Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(kriste95 @ 2010 12 01, 21:29)
Nusipirkau Natural Code veido prausiklį smile.gif Šiaip jis man patinka, tinka mano mišriai odai, neišsausina odos per daug smile.gif

turiu ir as si prausikli tai man jis nepakeiciamas wub.gif o naudoju ji kartu su tos pacios serijos kremuku veidui ir isties veido oda pagrazejo, reiks atsargai kol dar yra visokiu rinkinuku pardese ir i sandeliuka prigriebt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na dar pagirsiu Natural Code toniką, ir pudrą C+Makeup. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 12 17, 11:39)
Na dar pagirsiu Natural Code toniką, ir pudrą C+Makeup. 4u.gif

Gal galetumete placiau pakomentuoti Natural Code tonika? Kokia jo sudetis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 01 06, 21:54)
Gal galetumete placiau pakomentuoti Natural Code tonika? Kokia jo sudetis? 4u.gif

Sudėtis:
aqua, alcohol denat, peg 40 hydrogenated castor oil, plantago major leaf extract, phenoxyethanol, cinnamomium zeylanicum bark extract, salicylic acid, betaine, glycerin, bisabolol, sodium hydroxide, xylitol, allantoin, disodium edta, lactitol, ethylhexyglycerin, butylene glycol, capryloyl glycine, sarcosine, sodium hyaluronate, parfum.

lengvai nuvalo, aš naudoju nuo inkštirų, bet ir nuo spuogų veidas vis lygesnis nei nenaudojant 4u.gif
Atsakyti
sakykit ar lumene šešėlių pagrindas geras, gerai laiko šešėlius? ir kokia kaina jo Droge pvz?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 07, 17:19)
sakykit ar lumene šešėlių pagrindas geras, gerai laiko šešėlius? ir kokia kaina jo Droge pvz?

Išlaiko gerai, bet man konsistencija nelabai patinka, gal pasenusį nusipirkau? Kaina turėtų būt apie 28LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linju: 08 sausio 2011 - 11:26
Nusipirkau jau antra VITAMIN+ Glow Body Lotion, jis lyg turi savaiminio idegio poveiki,bet kazko zimaus nepastebejau ir labai gerai ,nes galiu naudoti kekviena diena ir nesibaimint ,kad demeta busiu.Susigeria labai greitai.Pries tai mano oda buvo labai sausa net niezejo nuo sausumo...bet dabr viskas susitvarke smile.gif Raso ,kad suteikia energijos ir kovoja su pirmais senejimo pozymiais,Yra alieju.Beje idomu kiek jis kainuoja lt,nes mokejau 9-10 lt. Manau pigiai
Papildyta:
http://akosmetika.lt..._manufacturer=4
cia nebrangu tik pasirinkimas mazas
Atsakyti
Gal kur nors dabar vyksta Lumene akcija?
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif . Man viena mergička sakė, kad yra lumene kondicionierius blakstienom stiprinti. nerandu internete nors tu ką. Gal kuri naudojot? Gal galit nuorodėlę įmest 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau daugiau atsiliepimų apie Lumene VITAMIN C+ liniją 4u.gif Domina dieninis veido kremas ir krempudra. Mano oda labai sausa - ar pakankamai drėkina? Ar iš tiesų suteikia spindesio? (Man nepatinka matinis veidas) smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal teko kam nors jau ismegint naujiena? Kokia kaina?
user posted image
Atsakyti
Norėčiau pasidžiaugti, Lumene NATURAL CODE kompaktine pudra. Aš ja užtvirtinu makiažą: tolygiai dengiasi, yra labai šviesių spalvų, oda ilgai išlaiko matiškumą smile.gif
Atsakyti