Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 01, 18:43)
http://pigu.lt/kosme...uodas?id=120900 Na kad ir sitame puslapyje, ir siaip nemanau, kad lumene yra is prastesniu rolleyes.gif

Jis tik 21Lt kainuoja ar čia mažesnė kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 01 rugsėjo 2008 - 19:25
QUOTE(Elegant @ 2008 09 01, 20:24)
Jis tik 21Lt kainuoja ar čia mažesnė kaina?

Na kiap uz piestuka akims, manau visai normali cia kaina, na kazkur tiek kainuoja plius minus, pries menesi paskutinikart pirkau, tai tiksliai nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 26, 18:07)
apie kurią iš jų kalbate?  g.gif  aš tai turiu tą kreminiam indelį su mėlynu kamštuku ir man ji  thumbup.gif  mano nr. 3
user posted image

pumpulpulkos prasymu iskeliu sitas nuotraukytes, nes pati nemoku idet doh.gif tai vat- as naudoju senesni varianta- bet kiek suprantu dabartinis atitiktu ta indely smelines spalvos su melynu kamsteliu. o spalva pas mane ziema buna 1nr. cream beige, na o vasara tai 2nr naudoju, kai jau laaabai stipriai idegus buvau tai ir trecia numeriuka esu turejus ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien daugumos taip giriama seseliu pagrinda is Lumene g.gif
user posted image
Ar yra mergaiciu, naudojanciu si stebukla? ax.gif
Papildyta:

Ir kaip ji taisyklingai tepti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litta: 04 lapkričio 2008 - 19:31
labai paprastai 4u.gif aš tepu labai maža grudo dydžio gal dar net mažiau kiekį ant voko iki pat antakio ir viskas, tolygiai paskirstai ir tepi šešėius mirksiukas.gif nes jei daugiau užsitepu tai vistiek subėga šešeėliai
Atsakyti
Pries koki puse metu nusipirkau Lumene nagu laka...Tebeturiu beveik pilna... Labai jau nieko gero... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 11 04, 20:30)
Nusipirkau siandien daugumos taip giriama seseliu pagrinda is Lumene g.gif
user posted image
Ar yra mergaiciu, naudojanciu si stebukla? ax.gif
Ir kaip ji taisyklingai tepti? blush2.gif

Na turiu si pagrinda ir galiu pasakyti, kad seseliai tikrai laikosi ilgiau, tepu labai mazai jo ant voko, tolygiai paskirstau, ant dezutes raso, kad dar galima papudruoti papildomai, cia jau kaip kam patinka smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia geru atsiliepimu apie lumene mineraline krem pudra buvo ji kritusi man i aki bet is pardziu norejau isgirsti nuomuoniu apie ja, as kaip tik kazko panasaus ieskau ziemos sezonui kad truputi sleptu nuo salcio raudonus zandukus ir nosi biggrin.gif graziai laikytusi ant veido,kaip supratau ji atitinka tokias savybes taigi artimiausiom dienom bus tarp mano pirkiniu rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Lumene lupu blizgesi, ir jis tikrai labai puikus! 4u.gif Riebus toks, skonis labai malonus, ir svarbiausia pakankamai ilgai issilaiko ant lupu. Ir kaina palyginus nebrangi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari21 @ 2008 11 25, 13:19)
Pasiskaiciau cia geru atsiliepimu apie lumene mineraline krem pudra buvo ji kritusi man i aki bet is pardziu norejau isgirsti nuomuoniu apie ja, as kaip tik kazko panasaus ieskau ziemos sezonui kad truputi sleptu nuo salcio raudonus zandukus ir nosi biggrin.gif graziai laikytusi ant veido,kaip supratau ji atitinka tokias savybes taigi artimiausiom dienom bus tarp mano pirkiniu rolleyes.gif

Labai domina atsiliepimai ar patiko, nes ir as apie ja jau galvoju bigsmile.gif
Atsakyti
Ismeginau Lumene skaistalus, nieko gero, dingsta po valandos kokios doh.gif
Atsakyti
Aš prieš kokį pusmetį naudojau Lumene kremus jautriai odai - naktinį ir dieninį. Jie bekvapiai - tai patiko. Gal šiek tiek per daug riebina odą, norėtųsi, kad labiau drėkintų, o ne riebintų. Dabar po šio kremo perėjau prie Vichy, tai pastarasis labiau patinka, nors yra brangesnis gerokai. Kad oda per daug prie vieno kremo nepriprastų, tai manau, kada sugrįšiu ir prie Lumene.
Patiko ir jų pieneliais jautrios odos.
Dėl dekoratyvinės kosmetikos man jų lūpdažiai patiko.
O kremas paakiams gal šiek tiek per riebus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilija13: 16 sausio 2009 - 15:56