Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

Visiška nesąmonė,kad nedavus kyšio,nieks nekreips dėmesio schmoll.gif ,čia gal žmogus kažkokio išskirtinio dėmesio tikėjosi g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif kaip tai gali buti, kad niekas nagalejo prieiti, kazkaip mazai tiketina, bet visko gali buti......Is esmes gydytojui pagal viska duodi tik po viso gimdymo nes jie i prieki neima, o is kur garantija kad duosi gydytojui ir po gimdymo, cia gi tai neprivaloma, jis gi neisvarys taves niekur , tik susitarimo reikalas, nuo to gyd. geriau gal ir neatliks savo darbo man taip atrodo...... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 07 23, 13:08)
Visiška nesąmonė,kad nedavus kyšio,nieks nekreips dėmesio schmoll.gif ,čia gal žmogus kažkokio išskirtinio dėmesio tikėjosi g.gif

mirksiukas.gif As irgi manau, kad davus pinigu , niekam tu busi nereikalingas, o davus tuo labiau geriau jis neatliks savo darbo, o kas is to kad ateis ne 1 o tris katrus.
Atsakyti
aš irgi gimdžiau su niekuo nieko nesitarus. Gimdymas buvo sunkus ir tikrai gydytojai teko nemažai su manim darbo. Akušerė man plaukus rišo ir masažiuką darė. Kai ruošiausi namo, tiesiog negalėjau taip išvažiuot. Daviau šiek tiek pinigėliu ir gydytojai ir akušerei, bet tai buvo ne kyšis, o padėka už nepriekaištingai atliktą darbą. Naktimis negalėčiau miegot, jei būčiau nieko nesumokėjus blush2.gif
Be to, esu girdėjus, kad dabar jei taries su gydytoju, tai gali mokėt tiesiai į kasą. Na kodėl gydytojas turėtų mest savo visus darbus, ar dar geriau, važiuot į darbą per išeiginę? Jei nori būtent pas kažkokį gydytoja patekt gimdymo metu, tai manau normalu už tai ir sumokėt. Bet gal čia tik vienuose gimdymo namuose taip?
Teko matyt vieną tokią situaciją. Mergaitė tarėsi gimdyt pas vieną gydytoją, sumokėjo jai normalią pinigų sumą, o kai prasidėjo sarėmiai, tos gydytojos negalėjo prisikviesti, nes tuo metu ji priiminėjo komplikuotą gimdymą. Na ir ką, pagimdė ta mergaitė su visai nepažystamu gydytoju. Nezinau kaip ten baigėsi, gal jai ir grąžino pinigus, bet aš tą situaciją išvydus, kategoriškai apsisprendžiau, kad su niekuo nereik tartis...
Atsakyti
Gimdymo metu daugiausiai darbo tenka akušerei, kuri reikalui esant kviečia gydytoją. Gyd. ateina tik periodiškai, tačiau betkuriuo atveju savo darbą atklieka. Negi manot, kad gydytojai suinteresuoti, kad iškiltų jums kokių nors problemų??? Tikrai nemanau. Tiesiog manau yra kategorija žmonių (nesakau, kad tik gimdyvių), kuriems patinka, kad stovi šalia, gaili, guodžia ir galvą glosto. Jei to pageidauji, tai tada taip, reikia mokėti, nes nori "nusipirkti" išskirtinį dėmesį, tačiau jei to nepageidauji, tai pinigai pagimdyti nepadės. Kai gimdžiau pirmąjį, davėm simboliškai akušerei, gydytojai nedavėm nė lito. Gimdant buvo extrinė situacija, tai ir be pinigų sukvietė visus įmanomus gydytojus ir padarė ką reikėjo. Nemanau, kad jei būtume davę pinigų, tos situacijos nebūtų buvę, fiziologijos pinigais nenupirksi.
Atsakyti
Na tuomet reiškia čia yra vienas iš tų vienetinių atvejų..
Atsakyti
Gimdžiau RK prieš 3 mėnesius. Mes visiškai nieka nieko nemokėjom. Tik išvažiuodami saldainių visam personalui išdalinau.
Atsakyti
Aš ir nei prieš ,nei po gimdymų niekam nemokėjau,o nei dėmesiu,nei priežiūra skūstis negaliu mirksiukas.gif Tiesa,prieš antrą gimdymą buvo kilusi mintis,tartis su skyriaus vedėju,mokėti pinigėlius,kad jis dalyvautų gimdyme,tačiau labai džiaugiuosi,kad to nepadariau.Pagimdžiau labai lengvai ir greitai,akušerė vos spėjo persirengti biggrin.gif ,o budinti daktarė tik žiovavo šalia,nes buvo prikelta iš miegų ir net pirštinių neužsidėjo.Žinoma,gerai ,kad viskas sklandžiai ėjosi,jei būtų kažkas negerai,nemanau,kad daktarė būtų nieko nedarius schmoll.gif ,nors ir negavus pinigėlių,bet visumoj-daugiau visas personalas-liuks,net valytoja puolė man kojas masažuot,kad mėšlungis ''netrauktų''.
Atsakyti
QUOTE(supermegeja @ 2008 07 23, 15:54)
mirksiukas.gif As irgi manau, kad davus pinigu , niekam tu busi nereikalingas, o davus tuo labiau geriau jis neatliks savo darbo, o kas is to kad ateis ne 1 o tris katrus.

Tai čia juk negalima kalbėti taip apie visu gimdymo namus ar visu gydytojus smile.gif
O pinigėliai po paslaugos atlikomo, gražus žingsnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2008 07 24, 23:34)
Na tuomet reiškia čia yra vienas iš tų vienetinių atvejų..

Pritariu, įvykis unikalus...gimdžiau prieš trejus metus ir rengiuosi vėl gimdyti rugsėjį, bet nei tada, nei dabar nesirengiu mokėti jokių pinigų PRIEŠ gimdymą, pinigus prieš gimdymą galima mokėti vieninteliu atveju, kada samdaisi gydytoją, kad prie Tavęs sėdėtų per gimdymą, arba akušerei, kad ji prie Tavęs sėdėtų, bet čia vėl gi yra BET...jeigu gimdymo laikas sutampa su Tavo gydytojo budėjimo grafiku, tai pinigus duoti prieš gimdymą nelabai logiška...net neįsivaizduoju kaip ir kam ir kuriam ten reikėtų mokėti prieš, gimdymas gi ne injekcija, užtrunka ilgai, gali pasikeisti ne viena pamaina gydytojų ir akušerių, tai jei kaskart dėmesio reikalautųsi žmonės pinigais, tai neįsivaizduoju kokį maišą pinigų reikėtų vežtis... Jei komanda atliko darbą nepriekaištingai ir neturite prie ko prisikabinti ir negalite ramia sąžine išvažiuoti su naujagimiu namo, tada jau kaip kas išmano ir jau tada matosi kiek kas ko vertas buvo. Aš asmeniškai, gydytojai, turėjusiai priimti mano komplikuotą gimdymą išvažiuodama būčiau mielai spjovus į akis už prigąsdinimą visomis pasaulio bjaurastimis ir išėjimą ramiai miegoti, akušerė ją kvietėsi 3 kartus ir ji nesiteikė atsikelti pasižiūrėti kas dedasi, tai aš tai fantastiškai akušerei, kuri sugebėjo susitvarkyti su tomis komplikacijomis be gydytojo, padedama dviejų studenčių (viena davė deguonį, kita gelbėjo, kas liepta buvo) priėmė mano pirmagimę irgi negalėjau neatsilyginti (pati būdama medikė)...o dėmesio stoka nesiskundžiau mūsų gimdymo namuose niekada, pragulėjau iki gimdymo tris savaites ligoninėje, tai dėmesio gavau per akis, žinant kokiais krūviais dirba mūsų medikai...ir nemanau, kad to dėmesio pritrūks ir gimdant antrąjį...o jei pritrūks, galima šiais laikais labai greitai jį išsireikalauti ir be 1000 litų mirksiukas.gif net gydytojo samdymas iš namų į gimdymą tekainuoja 500 lt, akušerės 300 lt, taip kad nesišvaistykite pinigėliais ir gerų Jums sklandžių su gerais prisiminimais gydytojų akušerių, lengvų gimdymų ir sveikų mažylių thumbup.gif
Atsakyti
Nemokėjau nei pirmą, nei antrą kartą. Tik išvažiuojant atsidėkojau. Bet abu kartus prižiūrėjo normaliai, po kelis kartus tai gydytoja, tai akušerė užeidavo. Pirmą gimdant, akušerė darė nugaros masažą, nors neprašiau. Nesąmonė, kad kelias dienas niekas nežiūrėjo. Nebent norėjo žmonės, kad kažkas iš medikų vos ne palatoje gyventų.
Atsakyti
Manau, kad gana kvaila moketi uz darba, uz kuri gaunamas atlyginimas g.gif Pirma vaikuti gimdziau KAK, buvau labai jauna, tai nelabai zinojau kam ir kiek ten reikia duoti, bet prieziura buvo thumbup.gif , tai tik isvykstant simboliskai geles ir saldainiai 4u.gif . Antraji gimdziau Jurininkuos Klaipedoj, tai buvom dviese su akusere, daktare atejo viena karta ir paskui gimus jau leliukui, taigi atsilyginom tik padeka taip pat 4u.gif , dabar ruosiuosi trecio gimimui, taip pat kol kas nelabai galvoju pinigais svaistytis 4u.gif . Viena mano pazystama atvaziavo gimdyt su nubegusiais vandenim, apdalijo vyras visa personala vokeliais, bet gimdymas ilgai neprasidejo, tai pasikeite pamaina ir visas apdovanotas personalas laimingai iskulniavo namo doh.gif , atejo kiti tokie pat alkani dovanu blink.gif , taigi va kaip buna.
Nemanau, kad imanoma nusipirkti lengva ir sekminga gimdyma, bet niekada nezinai kaip viskas pasisuks biggrin.gif
Atsakyti