Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

Nusipirkau Lumene lūpdažį. Kai panaudosiu , parašysiu savo atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 09 12, 20:50)
Nusipirkau Lumene lūpdažį.  Kai panaudosiu , parašysiu savo atsiliepimus.

kazkada turejau. Baisesnio nesu dar maciusi.Man tai buvo "molis"
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 12, 21:13)

o as zadejau pirkt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 12, 20:13)

O man labai patiko. Kiekvienam savo...
Atsakyti
man Lumene patinka..nžn, šiaip visos skandinaviškos prekės man kelia didesnį pasitikėjimą.turiu toninį kremuką labai tinka ir atinka..veidas neapkraunamas..toks lengvas, prisitaiko prie odos spalvos, ją išlygina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 09 12, 20:13)

šiandien pirmą dieną pasidažiau su Lumene lūpdažiu, man tai visai patiko. Spalvytė graži, riebus, braškių skonio..... nežinau, gal kelias dienas panaudojus nebepatiks
Atsakyti
ka naudojau is Lumene - patiko:
raminantis kremas jautriai odai, kuperozinei - ziema man buvo atradimas, neriebino odos ir akurat ramino bigsmile.gif labai labai patiko ir ziema dar pirksiu ax.gif
valanti kauke su rozmarinu ir durpem - gerai oda vale, esu pirkus kelis kartus
prausiklis riebiai odai - panasaus lygio kaip ir Nivea zalias prausiklis - ilgiau panaudojus kiek traukdavo po jo oda
ta melyna linija kunui - super wub.gif kremas kunui, serumas nuo celiulito - viskas taip melynem man kvepia ir susigeria liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai lumene nepatinka schmoll.gif Nei lupdaziai, nei piestukai, nei tusas nepatiko doh.gif
Atsakyti
man Lumene ankščiau atrodė kokybė daug geresnė buvo...dabar ja pakeičiau į kita 4u.gif
Atsakyti
Siandien Droge nusipirkau akiu makiazo valikli, tinka ir nesiojancioms kontaktinius lesius rolleyes.gif Vakare isbandysiu tongue.gif
Atsakyti
Man tai lumene labai patinka, gal todel, kad buvau 2oje seminaruose ir mane suzavejo skandinavu moteriske kuri pasakojo apie kosmetika biggrin.gif tongue.gif
tai vat, seip dekoratyvine manes nelabai zavi, gal isskyrus pudra, dabar kai tik naudoju ta dviguba, nu superine bigsmile.gif
o labiausiai tai patinka veido prieziura, dabar turiu melyna serija jautriai odai su linu aliejum, tonikas, pienelis ir dar akiu makiazo valiklis thumbup.gif labai grazioje naujoje pakuotele blush2.gif
siandien dar nusipirkau prausikli ir tonika is geltonosios serijos man rodos su tekslem...labai skaniai kvepia ax.gif tongue.gif tai va, sios serijos labai patinka, tiesa turejau dienini naktini kremukus tai irgi labai patiko, bet dieninis, nes naktinis labai riebus g.gif
man pasiseke nes rimi kazkada buvo akcija ir nusipirkau uz 20 lt dideli lumene kremuka, koks nerealus...anksciau naudodavau eucerin, bet dabar lumene super... bigsmile.gif
Atsakyti
norejau lengvos pudrytes, mazai maskuojancios, tai nusipirkau HYDRA DROPS. bandysiu rytoj smile.gif
Atsakyti