Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(diamondness @ 2010 04 15, 20:55)
O nei viena nebande Natural Code linijos lupu blizgesiu,seseliu,pudru? ax.gif
Ir dar norejau paklausti,ar parduotuvese yra sios serijos skaistalai ,kompaktine pudra? g.gif Nes pas mene mieste tai nera,bet galvoju,gal tik cia taip... g.gif

Nejaugi dar niekas neisbandete krempudros is natural code linijos? verysad.gif
Atsakyti
Mane taip pat ji labai domina. Buvau nesenai droge ir bandžiau ant riešo, berods, pačią šviesiausia, nes pati balta, tai tokia faina pasirodė, spalva labai naturali ir tepasi gerai. Bet visgi norėtųsi daugiau atsiliepimų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunė_lė: 28 balandžio 2010 - 17:00
Isbandziau Lumene Natural Code pudryte. Tiesa pasakius nieko gero... blush2.gif Nelabai maskuoja tad jei yra kokiu spuogeliu ar veido nelygumu nelabai paslepia, bet neblizga ir suteikia matiskumo. Tad jei reik kazka pamaskuot nelabai ji tinkama, o visais kitais atvejais isbandyciau, nes sudetyje nera parabenu ...
Atsakyti
Na o man kaiptik labai patiko ta kremine pudryte,jei yra ka maskuot tai tiesiog naudot arba maskuokliuka arba antra karteli uzdet pudros,man asmeniskai matiskumo testa praejo puikiai,pati pudra net nesijaucia ant odos,lengva konsistencija,bet labai graziai sulygina veido spalva ,maskavimas sakyciau - vidutinis.Zodziu - labai patiko.
Pasinaudojus maximos akcija nusipirkau ir drekinanti kremuka is natural code serijos - esu patenkinta - manau patiktu misriaodems ir riebiaodems,nes labai lengvai susigeria,emulsinio tipo ir padeda islaikyt matiskuma. 4u.gif Tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 28 birželio 2010 - 23:06
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 28, 23:57)
Na o man kaiptik labai patiko ta kremine pudryte,jei yra ka maskuot tai tiesiog naudot arba maskuokliuka arba antra karteli uzdet pudros,man asmeniskai matiskumo testa praejo puikiai,pati pudra net nesijaucia ant odos,lengva konsistencija,bet labai graziai sulygina veido spalva ,maskavimas sakyciau - vidutinis.Zodziu - labai patiko.
Pasinaudojus maximos akcija nusipirkau ir drekinanti kremuka is natural coce serijos - esu patenkinta - manau patiktu misriaodems ir riebiaodems,nes labai lengvai susigeria,emulsinio tipo ir padeda islaikyt matiskuma. 4u.gif Tai tiek.

Nava džiugu, kad jums tiko ir patiko tas kremukas, nebe reikalo būsiu parekomendavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 28, 23:03)
Nava džiugu, kad jums tiko ir patiko tas kremukas, nebe reikalo būsiu parekomendavus  biggrin.gif

aha,aciu labai 4u.gif
tik kvapas man beje keistokas pasirode?ar pas Jus jis irgi siek tiek aitrokas?kvapas man kazkuo primena cinamona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 29, 00:05)
aha,aciu labai 4u.gif
tik kvapas man beje keistokas pasirode?ar pas Jus jis irgi siek tiek aitrokas?kvapas man kazkuo primena cinamona 4u.gif

Aha kvapas toks aitrokas, man net užneša kartais į vyriškų kremukų kvapą, bet ilgiau panaudojus pripratau, jau galima sakyt jo nebejaučiu biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas galetu palyginti Lumene double stay(misriai odai) pudryte ir natural code pudra? ax.gif
Atsakyti
irgi noriu pagirti natural code kremuka. naudoju jau antras menuo. atrodo po ilgu paiesku radau, kas patinka mano odai mirksiukas.gif (p.s. mano oda misri, skruostai pastaruoju metu issauseje, bet siaip dideliu problemu neturiu)
Atsakyti
Dar nieko nesu turėjusi iš Lumene, tik teko kartelį išbandyti tušą iš "Natural code" serijos, štai tokį:
user posted image Nesužavėjo labai. Kam norisi gan natūraliai atrodančių blakstienų turėtų patikt, man norėjosi ryškesnių.

Dabar nusipirkau Matte Harmony Mineral pudrą.
user posted image Parašyta, kad be talko ji, tai nusprendžiau išbandyti, bus matyt kaip ji man g.gif
Atsakyti
Labai patiko iš Natural Code serijos lūpų blizgesys. Susigundžiusi nusipirkau ir šešėlius, tai neblogi, bet nieko ypatingo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 29, 17:02)
O gal kas galetu palyginti Lumene double stay(misriai odai) pudryte ir natural code pudra? ax.gif

Nėra net ką lyginti, natural code žymiai natūraliau ant odos atrodo, o su double stay jausdavausi kaip su kauke. Tačiau double stay maskuoja geriau. Matiškumas ilgiau išlieka su natural code, bet prie jos reikia priprasti, nes bent jau man iš pradžių atrodė, kad ji tempia odą, tikrąja ta žodžio prasme doh.gif

O dėl natural code kremuko prisidedu prie pagyrų, tikrai nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti