Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

atsakant į temos klausymą, - taip neįmanomas jei neduosi kyšio neatsidarys gimdos kaklelis, vaikas persigalvos gimti biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi niekam nemokejom, o gavom viska ko tikejomes, personalas buvo lb demesingas tiek man tiek mazyliui.Gimdziau P.Mazylio GN. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2008 08 06, 08:28)
gimdziau pries 3,5 metu Siauliuose. Vyras po gimdymo akuserei ir gydytojai simboliskai atsilygino. Iki gimdymo liko menesiukas, nors ir einu pas gydytoja privaciai, tikrai del gimdymo nesitarsiu. Nematau reikalo. Nemanau, kad gimdymo skausmai nuo to sumazetu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as kaip pries tris metus gimdziau mazyli tai daviau,bet dabar net neprisimenu kokia daktare buvo.as jos paklausiau ar ji priimines gimdima tai ji man atsake kad taip,bet pasirodo, ji paeme tuos duotus pinigus ir maksimum koki pusvalandi prie manes pabuvo ir isejo is gimdyklos,atejo po keliu minuciu persirengus ir sako man,gerai sekmes tau gimdime,bet as jau vaziuoju namo nes mano pamaina jau baigesi. verysad.gif tai taip ir likau nesuprasta ,uz ka jai pinigus daviau g.gif .o paskui kitas daktaras atejo tai as jam jau nieko nedaviau,,nes jau nebuvo prasmes jam uzkazka duot.o dabar kaip gimdysiu tai zadu neduot pinigu. verysad.gif
Atsakyti
Aisku, imanomas biggrin.gif Bet jei nori, kad gimdymo metu dalyvautu pasirinktas gydytojas ar akusere, jei nori, kad jie atvaziuotu ne savo darbo metu (pvz. nakti ar savaitgali, per sventes) atsidekoti yra norma.
Atsakyti
Aisku, galima nemoket. Bet jei nori, kad gimdymo metu dalyvautu pasirinktas gydytojas ar akusere, jei nori, kad jie atvaziuotu ne savo darbo metu (pvz. nakti ar savaitgali, per sventes), manau, atsidekoti yra normalu.
Atsakyti
As prie penkis men atra dukryte pagimdziau biggrin.gif ir niekam nieko nemokejau schmoll.gif nors gimdymas baigesi Cezario pjuviu verysad.gif gydytojas reagavo labai organizuotai, anesteziologas pamates, kad ner laiko kada terliotis su epiduru, pilna nejautra padare, ir po gimdymo buvo uzejas pasiteirauti kaip jauciuosi thumbup.gif
O gydytojui nusprendziau atsidekoti ( nors tai priestarauja mano isitikinimams) bet tiesiog uz zmogiskuma ir supratinguma. Susiradau as ji pires isvaziuodama i namus. Ir ka jus galvojat??? Jis nepaeme pinigu blink.gif pasake: as ne tam tapau daktaru, kad lupikautoju buciau thumbup.gif
O ir palatoj kai buvau, norejo mane i bendra su dar trim moterom paguldyti, isiprasiau i vienute, seselei daviau 50lt, uz rupesti, ji paske, kad jos visas vienodai rupinasi ir padave tuos 50lt vyrui mano, kad jis torta nupirktu visam skyriui mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirmu - tariausi ir mokejau.

Su antru - ne. Vis dar svarsciau, ar verta tartis ir moketi, bet pagulde i ligonine 36 savaiciu ir padare CZ, nes prasidejo preeklampsija... Dar galvojau, kad reikes po operacijos gal vyra siusti ieskoti gydytojos ir anesteziologo, bet jis kuklus wink.gif Neieskojo, niekam nieko nedave... Prieziura ir gydymo kokybe tikrai skustis negaliu. Didelio skirtumo palyginti su pirmu CZ tikrai nepajutau. Vienintelis dalykas, kuri padariau - kava, arbata ir sokoladais pavaisinau akuseres, naujagimius skyriu ir sanitares biggrin.gif Nes jos ten daznai visos susirenka kavutes isgerti smile.gif
Atsakyti
mes taip pat gimdem nei susitare nei susimokeje.ir viskas baiges gerai.pragulejom ligoninej savaitele nes dukrai tai kraujas blogas tai dar kokie negerumai,o jug galejo neziuret jug mes nesusimokeje!o kas liecia mokejimus mano nuomone zmones neturi kur pinigu kist.sumoka tipo uz tai ,kad viskas butu gerai,o kas jeigu taip nebuna g.gif grazinami pinigai?nemanau.jei as noresiu moket eisiu i privacia klinika.kodel turim moket ten kur neprivalom.kazkas kazkada padare klaida su tais kysiais dabar priprato visi ir atrodo,kad kitaip jau nebegalima.i tave privalo ziuret nesvarbu tu susimokejai ar ne ju tokia pareiga.aisku nesakau,kad padekos nereikia,bet tai turetu but ne pinigu forma.pamenu kai gulejom po gimdymo palatoj viena labai didziavosi tuo,kad dave iki pat siol nesuprantu ko cia didziuotis jug kysio davimas lyg ir nusikaltimas g.gif ir dar ka daryt tom seimom kurios ne nenori moket,o paprasciausiai negali nes neturi is ko.laukt eilej kol gyd apziures tuos kurie susimokejo.cia panasiai kaip su skiepais,kad buvo nemokama vakcina su didesniu pasaliniu poveikiu,o mokama su mazesniu ir tie kurie neturi pinigeliu vel lieka nuskriausti g.gif tai va jei viskas bus gerai bus gerai ir be kysio,o jei ne nei milijonai nieko nepakeis.jug ne veltui sakoma sveikatos uz jokius pinigus nenupirksi.
Atsakyti
ir as niekam nemokejau smile.gif
Atsakyti
imanomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 09 12, 08:29)
mes taip pat gimdem nei susitare nei susimokeje.ir viskas baiges gerai.pragulejom ligoninej savaitele nes dukrai tai kraujas blogas tai dar kokie negerumai,o jug galejo neziuret jug mes nesusimokeje!o kas liecia mokejimus mano nuomone zmones neturi kur pinigu kist.sumoka tipo uz tai ,kad viskas butu gerai,o kas jeigu taip nebuna g.gif grazinami pinigai?nemanau.jei as noresiu moket eisiu i privacia klinika.kodel turim moket ten kur neprivalom.kazkas kazkada padare klaida su tais kysiais dabar priprato visi ir atrodo,kad kitaip jau nebegalima.i tave privalo ziuret nesvarbu tu susimokejai ar ne ju tokia pareiga.aisku nesakau,kad padekos nereikia,bet tai turetu but ne pinigu forma.pamenu kai gulejom po gimdymo palatoj viena labai didziavosi tuo,kad dave iki pat siol nesuprantu ko cia didziuotis jug kysio davimas lyg ir nusikaltimas g.gif ir dar ka daryt tom seimom kurios ne nenori moket,o paprasciausiai negali nes neturi is ko.laukt eilej kol gyd apziures tuos kurie susimokejo.cia panasiai kaip su skiepais,kad buvo nemokama vakcina su didesniu pasaliniu poveikiu,o mokama su mazesniu ir tie kurie neturi pinigeliu vel lieka nuskriausti g.gif tai va jei viskas bus gerai bus gerai ir be kysio,o jei ne nei milijonai nieko nepakeis.jug ne veltui sakoma sveikatos uz jokius pinigus nenupirksi.

Nu zinok sutinku su sita nuomone visu 100 proc. Jei bus blogai - jokie pinigai nepades, o jei gerai, tai ir be kysiu gerai. Be to vis dar yra pasisventusiu gydytoju, visa savo gyvenima atidavusiu savo specialybei. Tik sunku tiki rast...
Atsakyti