Nusipirkau Lumene akių makiažo valiklį. valau. graužia akis.
ar čia tiap turi būti
ar čia tik man taip......????
beje, parašyta, kad tinka jautrioms akims....
ačiū už nuomones iš anksto
ar čia tiap turi būti

Aš naudoju ir man visai patinka jis, tikrai negraužia akių. Gal labai akys tavo jautrios.

QUOTE(Kozete @ 2006 01 27, 16:12)
Aš naudoju ir man visai patinka jis, tikrai negraužia akių. Gal labai akys tavo jautrios. 

na keista tada......turbūt jis man netinka...reiks pardavinėti skelbimuose

O kokį naudojai? Aš seniau turėjau skirtą vandeniui atspariam tušui valyt, tai galiu pasakyt, kad turbūt geriausias iš turėtų, o svarbiausia nei trupučio negraužė

QUOTE(Kruopike77 @ 2006 01 27, 16:47)
Nusipirkau Lumene akių makiažo valiklį. valau. graužia akis.
ar čia tiap turi būti
ar čia tiap turi būti

man irgi tragedija lumene valiklis

Anksčiau labai mėgdavau Lumene, labai patiko krem pudros ir paprastos pudros, tačiau šešėliai būdavo tokie sukietėje, kad dažyk nedažęs kažkoks guzas, taip pat mano sesė turėjo skaistalus na irgi tas pats, kaip kad pasenusi pas mus produkcija, ar šiaip kas nors. o paskui ir visa kosmetika pabrango, tad radau kas labiau patiktų kitų firmų.
Turiu lumene tonini krema man jis
Is pradziu kavaps nelabai patiko bet dabar pripratau ir jo nebejauciu
Mano odai tas kremas toki lengvo idegio efekta duoda kai pasitepu daug kas klausia ar neinu i soliariuma...
O mano draugei tas kremas visia netiko ir nepatiko...

Man labai patinka Lumene priemonės voniai. Turiu dušo želė, stangr. purškiklį ir kremą žalios spalvos pakuotės. Labai kvapas patinka, beržų pumpurais kvepia. Kas man netiko tai kaukė su moliu ( veidas tiesiog degė ). Dekoratyvinė man irgi patinka, gavau kalėdom Lumene dovanėlę, dėžutėj buvo tušas, makijažo valiklis ir 10 ml drėk. kremo. labai patiko. O su apsauginiu kremu lūpoms niekada nesiskiriu, nei žiemą nei prie jūros.

QUOTE(bonza @ 2005 11 19, 20:27)
turiu lumene sveitikli su cukrum, nu labai fainas, labai gaiviai kvepia, oda labai svelni lieka, tik kad jau brangus 

Jeigu mėlynoj (o gal violetinė ten) dėžutėj ttai jis man

QUOTE(kamarele @ 2006 02 07, 20:33)
Turiu lumene tonini krema man jis
Is pradziu kavaps nelabai patiko bet dabar pripratau ir jo nebejauciu
Mano odai tas kremas toki lengvo idegio efekta duoda kai pasitepu daug kas klausia ar neinu i soliariuma...
O mano draugei tas kremas visia netiko ir nepatiko... 

Nusipirkau aš neseniai Lumene Hydra Luminuos Mat, Tinted day cream. Nu jis man

QUOTE(persefone @ 2006 02 11, 20:19)
Man labai patinka Lumene priemonės voniai. Labai kvapas patinka, beržų pumpurais kvepia.
Va šitos su beržais priemonės nerealios. Kvapas tikrai

Lumene tonikas milky tuoch kazkoks man neaiksus... Vis nepataikau mielo svelnaus toniko nusipirkt

Mano kosmetinėje šiuo metu bene daugiausia "Lumene" produkcijos. Ypač patinka kontūriniai pieštukai akims, jie tokie minkšti ir gražiai brėžia liniją
Taip pat geros skystos plunksnelės akims, naudoju vasarą daugiau, akytės taip gražiai išryškėja, o be to, ilgai laikosi
Šešėliai man nelabai
, labiau mėgstu blizgius, o šitie, kuriuos įsigijau, pasirodė matiniai
Beje, labai geras pieštukas antakiams paryškinti
.