Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

Dabar turiu lupu blizgesi Berryfun, tai esu labai patenkinta 4u.gif ax.gif
Atsakyti
o gal galit kuri pasakyti ar verta lumene akiu seseliu (ar kaip jis ten smile.gif ) pagrinda apibudinti
Atsakyti
nusipirkau pieštuką antakiams ir lūpoms - prakeikiau abu, kieti baisiausiai, mesiu lauk kad nervų negadintų blink.gif

nebent kas patartų gal galima kaip suminkštinti ax.gif
Atsakyti
mamai padovanojau aku seruma su vit. C, su teksemis. Toks su rutuliuku gale. tai labai jau gyre, sake, kad jau mato pagerejimus:)
Atsakyti
Kaip Liumene tusai?
Dabar Droge yra su akcija,gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 03 03, 21:24)
Dabar turiu lupu blizgesi Berryfun, tai esu labai patenkinta  4u.gif  ax.gif

man irgi patinka drinks_cheers.gif gal kiek per lipnus, bet uztai labai ilgai laiko smile.gif

ir dar neseniai pirma karta nusipirkau lumene lupu dazus va situs
user posted image
nors apziurejau visokius brangesnius, bet butent lumene radau man reikiama spalva ir esu visai patenkinta, gerai laikosi ir maloniai (visai riebiai) ant lupu jauciasi, o ir kaina dar su nuolaida tikrai nedidele pasitaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAK @ 2007 03 18, 16:37)
Kaip Liumene tusai?
Dabar Droge yra su akcija,gal kas bande?

Šiandien kaip tik Droge nusipirkau Lumene Star Effect Mascara tušą su plonu šepetėliu, bet dar neišbandžiau ax.gif .
Atsakyti
Naudoju savo neseniai nusipirktą Lumene tušą. Man jis nelabai schmoll.gif . Mano jautrios akys, tai akims nelabai gerai, ir kai dažausi, tepasi tokiais gumuliukais, ir valosi sukiai verysad.gif .
Atsakyti
Išparduotuveje pirkau kūno švietiklį su cukrum. Tik po 8lt buvo. Atsidžiaugti negaliu. bigsmile.gif
Taip pat turiu krempudrą matt touch. Pats šviesiausias atspalvis idealiai tiko mano labai šviesiai odai smile.gif Ai dar maskuojamą pieštuką turiu. Irgi nieko toks visai.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 18, 19:50)
ir dar neseniai pirma karta nusipirkau lumene lupu dazus va situs
user posted image
nors apziurejau visokius brangesnius, bet butent lumene radau man reikiama spalva ir esu visai patenkinta, gerai laikosi ir maloniai (visai riebiai) ant lupu jauciasi, o ir kaina dar su nuolaida tikrai nedidele pasitaike smile.gif

As taip pat butent Lumene randu tinkamiausia lupdaziu spalva smile.gif Ir tie naujieji reklamuojami labai patiko. Mano lupos visada sausos, tai jie taip maloniai drekina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(garfield @ 2007 03 26, 09:18)
Išparduotuveje pirkau kūno švietiklį su cukrum. Tik po 8lt buvo. Atsidžiaugti negaliu.  bigsmile.gif 
Taip pat turiu krempudrą matt touch. Pats šviesiausias atspalvis idealiai tiko mano labai šviesiai odai smile.gif Ai dar maskuojamą pieštuką turiu. Irgi nieko toks visai.

Aš irgi turiu tą šveitiklį, tai man jis šiaip sau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimINGA23: 21 balandžio 2007 - 06:11
kas is Lumene patinka tai akiu seseliu pagrindas ir kuno kremas smile.gif
turejau tusa, seselius, pudra, veido kremuka.. tai sitie man labai nepatiko ir daugiau niekada nebepirksiu.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti