Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

[quote=dolly`,2008 08 13, 23:23]
Negražu taip apie Lt ginekologus, akušeres kalbėti. Kiek vaikelių esate pagimdžiusi čia, Lietuvoje? Kiek kyšių "už juos" davėte? VBS agentūra pasikliaujate? Žinot posakį apie paukštį, kuris savo lizdą teršia?
Gimdžiau, niekam nemokėjau, esu labai patenkinta.
Atsakyti
Prieš metus ir 9 mėnesius gimdžiau Kauno klinikose, nesitarusi, gimdykloje iki gimdymo mane prižiūrėjo ginekologė ir akušerė, per patį gimdymą dalyvavo dvi ginekologės ir akušerė. Esu 100% patenkinta gimdymo priežiūra, nors niekam nei prieš, nei per patį gimdymą nemokėjom. smile.gif
Atsakyti
[quote=trudeme,2008 08 14, 21:43]
[quote=dolly`,2008 08 13, 23:23]
Negražu taip apie Lt ginekologus, akušeres kalbėti. Kiek vaikelių esate pagimdžiusi čia, Lietuvoje? Kiek kyšių "už juos" davėte? VBS agentūra pasikliaujate? Žinot posakį apie paukštį, kuris savo lizdą teršia?
Gimdžiau, niekam nemokėjau, esu labai patenkinta.
[/quote]

tikrai gydytoju neizeidineju, "savo lizdo"irgi netersiu ax.gif manau, ne pirma ir ne paskutine esu tokia nuomuone issakius... juk daktarai TURI rupintis pacientais be kysiu, toks ju darbas!!!slykstu kai gimdyvei i akis pasako "stafke" blink.gif o jei kada teks gimdyti lt, busiu viena is tu, kurios neduoda kysio 4u.gif ir tikrai dziaugiuosi, kad yra tokiu gydytoju, kurie dirba savo darba atsidave thumbup.gif
Atsakyti
Dukart gimdžiau skirtingose GN ir niekur man nebuvo užsiminta iš med. personalo pusės, kad esu kažkiek "skolinga" schmoll.gif Manau čia labiau asmeninė paciento nuostata, kad va be kyšio nieko gero man nepadarys, neprižiūrės ir pan.
O jei jau kas atsitinka negerai, tai iškart puolama analizuot - ar davė, kiek davė, gal per mažai?... Bet gi komplikacijos pasitaiko, deja, ir ne nuo kažkokių kyšių tai priklauso ir dažnai net ne nuo medikų kompetencijos.
Aišku yra tokių gydytojų, kurie mielai "priglaudžia" papildomus pinigėlius, ypač jei jie brukte brukami. Yra tikriausiai ir tokių, kurie pakankamai baimės jausmą praradę ir suįžulėję tiesiu tekstu išsako savo pageidavimus (neduokdie tokiam susitikt su manim lotuliukas.gif ), bet tikrai nemanau, kad tokių daug ir kad jų neįmanoma paveikt paprasčiausiai pasakius "ne" ar "įmetus durniaus bėgį" ir apsimetus nesuprantančia tongue.gif
Atsakyti
[quote=Ninna_Ricci,2008 08 15, 21:04]
drinks_cheers.gif
Atrodo, kad labiausiai gydytojus ir kitą personalą dergia tos, kurios pirmiausia nori pasirodyti gudresnės, pačios duoda, o paskui pačios teigia, esą joms "stafkės" buvo nurodytos blink.gif
Atsakyti
įmanomas dar ir kaip aš griežtai prieš kyšius niekam nieko niekada neduodu (kodėl turėčiau??? tegul tada ir man duoda ) nedaviau nei kai operavo mane du kart nei kai gimdžiau ir viskas puiku , moku tik jei paslaugos mokamos cool.gif
Atsakyti
gimdžiau RK prieš 5,5 mėn. savo gydytojai paskambinti nespėjau, tad teko gimdyti pas budinčią.
kadangi nieko nemokėjau ir net neužsiminiau, kad galiu ir "atsidėkoti", negavau nuskausminimo bash.gif
daktarė per visą gimdymą pasirodė tik 3 kartus, visą jos darbą atliko akušerė Birutė (va šitai moteriškei tikrai norėjosi pasakyti ne tik nuoširdų AČIŪ, bet ir atsidėkoti. deja, mes su MB jos paskui taip ir neberadom unsure.gif ). stūmimo metu daktarė stovėjo nusisukus nuo manęs mad.gif

jei gimdyčiau dabar, ko gero, visgi duočiau, kad bent pačio gimdymo metu sulaukčiau daugiau pagalbos unsure.gif
Atsakyti
įmanomas.
tik štai med. personalas mažiau apie tave šokinės unsure.gif
bent jau man taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 17 rugpjūčio 2008 - 13:47
QUOTE(Katusik @ 2008 08 17, 13:44)
įmanomas.
tik štai med. personalas mažiau apie tave šokinės  unsure.gif
bent jau man taip buvo.

gimdymas - loterija. As nieko nesumokejau, bet aciu personalui, nes visom kazkaip rupejo, kad likciau ten "grazi" todel neplysau ir nekirpo manes smile.gif
Atsakyti
pries gimdyma nemokejau nes nemoku kysiu paduot doh.gif bet nesigailiu, pinigu sutaupiau lotuliukas.gif nusprendziau moketi tik po gimdymo ir tik tuo atveju jei gerai priims.. kai atvaziavau tai personalas buvo thumbup.gif tikrai galvojau reiks palikt kaip uz atsidekojima, bet va taip isejo, kad kol gulejau su saremiais spejo ir personalas pasikeist, atejo kita pamaina, o ten kazkokios fyfos ilgais nagais blink.gif jom nedaviau nei lito, ir dar norejau per nosi uzvaziuot, nes visa gimdyma reke ant manes blink.gif blink.gif bet jei galeciau laika atsukt atgal tikrai nemokeciau kad geriau bendrautu, nereikia man dirbtiniu sypsenu schmoll.gif

beje cia kazkuri lygino gydytoju profesija su pardavejos ar barmenes profesija.. nu sorry, bet truputi sokiruoja mane tokie postai.. kaip galima lyginti kudikelio gimima su batono pirkimu? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 08 20, 21:02)
beje cia kazkuri lygino gydytoju profesija su pardavejos ar barmenes profesija.. nu sorry, bet truputi sokiruoja mane tokie postai.. kaip galima lyginti kudikelio gimima su batono pirkimu? doh.gif  unsure.gif

blink.gif net nekilo mintis lyginti du VISIŠKAI skirtingus dalykus 4u.gif tai buvo tik pirmas į galvą "šovęs' palyginimas su mintimi,kad kiekvienas už atliktą darbą gauna atlyginimą doh.gif Aš palyginau žmones,kaip darbuotojus ir visai nesvarbu,ką jie dirba...
Atsakyti
Esu tikra ir garantuota, kad esant reikalui - gimdymas, extrinis susirgimas , trauma - kvalifikuota pagalba bus suteikta tikrai nemokamai ir kokybiškai 4u.gif Na, o jei reikia išskirtinio dėmesio ir komforto - manau, kad tai turi suteikti artimieji . Kadangi n metų dirbau gydymo įstaigoj galiu apibendrintai pasakyt - nei vienas medikas gavęs kyšį savo darbo neatlieka geriau - daro taip kaip sugeba - kyšio davimas sugebėjimo operuoti, priimti gimdymą - niekaip neįtakoja ...

Pati simboliskai atsilyginau, bet jau po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 23 rugpjūčio 2008 - 09:03