Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(svaraine @ 2011 03 11, 23:46)
Sveikos,
norėčiau daugiau atsiliepimų apie Lumene VITAMIN C+ liniją  4u.gif  Domina dieninis veido kremas ir krempudra. Mano oda labai sausa - ar pakankamai drėkina? Ar iš tiesų suteikia spindesio? (Man nepatinka matinis veidas)  smile.gif

Pudra tai turi spindesio tikrai, tinkama sausesnei odai smile.gif
Atsakyti
Vakar pirkau si daikta, o siandien isbandziau biggrin.gif
user posted image
Seip pirkau, nes kaina buvo labai nedidele (6lt), o ir rimtesnio sveitiklio norejosi.
Man patiko, nes skanus kvapas, jokio "bruzinimo" su siurksciom dalelem (ju ten nera), tiesiog uzsitepiau kaip paprasta krema nusiprausus ant dregno veido pamasazavau ir kol valiausi dantis praejo ta minute. Nuploviau, oda svelnute tokia ir jokio sausumo nesijaute. bigsmile.gif
Tik kazkaip itartina, kad tik karta ar du per menesi rekomenduoja naudoti - matyt labai agresyvus. Labai bijau, kad gali sualergizuoti.
Seip manau geras daiktas kadangi as niekad neprisiruosiu sveisti odos kelis kart per sav, kaip su kai kuriais sveitikliais rekomenduoja, tai man bus pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 27 kovo 2011 - 09:56
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 27, 09:53)
Vakar pirkau si daikta, o siandien isbandziau  biggrin.gif
user posted image

O kur pirkote? ax.gif Ar sudėtis labai ilga? Norėtųsi pasinagrinėti cool.gif
Beje, koks Jūsų odos tipas?
Atsakyti
Pirkau kosmetikos isparduotuvej. Mano oda misri linkusi sauseti, buna paserpioja truputi ziema, o vasara kiek per daug riebalu isskiria.

Sudetis:
aqua, PEG-8 beewax, hydrogenared polydecene, octyldodecanol, glycerin, propylene glycol, cetearyl alcohol, tetrahydroxypropyl ethylenediamine, saccharide isomerate, phenoxyethanol, carbomer, salix nigra (willow) bark extract, carica papaya fruit extract, salicylic acid, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, PEG - 8, magnesium aspartate, zinc gluconate, copper gluconate, citric acid, sodium hyaluronate, propylparaben, isobutylparaben, tocopherol, betula alba leaf extract, betula alba juice, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, parfum.

Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 28, 09:53)
Pirkau kosmetikos isparduotuvej. Mano oda misri linkusi sauseti, buna paserpioja truputi ziema, o vasara kiek per daug riebalu isskiria.

Dabar ir aš noriu verysad.gif Gaila, kad parduotuvėj už 6 Lt nenusipirksi biggrin.gif
Ačiū už sudėtį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 03 28, 14:24)
Dabar ir aš noriu verysad.gif Gaila, kad parduotuvėj už 6 Lt nenusipirksi biggrin.gif
Ačiū už sudėtį wink.gif

Na toj isparduotuvej dar maciau siandien. Cia Vilniuj tokia yra Aistruole ar kazkas tokio vadinasi, netoli Lukiskiu aikstes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 28, 13:40)
Na toj isparduotuvej dar maciau siandien. Cia Vilniuj tokia yra Aistruole ar kazkas tokio vadinasi, netoli Lukiskiu aikstes ax.gif

Bet kad aš iš Klaipėdos verysad.gif Mačiau Maximoj praeitą savaitę buvo kažkokios nuolaidos Lumene odos priežiūros priemonėms g.gif Ryt reiks šturmuot smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu tą šveitiklį, malonus tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 03 30, 10:51)
Aš irgi turiu tą šveitiklį, malonus tikrai 4u.gif

Va jau prisireikė ir man ax.gif blush2.gif
Reikės eit žiūrėt į išparduotuvę ar turi dar.

Atsakyti
siandien isigijau natural code pudra. jei domins atsiliepimai po keliu dienu mielai pasidalinsiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 05, 17:37)
siandien isigijau natural code pudra. jei domins atsiliepimai po keliu dienu mielai pasidalinsiu smile.gif
user posted image

Domins, net labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 04 05, 20:04)
Domins, net labai  4u.gif

Aš ją seniai naudoju. Man ji labai patinka smile.gif Ypatingai patinka tai, kad yra labai natūralių šviesių atspalvių. Turi labai stiprų matinį efektą. Nekemša porų, bet jei poros didesnės, labai jas išryškina, nes tiesiog jų nemaskuoja smile.gif Šiaip visus paraudimus, spuogelius maskuoja idealiai, lengvai dengiasi smile.gif Vienas geriausių šios serijos produktų smile.gif Tik iš pradžių užsitepus atrodydavo, kad tempia odą, bet po to kažkaip pripratau ir nebejaučiu nieko smile.gif Žodžiu, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti