Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

as naudoju lumene veido krema arctic aqua su rudu atspalviu, tai jis man thumbup.gif nenodoju daugiau jokios pudros. tik vat nagu lakai man visiskai nelaike, jei dvi dienas atlaikydavo tai budavo jau super g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 20, 21:13)
kokį atspalvį turėjot?

gal kas gali mestelti atsiliepimų apie šią?

http://www.parfumi-m...al_Makeup_1.jpg
kaip 1nr, ar nėra oranžinis? kaip maskuoja? esu labai šviesios odos  ax.gif

na ką gi įsigijau 2nr (SM merginos gerai patarė, kad jis šviesesnis už 1nr, ačiū joms 4u.gif ) be galo patiko "powdery finish" efektas, kuris yra žadamas aprašyme, visiškai nereikia sausos pudros, o aš visada ją naudodavau, todėl esu be galo patenkinta, kad nuo šiol sutaupysiu laiko darydamasi makiažą, nes 1 priemonės jau nereikės:) veidas atrodo gražiai matinis, bet ne per daug, vienas minusas - mažokai maskavimo, bet kasdieniam makiažui puikiai tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 22 kovo 2010 - 17:46
Gal kuri jau išbandėte Natural Code seriją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 11:45)
Gal kuri jau išbandėte Natural Code seriją? smile.gif

Gundausi kremine pudra is sios serijos, bet dar turiu keleta kurias reiketu uzbaigti pries isigyjant nauja doh.gif
Atsakyti
o natural code kokiai odai skirta? as prisizaidziau su lumene riebiai odai su mineralais,labai ssausejo oda.bet ne pudros kalte,vengdavau tepti krema,tai ir nusausejo oda.. ;/ noriu nusipirkt tokia pacia,tik sausai odai. paneles praneskit,jei kur kokia akcija bus,nes kartais neblogu nuolaidu uzdeda smile.gif
Atsakyti
Na ką pirmi atsiliepimai apie Natural Code serijos 24 h. drėkinantį kremuką probleminei odai..Išbandžiau ir galiu pasakyt, kad patiko, neatsirado bėrimų (kaip dažnai man būna, ne visus kremus priima oda), nėra jame nei parabenų nei aliejų..Visą dieną veidas neišmušė blizgesio, na plius dar buvau su pudra..Labai lengvos konsistencijos, labai greit įsigeria, nepalieka lipnumo pojūčio, galima sakyt veidas tikrai išliko matinis, na jeigu taip bus ir toliau, tada tikrai būsiu atradusi sau tinkantį kremuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 15, 20:35)
Na ką pirmi atsiliepimai apie Natural Code serijos 24 h. drėkinantį kremuką probleminei odai..Išbandžiau ir galiu pasakyt, kad patiko, neatsirado bėrimų (kaip dažnai man būna, ne visus kremus priima oda), nėra jame nei parabenų nei aliejų..Visą dieną veidas neišmušė blizgesio, na plius dar buvau su pudra..Labai lengvos konsistencijos, labai greit įsigeria, nepalieka lipnumo pojūčio, galima sakyt veidas tikrai išliko matinis, na jeigu taip bus ir toliau, tada tikrai būsiu atradusi sau tinkantį kremuką rolleyes.gif

Labai sveikinu, mėginčiau, bet aš irgi jau atradau, tik reikia vasarai kokio nors su spf ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 15, 20:46)
Labai sveikinu, mėginčiau, bet aš irgi jau atradau, tik reikia vasarai kokio nors su spf  ax.gif

Na tikrai kolkas juo esu labai patenkinta smile.gif sakiau kai užbaigsiu savo tonikus prausikius reiks išmėgint šios serijos, gal taip pat tiks ir patiks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 15, 20:46)
Labai sveikinu, mėginčiau, bet aš irgi jau atradau, tik reikia vasarai kokio nors su spf  ax.gif

Na tikrai kolkas juo esu labai patenkinta smile.gif sakiau kai užbaigsiu savo tonikus prausikius reiks išmėgint šios serijos, gal taip pat tiks ir patiks smile.gif

Atsakyti
O nei viena nebande Natural Code linijos lupu blizgesiu,seseliu,pudru? ax.gif
Ir dar norejau paklausti,ar parduotuvese yra sios serijos skaistalai ,kompaktine pudra? g.gif Nes pas mene mieste tai nera,bet galvoju,gal tik cia taip... g.gif
Atsakyti
ne vieni metai naudoju Lumene seseliu pagrinda - labai skalsus, bet kokie seseliai ilgai issilaiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 04 16, 11:13)
ne vieni metai naudoju Lumene seseliu pagrinda - labai skalsus, bet kokie seseliai ilgai issilaiko  wub.gif

Girdėjau ir aš, kad labai geras tas šešėlių pagrindas smile.gif
Atsakyti
As anksciau pirkdavau lupdazius is Lumene, man patikdavo thumbup.gif , bet dabar kazko ju nebeperku schmoll.gif Esu bandziusi krema veidui, bet nepatiko schmoll.gif .
Dabar naudoju lupu blizgi ir esu patenkinta thumbup.gif . Nebrangus ir geras wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2010 04 16, 12:47)
Girdėjau ir aš, kad labai geras tas šešėlių pagrindas  smile.gif

o man seseliai ir be pagrindo gerai laikosi lotuliukas.gif
bet esu ir girdejusi, kad geras dalykas. Pati nei karto nesu bandziusi tokio dalyko. Kazin ar jis butinas blush2.gif
Atsakyti