Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(popelka @ 2011 04 07, 16:23)
Bet kas įdomiausia kad jos Nr.1 atspalvis tamsesnis už Nr.2 bigsmile.gif  Nr.2 toks grynai baltaodei, neįdegusiai odai, tikras ivory, o Nr.1 labiau smėlinis į gelsvumą, arčiau beige. ax.gif

gryna teisybė, pati dėkinga SM patarėjom kurios nurodė pirkti 2 nr, va čia šviesiodės gali ir apsigauti. smile.gif

Pati turėjau mėlynąją versiją- sausiaodęms, atsiminimai apie šią pudrą vieni geriausių iš visų vidutinės klasės pudrų.
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 04 07, 16:36)
Berods nuo balandžio 23d bus sarmoje nuolaida šiai kosmetikai. Labai domina tas natural code kremas bei prausiklis. Ar vis dar patinka kam iš ilgiau naudojančių?

Turėjau ir kremą, ir prausiklį, visai patiko, bet antrą kartą kažkodėl nebepirkau rolleyes.gif Nors gerai, kad priminėt, gal reikės vėl griebt, nes žiemą kiek per daug sausina odą, o vasarai - pats tas smile.gif
Atsakyti
Kazkada esu turejusi Lumene skysta pudra ir skaistalus - patiko. Bet neseniai pirkau apimti didinanti tusa akims is Natural Code serijos, tai baisiai nusivyliau sad.gif gerai, kad pirkau su nuolaida, nes tusas, mano nuomone, prastas. Raso, kad be parabenu, su naturaliu arktiniu gyslociu, kondicionuojantis, bet tas uzrasas "eye dramatizer", tai tikras melas. Sepetelis labai storas, kol pasidazau, issiterlioju oda aplink akis, o efektas tai toks labai naturalus - ale, tik pajuodina, bet tikrai nieko nestorina, netankina ir neuzriecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 09, 10:10)
Kazkada esu turejusi Lumene skysta pudra ir skaistalus - patiko. Bet neseniai pirkau apimti didinanti tusa akims is Natural Code serijos, tai baisiai nusivyliau sad.gif gerai, kad pirkau su nuolaida, nes tusas, mano nuomone, prastas. Raso, kad be parabenu, su naturaliu arktiniu gyslociu, kondicionuojantis, bet tas uzrasas "eye dramatizer", tai tikras melas. Sepetelis labai storas, kol pasidazau, issiterlioju oda aplink akis, o efektas tai toks labai naturalus - ale, tik pajuodina, bet tikrai nieko nestorina, netankina ir neuzriecia smile.gif

Man irgi per didelis šepetėlis smile.gif Ir blakstienas labai natūraliai padažo - bet kasdienai man toks efektas tinka. smile.gif
Dar yra su kitokiu šepetėliu toks pat...Aš mąstau jį išbandyti blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri gali parašyti atsiliepimą apie šį kremą? (Domintų atsiliepimai tų kurių oda riebi wink.gif )
user posted image
Atsakyti
Galvoju isigyti si vandeniui atsparu tusa g.gif Gal jau yra isbandziusiu ji?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 09, 10:10)

Pritariu, šepetėlis daug žadantis, bet dažo natūraliai. Todėl ir "Natural Code" smile.gif

QUOTE(rawr @ 2011 04 10, 18:21)
Gal kuri gali parašyti atsiliepimą apie šį kremą? (Domintų atsiliepimai tų kurių oda riebi wink.gif )
user posted image

Mano oda tai pasausėjo truputį nuo jo, na gal čia ir oras toks žvarbus kaltas, tokie vėjai dabar gairina odą unsure.gif Šiaip labai švelnus ir malonus jis man bent jau.

QUOTE(fairynlovely @ 2011 04 12, 07:26)
Galvoju isigyti si vandeniui atsparu tusa  g.gif Gal jau yra isbandziusiu ji?
user posted image

Turėjau tokį, tik neatsparų vandeniui. Šepetėlis labai mažas, reikia įgūdžių gerai padažyt. O kiek atmenu tai ir neatsparusis vandeniui man nenubėgdavo niekada.
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 05, 17:37)
siandien isigijau natural code pudra. jei domins atsiliepimai po keliu dienu mielai pasidalinsiu smile.gif

aš tai jau ją seniai turiu (skalsi baisingiausiai biggrin.gif doh.gif ) tai patinka-porų nekemša,odos spalvą sulygima ir jos visai nesimato.Tik man nei raudonų dėmėlių,nei spuogelių nemaskuoja ypatingai gerai g.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar išvis yra Lumene tušas kuris ryškiai blakstienas dažytų?
Aš kiek esu turėjus tai arba pailgina, arba patankina kažkiek, bet visumoje tik natūraliai atrodančias padaro smile.gif O man norėtųsi ryškumo...
Atsakyti
QUOTE(rawr @ 2011 04 10, 18:21)
http://www.lumene.by...urizer_norm.jpg

mano oda mišri,rtai žiemą labai patiko-nekimšo,maitino,puikiai tiko kaip makiažo pagrindas.Tik labai greitai susinaudojo doh.gif
Atsakyti
įsigijau šį
user posted image

kažkurios anksčiau išpeikė jį, bet man thumbup.gif net nesitikėjau tokio efekto, galvojau, kad blakstienos liks gerokai natūralesnės, bet šitas tušas taip labai gražiai "palėlino" jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 27, 12:44)
įsigijau šį
user posted image

kažkurios anksčiau išpeikė jį, bet man  thumbup.gif  net nesitikėjau tokio efekto, galvojau, kad blakstienos liks gerokai natūralesnės, bet šitas tušas taip labai gražiai "palėlino" jas biggrin.gif

Bet šis vandeniui atsparus?
Atsakyti