Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

man patinka is lumene blizgesiukai uogom kvepia ir labai ilgai islieka thumbup.gif dar naudoju jau antra pakuote kompaktines pudros(balta dezute-luminous play vadinas atrodo), ji labai svelnina oda ir gerai salina blizgesi, sudety yra mineraliniu medziagu ir sveisa atspindinciu daleliu, tad veidas atrodo thumbup.gif nu is naudotu man atrodo kolkas geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokių atsiliepimų apie Lumene pudrą matte harmony?
user posted image
Atsakyti
Palietus ją, labai maloni pasirodė, norėčiau įsigyti, bet palauksiu, gal kokių komentarų perskaitysiu apie ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 01 29, 20:22)
Gal kas turite kokių atsiliepimų apie Lumene pudrą matte harmony?

Visai neseniai pabaigiau ja. smile.gif Siaip nebloga, tokia lengvute, ir defektelius nezymius puikiai paslepia, ir sioki toki naturalu atspalvi veidui duoda. Tik minusas jos tas, kad nelaiko visa diena. Uzsitepus ryte, vakare jos jau neberasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 30, 20:51)
Visai neseniai pabaigiau ja. smile.gif Siaip nebloga, tokia lengvute, ir defektelius nezymius puikiai paslepia, ir sioki toki naturalu atspalvi veidui duoda. Tik minusas jos tas, kad nelaiko visa diena. Uzsitepus ryte, vakare jos jau neberasi. g.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif O kokia tavo oda? Nes mano mišri ir linkusi sausėti truputį, tai įdomu ar tiktų.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 01 30, 23:41)
Ačiū už atsakymą 4u.gif  O kokia tavo oda? Nes mano mišri ir linkusi sausėti truputį, tai įdomu ar tiktų.

Nera uz ka. 4u.gif Manau, kad tikrai tiktu, kadangi manoji oda taip pat linkusi sauseti, bet siaip misri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 31, 11:09)
Nera uz ka. 4u.gif Manau, kad tikrai tiktu, kadangi manoji oda taip pat linkusi sauseti, bet siaip misri. smile.gif

Na tai dar kartą ačiū tuomet mirksiukas.gif Manau, kad reiks įsigyti smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai butu apie akiu makiazo valikli? man jis labai akis sudirgino doh.gif
tai galvoju gal tik mano akims netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 31, 21:33)
Kokie atsiliepimai butu apie akiu makiazo valikli? man jis labai akis sudirgino  doh.gif
tai galvoju gal tik mano akims netinka  g.gif

Pasiskaityk temą, daug atsiliepimų apie jį ax.gif
Atsakyti
is sios kosmetikos naudojau krempudra,tusa is dvieju galu kur viename tusas o kitame gale skystas pravedimas ir dabar naudoju seseliu pagrinda visi sie isbandyti gaminiai man buvo thumbup.gif
Atsakyti
Ši firma man the best thumbup.gif
Viskuo, ką naudojau, likau labai patenkinta. Gal tik nagų lakas kiek nelygiai nagučius padengdavo, bet gal čia mano nesugebėjimas nagus lakuot tongue.gif
o jau lūpų blizgesiai - tiesiog tobuli, dabar trečią naudoju ir jokie kiti neprilygsta Lumene.
Atsakyti
man geriausias bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti