Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

labai man cia padejot su savo patarimais-nes su kau galva visaip,kam ir kiek cia duoti ax.gif o juk dabar ir taip sunkus metas su tais pinigeliais visiems.o jau po gimdymo pagalvosim kam ir kiek cia "atsidekoti" rolleyes.gif
Papildyta:
o gal ka girdejot ar reikia moketi uz tuos nuskauminancius (su narkotinemis medziagomis) nezinau kaip tiksliai jie vadinasi,bet kai pirma gimdziau tai man ju dave.tai tikrai palengvino gimdyma blush2.gif
Atsakyti
Kai pažįstama su savo ginekologe bandė tartis dėl gimdymo, ginekologė jai pasakė: "ką jūs čia išsigalvojat? čia pačių mamų išmislas, o gimdymą turi priimti bet kuriuose gimdymo namuose nemokamai, nes jūs sumokate mokesčius Sodrai." Iškart supavydėjau, kad aš ne iš Vilniaus blush2.gif Ir kad daugiau tokių gydytojų būtų! thumbup.gif thumbup.gif
Beje, ir pati po gero mėnesio gimdysiu, ir planuoju gimdyti be jokių susitarimų ir kyšių (jei priims, veiksmas turėtų vykti KMUK smile.gif ). Pasiskaičius visokių komentarų atrodo baisoka be tarimosi gimdyt, bet aš bandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisliuke: 28 liepos 2009 - 15:10
QUOTE(krisliuke @ 2009 07 28, 16:03)

Beje, ir pati po gero mėnesio gimdysiu, ir planuoju gimdyti be jokių susitarimų ir kyšių (jei priims, veiksmas turėtų vykti KMUK smile.gif ). Pasiskaičius visokių komentarų atrodo baisoka be tarimosi gimdyt, bet aš bandysiu ax.gif

Nu joooo, net juokas sueme - KMUK ir be jokiu kysiu lotuliukas.gif doh.gif Vengiu Kliniku kaip tik imanoma, vien del to kad ten dauguma su atlaipotom kisenem vaiksto, tik spek duoti, nuo slaugutes iki..... unsure.gif Nzn gal kas gimde KMUK ir nieko nedave, bet as jausciausi nesaugi nedavusi suprasti kad bus atsidekota dry.gif

Gimdziau P.Mazyli. Tai po gimdymo atsidekojau dideliu tortu ir kava. Tai tiek 4u.gif
Nes tai buvo pirmas gimdymas, nezinojau nei su kuo tartis nei kaip. Dabar jau zinau pas ka noreciau gimdyt antra, todel bus visai kitokia situacija mirksiukas.gif Bet tikrai imanoma normaliai nemokamai pagimdyti mirksiukas.gif Uz tuos pinigeliu Mazyli issipirkau mokama palata ir gulejau su leliuku viena mirksiukas.gif Cia daug geresne investicija. Nes demesio tikrai sulaukiau ir nesitarus is visu. Nes per mano gimdyma, pasikeite kelios 4u.gif Taciau visos buvo demesingos ir rupestingos. Kaip ir priklauso 4u.gif Labai geros nuomones apie P.Mazylio gimdymo namus 4u.gif
Atsakyti
O jei duosi kyšį-pagimdys už tave blink.gif g.gif ?
Atsakyti
be kysio? imanoma! Antakalnio gydytojams valio! 4u.gif
Atsakyti
gimdziau Kauno 2 ligoninej, nedavem jokiu kysiu. Mano nuomone daktarai gauna alga uz savo darba. Gimdymas praejo super, bet va po gimdymo norejau kuo greiciau istrukti namo. Pagalbos del zindymo beveik negavau, nors ligoninei suteiktas "palankios naujagimiui ligopnines" vardas. Aiskiai mateso skirtumas palatos drauges prieziuros ir mano - iki tokio lygio, kad ateina daktaras, jos klausineja kaip jauciasi is pan., o iseinant tarpdury lyg tarp kitko paklausia kaip man sekasi. Nu juokinga net buvo. Ir istikruju pikta. Hipokrato priesaika visi panasu kad pamirse ir slykstu del to.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 25, 17:46)
Niekam nieko nemokejau, o ir tikrai nebuvo reikalo. Is anksto buvau nusiteikusi pries kysius. Neturit kur deti pinigu - mokekit.

Pritariu 100%! niekam nieko nemokejau, o man dar ir CP padare..as grieztai nusiteikus pries kysius!patys zmones prisipratino, o paskui verkai, kad be kysiu niekas neziuri..o as jokio skirtumo nejutau, nors palatoj ir "susimokejusi" mamyte kartu gulejo, tai mumis vienodai rupinosi.
Atsakyti
QUOTE(@ch... @ 2009 07 30, 13:12)
Pritariu 100%! niekam nieko nemokejau, o man dar ir CP padare..as grieztai nusiteikus pries kysius!patys zmones prisipratino, o paskui verkai, kad be kysiu niekas neziuri..o as jokio skirtumo nejutau, nors palatoj ir "susimokejusi" mamyte kartu gulejo, tai mumis vienodai rupinosi.

Man irgi CP buvo. Na ir ka - nepapjove biggrin.gif
Pagalvojau, kas butu pasikeite, jei butume mokeje? Visiskai niekas. Visas personalas ir rupinosi, ir malonus buvo. Juk tai ju darbas, uz kuri jie gauna algas.
Atsakyti
Be to, kyšio davimas kaip ir ėmimas - nusikaltimas.
Atsakyti
gimdziau, Antakalnio klinikuose, su niekuom nesitariau. Likau labai patenkinta gimdymu, tikrai gerai rupinosi, atsidekojau po gimdymo akuseriai. Mano nuomone vaziuojant buvo, jei man atrodys, kad verta atsidekoti, taip ir padarysiu, jei kazkas nepatiks nieko ir neduosiu. Cia kiekvieno asmeninis reikalas, gimdymas juk nuo to nepasikeite, nes atsidekojau jau po visko.
Atsakyti
Pinigų davimas gimdant - nėra neturėjimas kur dėti pinigų, tai atlygis už sunkų darbą ir pagalbą tau bei tavo mažyliui, kai viskas gerai - tai gerai, bet jei nukrypimas - tada gali ir nagus nusikramtyti, kad ne ten taupai.
Papildyta:
Beje prieš gimdymą save gerbiantis gydytojas ir neima...
Atsakyti
QUOTE(gabijukas @ 2008 07 23, 16:10)
Teko matyt vieną tokią situaciją. Mergaitė tarėsi gimdyt pas vieną gydytoją, sumokėjo jai normalią pinigų sumą, o kai prasidėjo sarėmiai, tos gydytojos negalėjo prisikviesti, nes tuo metu ji priiminėjo komplikuotą gimdymą. Na ir ką, pagimdė ta mergaitė su visai nepažystamu gydytoju. Nezinau kaip ten baigėsi, gal jai ir grąžino pinigus, bet aš tą situaciją išvydus, kategoriškai apsisprendžiau, kad su niekuo nereik tartis...

Kiek teko susidurti jokie (bent jau tie, daugiausiai aptarinejami SM) gydytojai is anksto pinigu butent del to ir neiima, nes jokiu garantiju negali buti.
Atsakyti