Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

aš turėjau lumene hydra drops krempudrą...nu labai labai patiko..
Atsakyti
Kažkada turėjau Lumene tušą, tai prasikeikiau, nes man jis tepe paakius ir pastoviai vaiksčiodavau pajuodusiais. Nu bet pvz krempudra Double Stay visai gera. Ir lupdažiais patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 11 19, 23:19)
aš turėjau lumene hydra drops krempudrą...nu labai labai patiko..

ir man jinai thumbup.gif
Atsakyti
super pudra, ir dabar ja turiu biggrin.gif sekmingai naudoju
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 11 20, 16:05)
ir man jinai  thumbup.gif


kadangi taip visos šia pudrą giriat galvoju reikia išklausinėti apie ją tongue.gif ar ji maskuoja ką nors ar tik sulygina veido spalvą? ir ar ji susigeria i odą labai taip žiauriai kaip kad "stay real" ir tarkim kokia artdeco?
Atsakyti
gal kas turi ir naudoja lupdaziu pagrinda is lumene? blush2.gif
Atsakyti
Turiu daug "Lumene" kosmetikos ir net pati nežinau, kodėl daugiausia ją perku smile.gif. Negaliu pasakyti, ar ji gera, ar bloga, mano nuomone, tiesiog normali, o ir kaina labai patraukli. Man asmeniškai visai patiko skysti kontūrai akims (salotinis ir sidabrinis), ypač vasarą wub.gif . Nu, žaviai atrodo ir tiek, gražiai užsitepa, ilgai laikosi tongue.gif . Pudrų nebandžiau. Dabar turiu šios firmos pieštukų akims, antakiams ir išsukamų lūpoms, skystus kontūrus vokams, matinius 2 spalvų šešėlius-tai einamiausios "Lumene" kosmetikos priemonės pas mane ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 11 20, 16:28)
kadangi taip visos šia pudrą giriat galvoju reikia išklausinėti apie ją tongue.gif ar ji maskuoja ką nors ar tik sulygina veido spalvą?

jis toks lengvas, peršviečiamas, nesausina odos, tepasi lengvai ir nesimato, kad košės ant veido yra mirksiukas.gif aišku rimtų spuogų neužmaskuos, bet pagražina veiduką ax.gif jei nori, kad maskuotų, manau netiks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 24 lapkričio 2005 - 15:36
QUOTE(ausrytuke @ 2005 11 24, 12:22)
gal kas turi ir naudoja lupdaziu pagrinda is lumene?  blush2.gif

pati nenaudoju, bet skaičiau, kad neblogas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
O man lupdazis schmoll.gif schmoll.gif Aisku, pirkau pries kokius 2 metus, pora kartu pasitepiau ir atidaviau kazkam. Kazkuo man jis smirdejo, blogai daze , sausino lupas ir pan. O vat blizgesys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 11 24, 13:22)
gal kas turi ir naudoja lupdaziu pagrinda is lumene?  blush2.gif

As tai neperku pagrido lupdaziams, o naudoju toki thumbup.gif buda: patepu lupas skysta kremine pudra ir tada padazau. Ir laiko thumbup.gif Kosmetologe cia man sita gudrybe pasake smile.gif
Atsakyti
man labai patinka lumene nagu lakai, dabar vien jais ir lakuoju, ir laikosi ir zvilga, ir spavu sau randu, dar turiu virsutini sluoksni, top coata, tai labai liuks.
dar lumene turiu lupu dazu pagrinda, tai daiktas neblogas, tik kad pas mane vien lupu blizgesiai blush2.gif
turejau pudra, tai nepaliko ispudzio, daugiau neperku. dar tusa ta nauja turiu tai labai fainas.
Atsakyti