QUOTE(miurdock @ 2008 07 24, 23:34)
Na tuomet reiškia čia yra vienas iš tų vienetinių atvejų..
Pritariu, įvykis unikalus...gimdžiau prieš trejus metus ir rengiuosi vėl gimdyti rugsėjį, bet nei tada, nei dabar nesirengiu mokėti jokių pinigų PRIEŠ gimdymą, pinigus prieš gimdymą galima mokėti vieninteliu atveju, kada samdaisi gydytoją, kad prie Tavęs sėdėtų per gimdymą, arba akušerei, kad ji prie Tavęs sėdėtų, bet čia vėl gi yra BET...jeigu gimdymo laikas sutampa su Tavo gydytojo budėjimo grafiku, tai pinigus duoti prieš gimdymą nelabai logiška...net neįsivaizduoju kaip ir kam ir kuriam ten reikėtų mokėti prieš, gimdymas gi ne injekcija, užtrunka ilgai, gali pasikeisti ne viena pamaina gydytojų ir akušerių, tai jei kaskart dėmesio reikalautųsi žmonės pinigais, tai neįsivaizduoju kokį maišą pinigų reikėtų vežtis... Jei komanda atliko darbą nepriekaištingai ir neturite prie ko prisikabinti ir negalite ramia sąžine išvažiuoti su naujagimiu namo, tada jau kaip kas išmano ir jau tada matosi kiek kas ko vertas buvo. Aš asmeniškai, gydytojai, turėjusiai priimti mano komplikuotą gimdymą išvažiuodama būčiau mielai spjovus į akis už prigąsdinimą visomis pasaulio bjaurastimis ir išėjimą ramiai miegoti, akušerė ją kvietėsi 3 kartus ir ji nesiteikė atsikelti pasižiūrėti kas dedasi, tai aš tai fantastiškai akušerei, kuri sugebėjo susitvarkyti su tomis komplikacijomis be gydytojo, padedama dviejų studenčių (viena davė deguonį, kita gelbėjo, kas liepta buvo) priėmė mano pirmagimę irgi negalėjau neatsilyginti (pati būdama medikė)...o dėmesio stoka nesiskundžiau mūsų gimdymo namuose niekada, pragulėjau iki gimdymo tris savaites ligoninėje, tai dėmesio gavau per akis, žinant kokiais krūviais dirba mūsų medikai...ir nemanau, kad to dėmesio pritrūks ir gimdant antrąjį...o jei pritrūks, galima šiais laikais labai greitai jį išsireikalauti ir be 1000 litų

net gydytojo samdymas iš namų į gimdymą tekainuoja 500 lt, akušerės 300 lt, taip kad nesišvaistykite pinigėliais ir gerų Jums sklandžių su gerais prisiminimais gydytojų akušerių, lengvų gimdymų ir sveikų mažylių