Na kiap uz piestuka akims, manau visai normali cia kaina, na kazkur tiek kainuoja plius minus, pries menesi paskutinikart pirkau, tai tiksliai nepamenu
pumpulpulkos prasymu iskeliu sitas nuotraukytes, nes pati nemoku idet tai vat- as naudoju senesni varianta- bet kiek suprantu dabartinis atitiktu ta indely smelines spalvos su melynu kamsteliu. o spalva pas mane ziema buna 1nr. cream beige, na o vasara tai 2nr naudoju, kai jau laaabai stipriai idegus buvau tai ir trecia numeriuka esu turejus
labai paprastai aš tepu labai maža grudo dydžio gal dar net mažiau kiekį ant voko iki pat antakio ir viskas, tolygiai paskirstai ir tepi šešėius nes jei daugiau užsitepu tai vistiek subėga šešeėliai
Na turiu si pagrinda ir galiu pasakyti, kad seseliai tikrai laikosi ilgiau, tepu labai mazai jo ant voko, tolygiai paskirstau, ant dezutes raso, kad dar galima papudruoti papildomai, cia jau kaip kam patinka
Pasiskaiciau cia geru atsiliepimu apie lumene mineraline krem pudra buvo ji kritusi man i aki bet is pardziu norejau isgirsti nuomuoniu apie ja, as kaip tik kazko panasaus ieskau ziemos sezonui kad truputi sleptu nuo salcio raudonus zandukus ir nosi graziai laikytusi ant veido,kaip supratau ji atitinka tokias savybes taigi artimiausiom dienom bus tarp mano pirkiniu
Turiu Lumene lupu blizgesi, ir jis tikrai labai puikus! Riebus toks, skonis labai malonus, ir svarbiausia pakankamai ilgai issilaiko ant lupu. Ir kaina palyginus nebrangi.
Pasiskaiciau cia geru atsiliepimu apie lumene mineraline krem pudra buvo ji kritusi man i aki bet is pardziu norejau isgirsti nuomuoniu apie ja, as kaip tik kazko panasaus ieskau ziemos sezonui kad truputi sleptu nuo salcio raudonus zandukus ir nosi graziai laikytusi ant veido,kaip supratau ji atitinka tokias savybes taigi artimiausiom dienom bus tarp mano pirkiniu
Aš prieš kokį pusmetį naudojau Lumene kremus jautriai odai - naktinį ir dieninį. Jie bekvapiai - tai patiko. Gal šiek tiek per daug riebina odą, norėtųsi, kad labiau drėkintų, o ne riebintų. Dabar po šio kremo perėjau prie Vichy, tai pastarasis labiau patinka, nors yra brangesnis gerokai. Kad oda per daug prie vieno kremo nepriprastų, tai manau, kada sugrįšiu ir prie Lumene. Patiko ir jų pieneliais jautrios odos. Dėl dekoratyvinės kosmetikos man jų lūpdažiai patiko. O kremas paakiams gal šiek tiek per riebus buvo.