Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

Greitu metu gimdysiu, dėl gimdymo su jokiu gydytoju nesitariau, tad ir nemokėsiu niekam ax.gif Gal ir pasigailėsiu paskui dėl tokio savo sprendimo, bet bus matyt mirksiukas.gif
Svarsčiau ilgai, ar tartis, ar mokėti,na bet niekaip negalėjau sugalvoti svarių priežasčių, kodėl verta mokėti. Netikiu, kad gydytojas, kuriam pamokėta, kažkaip kitaip atliks savo darbą g.gif O dirbtino dėmėsio man tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
nemanau kad pinigu davimas pades lengviau pagimdyti...cia nebent po gimdymo galima atsidekoti simboliskai, kad nepamirstu aplankyt palatoj smile.gif bet ir taip aplanko manau,kitaip juk nepaliks zmogaus likimo valiai... as va KGN gulejau pradzioj niestumo tai ten irgi visos duoda sesutei nes kitaip ji nelb ateina tipo..ka zn as neturejau progos kazkaip paduot ir taip ir nedaviau nieko...gydytoja lb gera buvo vis ateidavo paklausti kaip as...tik sesute viena nepatiko, gal del to jai ir neradau progos paduot nes pati nelb norejau jai atsidekot nes nebuvo uz ka biggrin.gif taip kad pinigai nevisagaliai
Atsakyti
NEDAVIAU jokio pakistuko...mat vis saves klausiu- o kodel man niekas neduoda ?? lotuliukas.gif kuo prastesne profesija mokytojo, pardavejo, vadybininko???
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2008 07 26, 12:31)
NEDAVIAU jokio pakistuko...mat vis saves klausiu- o kodel man niekas neduoda ?? lotuliukas.gif  kuo prastesne profesija mokytojo, pardavejo, vadybininko???

drinks_cheers.gif už atliktą darbą žmogus gauna atlyginimą,kodėl kasininkei ,sukrovę prekes ant takelio neduodam 10 litų,kad maloniai aptarnautų?smile.gif Na,jei jau aš nuspręsčiau susimokėti už priimtą gimdymą,tai daryčiau privačioje klinikoje mirksiukas.gif ,nes man nesuprantamas dalykas ,kai moterys moka pinigus,o guli lygiai tokioje pačioje palatoje,guli tokioje pačioje lovoje,valgo tą patį ligoninės maistą ,kaip ir šalia gulinti moteris,kuri nieko nemokėjo,o ir dėmesio,nemanau,kad susilaukia daugiau nei ji g.gif na,bent jau pas mus Kėdainiuose,tikrai negaliu skūstis priežiūra.Ir visai aš nenorėčiau,kad man kažkas dirbtinai šypsotūsi ir 100 kartų per dieną paklaustų,kaip laikausi,vien dėl to ,kad aš apsimokėjau schmoll.gif Dėmesys turi būti natūralus....
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2008 07 25, 12:51)
Tai čia juk negalima kalbėti taip apie visu gimdymo namus ar visu gydytojus smile.gif
O pinigėliai po paslaugos atlikomo, gražus žingsnis smile.gif

manau kad tai ju darbas ax.gif uz tai ji egauna atliginima, na zinoma jai tariamasi is anksto ir gydytojas vaziuoja specialiai tai jo cia kitas reikalas

is vi smanau kad vilniuje be pinigu gimdyti tai jau nekas

as gymdziau be pinigu trakuose,va ten tai tikri medikai dirba, wub.gif wub.gif neziuri kaip sakant i tavo kisene doh.gif wub.gif
Atsakyti
Nemokėjau niekam nei cento ir normaliai pagimdžiau. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 07 27, 17:53)
Nemokėjau niekam nei cento ir normaliai pagimdžiau.  smile.gif  4u.gif

Kokioj įstaigoj jie ne paslaptis? g.gif
Atsakyti

as gymdziau be pinigu trakuose,va ten tai tikri medikai dirba, wub.gif wub.gif neziuri kaip sakant i tavo kisene doh.gif wub.gif
[/quote]

drauge gimdė trakuose, tai teko sumokėti smile.gif
Atsakyti
MAnau dauguma gydytoju vis gi prisiima profesine atsakomybe, tuo labiau ginekologai- juk ju rankose net 2gyvybes vienu metu blink.gif Be to zalos atlyginimo istatymas "ipareigoja" labiau stengtis. Atvejai kai gydytojo klaida leme moters ar vaiko sveikatos sutrikima gali buti nagrinejami teisme o gydytojas kuris tiek daug metu mokesi gali prarasti licencija ir darba. Nemanau kad kysis yra butinas, ne kiekvienas turi/isgali/nori moketi uz gimdyma. O situacija kad prie gimdyves nepriejo joks medikas atrodo absurdiska blink.gif JUk gimdymo metu registruojama kardiotokograma, atliekamos apziuros ir visa tai registuojama gimdymo protokole ax.gif
Atsakyti
Gimdžiau ir viena ir kita dukryte be jokių pinigų davimo. ir priežiūra buvo nuostabi smile.gif Neskaitant to kad kai aš gimdžiau antra dukryte akušerė bėgiojo per tris gimdyklas.
Aš jai labai dėkinga, o ir po gimdymo akušerės užeidavo į diena po du kartus paklausti ar gerai jaučiamės biggrin.gif
Atsakyti
[quote=belocka,2008 07 28, 14:21]
[/quote]
drauge gimdė trakuose, tai teko sumokėti smile.gif
[/quote]

teko sumoketi nes taresi, cia du skirtingi dalykai mirksiukas.gif moketi ten nebutina, prieziura pasakiska wub.gif
Atsakyti
Na tai galima sakyti pranešimas pasitvirtins tik tuomet jei sulauksime dar tokių nusiskundimų..
Atsakyti