nudžiūvo pumpurėlis.Nebuvo didelis,bet žiūriu kad sausas....  verysad.gif  blink.gif  Ir dar klausimėlis ta proga-kai orchytes apipurškiat ant žiedų purškiat ar ne?Aš nepurškiau,tik lapus ir paviršių substrato.  g.gif

Negalima jokiu budu ant ziedeliu laistyti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip ir maniau ,kad žiedelių negalima purkšt smile.gif Ačiū už info mergytės 4u.gif wub.gif
O dėl dušiuko,tai jeigu yra kur nutekėt vandeniui iš vazonėlio tai turėtų kaip ir galėti dušinti-čia tik mano pasamprotavimas-maniškės orchytės plastmasiniuose vazonikuose ax.gif
Atsakyti
Ateinam pasirodyti. Violetinė su daug pumpurėlių - naujokė.
Didysis pirktas nukainuotas, leidžia iš žiedkočio atšaką, laukiu žiedukų.
Ir visas mano darželis 4u.gif
Atsakyti
As taip pat rodausi savo augintines smile.gif turiu savo 15 ir drauges priglaudziau (kol buvo kelionej ir dabar namucius remontuojasi) 18, tai is viso 33 - daugoka, ypac pasijaucia, kada laistyti reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://public.fotki....ute/orchidejos/

Atsakyti
FILIA nu kokie groziai wub.gif

IEVUNE thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigoska: 29 liepos 2008 - 09:16
Filia, ievune, labai gražu... wub.gif
Atsakyti