Visus tris vaikus pagimdžiausu niekuo nesitarusi. visus tris kartus dalyvavo ir vyras. Likome labai patenkinti gimdymo eiga, gydytojų elgesiu, priežiūra, patarimais ir dar viskuom kuom tik galima

Visais kartais gydytojai elgėsi labai maloniai, kartu, jeigu reikėdavo, ir griežtai. Bet tai yra normalu, nes kai nuo skausmo pradedi daryti nesąmones

, gydytojo griežto įsikišimo reikia

Ačiū visiems gydytojams. Tiesa, du paskutinius kartus važiavau gimdyti naktį. Bet viskas
Po gimdymo atsidėkojom gėlėmis, gražiais žodžiais ir dar kai kuo. Bet pinigų nedavėm.
pogimdyminėse palatose irgi visi elgėsi puikiai, man patiko. Kiek kieno paklausi, visada gausi atsakymus, patarimus, sulauksi visada pagalbos. Ačiū visam VGN personalui.
Mano nuomone, kaip pats esi nusteikęs, kaip pats bendrauji, tokį gausi ir atsaką.
Tiesa, antro gimdymo metu labai sirgau bronchitu, sinusitu. Tai po gimdymo buvau paguldyta į palatą vieną, be kitų gimdyvių. Priežiūra buvo puiki. Gydytojas Mileris, pas kurį gimdžiau, buvo atėjęs ne vieną sykį pasižiūrėti kaip laikausi. O ir iš kitų gydytojų sulaukiau daug dėmesio. Namo grįžau beveik sveika ir laiminga su savo grazuolėle
Papildyta:
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 08, 09:35)
aisku daktaras atliks savo pareiga uz dyka, tik ar nores poto jus priimt antra karta

skaitau kad privalo visi atsiskaityt, kodel kazkas turi uz dyka vargti??? na nebent daktaras buna gimdymo metu tas kuris budi, nesitarta su juo asmeniskai, tada dar pateisinu is dalies
Ką reiškia ar norės priimti antrą kartą? Tai yra jo pareiga, jis dirba savo darbą. Lygiai kaip ir aš dirbu savo, gaunu už tai atlyginimą. Ir mes visi atsiskaitom, nes mokam mokesčius. Gydytojai nevargsta už dyką, jie GAUNA ATLYGINIMUS.