Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

o as nusipirkau lumene blizgesi ir kazko nelabai man patinka tas skonis. schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Lumene akių makiažo valiklį. valau. graužia akis.

ar čia tiap turi būti blink.gif

ar čia tik man taip......????
beje, parašyta, kad tinka jautrioms akims....

ačiū už nuomones iš anksto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 27 sausio 2006 - 18:00
Aš naudoju ir man visai patinka jis, tikrai negraužia akių. Gal labai akys tavo jautrios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 01 27, 16:12)
Aš naudoju ir man visai patinka jis, tikrai negraužia akių. Gal labai akys tavo jautrios.  g.gif

na keista tada......turbūt jis man netinka...reiks pardavinėti skelbimuose ax.gif
Atsakyti
O kokį naudojai? Aš seniau turėjau skirtą vandeniui atspariam tušui valyt, tai galiu pasakyt, kad turbūt geriausias iš turėtų, o svarbiausia nei trupučio negraužė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 01 27, 16:47)
Nusipirkau  Lumene akių makiažo valiklį. valau. graužia akis.

ar čia tiap turi būti blink.gif

ar čia tik man taip......????
beje, parašyta, kad tinka jautrioms akims....

ačiū už nuomones iš anksto biggrin.gif

man irgi tragedija lumene valiklis schmoll.gif ne tik kad grauzia akis (nors manosios neilepusios ir visai nejautrios bigsmile.gif ) ir ne tik kad akys nuo jo limpa ziauriai bet ir ryte atsikelus paakiai juodi buna dry.gif
Atsakyti
Anksčiau labai mėgdavau Lumene, labai patiko krem pudros ir paprastos pudros, tačiau šešėliai būdavo tokie sukietėje, kad dažyk nedažęs kažkoks guzas, taip pat mano sesė turėjo skaistalus na irgi tas pats, kaip kad pasenusi pas mus produkcija, ar šiaip kas nors. o paskui ir visa kosmetika pabrango, tad radau kas labiau patiktų kitų firmų.
Atsakyti
Turiu lumene tonini krema man jis thumbup.gif Is pradziu kavaps nelabai patiko bet dabar pripratau ir jo nebejauciu smile.gif Mano odai tas kremas toki lengvo idegio efekta duoda kai pasitepu daug kas klausia ar neinu i soliariuma... biggrin.gif O mano draugei tas kremas visia netiko ir nepatiko... g.gif
Atsakyti
Man labai patinka Lumene priemonės voniai. Turiu dušo želė, stangr. purškiklį ir kremą žalios spalvos pakuotės. Labai kvapas patinka, beržų pumpurais kvepia. Kas man netiko tai kaukė su moliu ( veidas tiesiog degė ). Dekoratyvinė man irgi patinka, gavau kalėdom Lumene dovanėlę, dėžutėj buvo tušas, makijažo valiklis ir 10 ml drėk. kremo. labai patiko. O su apsauginiu kremu lūpoms niekada nesiskiriu, nei žiemą nei prie jūros. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 11 19, 20:27)
turiu lumene sveitikli su cukrum, nu labai fainas, labai gaiviai kvepia, oda labai svelni lieka, tik kad jau brangus doh.gif

Jeigu mėlynoj (o gal violetinė ten) dėžutėj ttai jis man thumbup.gif: Tik kad brangus doh.gif

QUOTE(kamarele @ 2006 02 07, 20:33)
Turiu lumene tonini krema man jis  thumbup.gif Is pradziu kavaps nelabai patiko bet dabar pripratau ir jo nebejauciu  smile.gif Mano odai tas kremas toki lengvo idegio efekta duoda kai pasitepu daug kas klausia ar neinu i soliariuma...  biggrin.gif O mano draugei tas kremas visia netiko ir nepatiko... g.gif

Nusipirkau aš neseniai Lumene Hydra Luminuos Mat, Tinted day cream. Nu jis man thumbup.gif Nereikia jokių kreminių pudrų, sulygina veiduko spalvą, padrėkina. Žodžiu neatsidžiaugiu ax.gif

QUOTE(persefone @ 2006 02 11, 20:19)
Man labai patinka Lumene priemonės voniai. Labai kvapas patinka, beržų pumpurais kvepia.

Va šitos su beržais priemonės nerealios. Kvapas tikrai thumbup.gif tik bėda, kad brangokos....
Atsakyti
Lumene tonikas milky tuoch kazkoks man neaiksus... Vis nepataikau mielo svelnaus toniko nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Mano kosmetinėje šiuo metu bene daugiausia "Lumene" produkcijos. Ypač patinka kontūriniai pieštukai akims, jie tokie minkšti ir gražiai brėžia liniją wub.gif Taip pat geros skystos plunksnelės akims, naudoju vasarą daugiau, akytės taip gražiai išryškėja, o be to, ilgai laikosi thumbup.gif Šešėliai man nelabai schmoll.gif , labiau mėgstu blizgius, o šitie, kuriuos įsigijau, pasirodė matiniai verysad.gif Beje, labai geras pieštukas antakiams paryškinti drinks_cheers.gif .
Atsakyti