Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

as savo mazaja dukryte gimdziau Panevezy,niekam nemokejau,ne su nieko nesitariau,pagimdziau gerai,viskas buvo super,Panevezy kolektyvas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nemanau kad reikia moketi schmoll.gif Na jei ir daug sumokesite,jug tie daktarai,akuseres neatsiguls ir uz jus nepagimdys schmoll.gif Vistiek turesite stenktis ir pacios gimdyt verysad.gif Ju jug toks darbas bigsmile.gif
Atsakyti
aisku daktaras atliks savo pareiga uz dyka, tik ar nores poto jus priimt antra karta lotuliukas.gif skaitau kad privalo visi atsiskaityt, kodel kazkas turi uz dyka vargti??? na nebent daktaras buna gimdymo metu tas kuris budi, nesitarta su juo asmeniskai, tada dar pateisinu is dalies
Atsakyti
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 08, 10:35)
aisku daktaras atliks savo pareiga uz dyka, tik ar nores poto jus priimt antra karta  lotuliukas.gif  skaitau kad privalo visi atsiskaityt, kodel kazkas turi uz dyka vargti??? na nebent daktaras buna gimdymo metu tas kuris budi, nesitarta su juo asmeniskai, tada dar pateisinu is dalies

Tai jei nesitari tai ir nemoki.Koel turiu moketi jai jis alga uz tai gauna.Kai tariesi tai tada mokek jam. Nesuprantu tokio poziurio kad visi privalo atsiskaityt.Valstybe su jais atsiskaito.
Atsakyti
Gimdžiau nesitarusi ir ne todėl kad finansai neleido..tiesiog toks mano požiūris. Juk jei duosiu pinigų, gydytojas vistiek už mane nepagimdys.o kad ateitų dažniau ar nusišypsotų, tūkstančio neduosiu doh.gif man užteko ir vyro paramos. Tačiau nors ir nieko nedaviau, akušerė visad pašaukus ateidavo, nuramindavo ir nusišypsodavo., Už atsidavimą savo darbui, po visko nupirko vyras puokštę gėlių ir davė 100lt
Atsakyti
gimdziau pries dvi savaites,nuvazevom tada kai keitesi pamaina,o pagalvojom,jeigu duosim kysi tai labai geru laiku pataikem...pradzioje daktare ir akusere buvo labai malonios,poto ju nuotaika paliko netokia gera,,bet negaliu sakyti,kad jos nejo ir neziurejo manes...su vyru svarstem ,kiek duot,kada duot...sakau palauk dar ..issikankinau puse nakties,gimdymas i prieki nesistumejo ,net ir skatinamieji nieko nepadare,galvoju tai kam man moket pinigus,jei pasikeis pamaina dar karta ,o tie pinigeliai bus iduoti bereikalo,poto kitai pamainai as vel turesiu moket...ne aciu,psakiau vyrui,geriau tuos pinigelius vaikiuko pampersam isleisiu smile.gif
tai va,atejo laikas gimdyti,istumiau labai greitai,gimdyme dalyvavo daktere ,akusere ir dar dvi sesutes,kurios jau lauke kol vaikelis gims,kad galetu juo pasirupunti...visos buvo labai malonios ir be kysio..aisku jei butume dave butu buvusios dar malonesnes smile.gif
Atsakyti
Nesitariau ir nemokėjau nė su vienu. Niekuo skųstis negliu, ir vien air kita gydytoj ne kartą buvo į palatą užėjusi, sesutes irgi glėjau bet kada prisikviest. Pirmą gimdžiu Raseiniuose, antra Kauno II ligoninėj. Tos, kurios sakot, kad buvo geresnė priežiūra sumokėjus, juk negalit pasakyt, kaip būtų buvę, jei būtumėt nemokėjusios. Gal visiškai taip pat. Man pagimžius antrą, kitoj platoj glėjo moteris, kuri tarėsi ir t.t. Tai ji skundėsi, kad sumokėjo, o gydytoja nesirodė nė karto.
Atsakyti
Visus tris vaikus pagimdžiausu niekuo nesitarusi. visus tris kartus dalyvavo ir vyras. Likome labai patenkinti gimdymo eiga, gydytojų elgesiu, priežiūra, patarimais ir dar viskuom kuom tik galima rolleyes.gif Visais kartais gydytojai elgėsi labai maloniai, kartu, jeigu reikėdavo, ir griežtai. Bet tai yra normalu, nes kai nuo skausmo pradedi daryti nesąmones blush2.gif , gydytojo griežto įsikišimo reikia biggrin.gif Ačiū visiems gydytojams. Tiesa, du paskutinius kartus važiavau gimdyti naktį. Bet viskas thumbup.gif
Po gimdymo atsidėkojom gėlėmis, gražiais žodžiais ir dar kai kuo. Bet pinigų nedavėm.
pogimdyminėse palatose irgi visi elgėsi puikiai, man patiko. Kiek kieno paklausi, visada gausi atsakymus, patarimus, sulauksi visada pagalbos. Ačiū visam VGN personalui.
Mano nuomone, kaip pats esi nusteikęs, kaip pats bendrauji, tokį gausi ir atsaką.

Tiesa, antro gimdymo metu labai sirgau bronchitu, sinusitu. Tai po gimdymo buvau paguldyta į palatą vieną, be kitų gimdyvių. Priežiūra buvo puiki. Gydytojas Mileris, pas kurį gimdžiau, buvo atėjęs ne vieną sykį pasižiūrėti kaip laikausi. O ir iš kitų gydytojų sulaukiau daug dėmesio. Namo grįžau beveik sveika ir laiminga su savo grazuolėle thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 08, 09:35)
aisku daktaras atliks savo pareiga uz dyka, tik ar nores poto jus priimt antra karta  lotuliukas.gif  skaitau kad privalo visi atsiskaityt, kodel kazkas turi uz dyka vargti??? na nebent daktaras buna gimdymo metu tas kuris budi, nesitarta su juo asmeniskai, tada dar pateisinu is dalies

Ką reiškia ar norės priimti antrą kartą? Tai yra jo pareiga, jis dirba savo darbą. Lygiai kaip ir aš dirbu savo, gaunu už tai atlyginimą. Ir mes visi atsiskaitom, nes mokam mokesčius. Gydytojai nevargsta už dyką, jie GAUNA ATLYGINIMUS.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 10 liepos 2009 - 10:59
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 08, 11:35)

Tikrai nesutinku su sita nomone, ir manau jai mamos manys jog turi atskirai apsimoketi uz gyditojo pareigas , tai tuo tik lepinami gyditojai ir iteikiama i ju mastyma, kad kiekviena mama atskirai turi dar ir i kisene ideti. Tokiu elgesiu patys zmones pletoja kysiu emima, ir gyditojai tikisi to is kiekvienos mamos. O kur gi dingti tiems teveliams kurie negali sau leisti papildomu islaidu ir ar tai reiskia jog ju vaikelio atejimas i si pasauly bus prastesnis nei kurio teveliai gyditojai i kisene ikiso? g.gif Pilnai sutinku , kad uz gera ir rupestinga darba galima gelem ar sokoladu atsidekoti. Manau, kad jeigu teveliu netenkina viesa ligonine, bei gyditojai, kodel nepasirinkti privacios klinikos, ir normaliai uz tai susmoketi?
Atsakyti
Gimdziau VGN, su niekuo nesitariau ir nemokejau. Ilgai dvejojau kaip elgtis: moketi ar ne. bet galiausiai mamos gi cia jusu sunkiai uzdirbti pinigai ir juos galite panaudoti vaikelio gerovei, o ne tiems zmonems kurie uz savo darba gauna alga. ir bet kokiu atveju jie atsakingi uz jusu ir vaikelio gyvybe tad nesielgs kazkaip blogai kad i nemokejot. Niekas uz mus nepagimdys kad ir kiek sumoketume biggrin.gif
Atsakyti
imanomas cool.gif
Atsakyti
zinot mano manymu dar daug kas priklauso ir nuo pacio gydytojo, deja seip laikais yra gydytoju kurie ir tusinuku gydo, tai vat tokiem ir moket reik, taciau gimdymo tusinuku nepagydysi smile.gif o tie kurie tik laukia kysio, ir tik ji gavus pradeda elgtis kaip gydytojai, yra net neverti taip vadintis, deja pripazinkim, kad patys zmones ir pripratino prie kysiu, ir deja toliau pratina ir vis prie didesniu, anksciau turbut tik atsidekodavo uz pagalba ir prieziura po gimdymo, o daba tik ir kisa pinigus, nesakau kad visi, bet kai pasiskaitai tai ziauru blink.gif man neuzilgo gimdyti, ir kaip bus taip, bet tikrai nesiruosiu tartis ir kist pinigu, nebent atsidekoti simboliskai jei viskas praeis gerai smile.gif

sekmes visoms mamytem , ir duodancioms ir ne, nes deja pinigai sveikatos ir gyvybes nenupirks rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdziau pas ka papuole, papuoliau pas budinti gydytoja vyra. Savo darba atliko nepriekaistingai, teko ekstrini cezari daryti. Oeracija ir pooperacinis laikotarpis praejo puikiai, leliukas svaikas viskas ciki. Norejom su vyru atsidekoti, bet daktaras ne tik kad neeme pinigeliu, bet dargi is palatos pabego (kai pamate kad vyras su pinigais prie jo eina).
Vat kokiu sauniu daktaru dar buna ant sito svieto.
O atsakant i temos klausima - betkokiu atveju pagimdo visos - ar su kysiais ar be ju.
Atsakyti