Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Filia @ 2008 07 29, 10:50)

Man ta pati kairine patinka, noreciau... wub.gif Is kiekvienos akutes po stiebeli ir ant jo po daug ziedeliu... Ir dar ziedeliu forma wub.gif
Atsakyti
Kurį substratą pirkti falenopsiui iš orchidejos.lt? Beje, per kiek laiko atsiunčia nuo apmokėjimo dienos?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 29, 11:39)
Kurį substratą pirkti falenopsiui iš orchidejos.lt? Beje, per kiek laiko atsiunčia nuo apmokėjimo dienos?

Extra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 29, 11:01)
o cambrios persodinimo principas toks pats kaip phaliko? i koki substarta sodinai? galiu kazin i ekstra? g.gif
Papildyta:
gal fotke galima kaip tai atrodo? biggrin.gif

Cia kur zydejo ziema http://public.fotki....idjos-/cambria/
O dabar kur leidzia ziedstiebi nufotkinau,bet nelabai ryskiai,nes kitaip nemoku arba su mano senu fotiku neiseina kitaip. Veliau ikelsiu ta ziedstiebi.
O persodinau as ja i Substratas OS epifitinėms orchidėjoms (smulkus). Manau tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 07 29, 10:24)
O as noriu patarimo. Persodinau savo nuvargusia orchyte su keikiuku nepilnai pries savaite. Ir nelaisciau iki dabar. Bet kai tie karsciai, gal reiketu?  g.gif  Beje, tas keikiukas toks idomus, iskart ziedeli isleido  bigsmile.gif o saknytes dar jo labai trumpos, nesiekia 2 cm, kad persodinti..

Kita orchyte nusipirkau Maximoj neseniai, buvo labai perlieta, tai irgi nelaisciau kokias 4 dieneles, bet dabar ziuriu, kad saknys zalios, bet rasos lapeliu ant vazonelio nematyti. Irgi patarkit, kaip elgtis  blush2.gif

Patarkit, mergaites, prasau 4u.gif
Atsakyti
Cia realu???????
http://www.enjoytoky...140085_PC_M.jpg
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 29, 12:17)

blink.gif Neįtikėtina...
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 29, 11:17)

blink.gif wub.gif blink.gif
Atsakyti

ohooooooooo wub.gif wub.gif wub.gif Mielai priglausciau tokia lotuliukas.gif
Atsakyti

Panašu į tikrą wub.gif
Bet nemanau, kad natūraliu būdu galimą tokią užaugint - ko tik tie japonai nepridaro hihihi.gif
Atsakyti

Neįtikėtina. g.gif Kažką jie "organizavo" ją augindami.
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 26, 17:49)
Ir as sutikciau palikti, kad tik tokies groziai butu wub.gif
Bet vis tik buvo, kas laiste, nes nemanau, kad tiek butu tverusi?

Mano gelytes buvo paliktos likimo valiai 1.5 savaites,niekas jomis visai nesirupijo.Dbar grizau namuciu,tai vakare jas dusinsiu,nes penktadieni gulsiu i kita ligonine vel 14 dienu.O mano MB prie palangiu net uzsimerkes nelenda(nu nebent kokiam vazonike augtu krepsinio aikstele) lotuliukas.gif mirksiukas.gif
P.S ji pas mane ant palanges ne viena,ju ten-10 biggrin.gif
Atsakyti