Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

naudojau arctic paakiu geli, bet jis man irgi nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 05 05, 22:18)

O jums kuo neptiko sis gelis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 05 05, 21:18)

QUOTE(jauniute @ 2011 05 06, 19:43)
O jums kuo neptiko sis gelis?smile.gif

As irgi naudoju, kiekis didelis, o drekinimo is jo nelabai ir gausi.
Atsakyti
Padėkite! Gal žinote lūpų dažus, kurie turėtų tokį atspalvį ir taip pašviesintų lūpas?

user posted image
Atsakyti
Pagaliau isigyjau wub.gif Pasidaziau siandien, ka galiu pasakyti itin atsparus, visiskai netrupejo (nors ir po piet numigau). Vat atejo vakaras ir lb sunkiai valesi, nes neturiu specialaus atspariam vandeniui tusui valiklio lotuliukas.gif Bet su aliejaus ir pienelio pagalba visiskai nusivale. Manau su siuo tusu apsiverkti, buti aplytai, gal net i koki vandens telkini pasinerti ir pan galima drasiai tusas liks vietoje thumbup.gif Sepetelis tik man nelabai, nors blakstienas pailgino, pasistengus ir pastorino, bet sepetelis lb mazutis, o pas mane blakstienos vos kelios, tai per tuose tarpelius tarp sereliu man jas sulipina, bet cia matyt pasipraktituoti dar reikia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Gal matėt kur pirkti šitos pudros 0 atspalvį?Beje gal bandėt,norėčiau atsiliepimų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Išbandžiau lūpų laką, tai spalva graži, bet nesilaiko, sunku užtept. Nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 05 13, 21:18)
Gal matėt kur pirkti šitos pudros 0 atspalvį?Beje gal bandėt,norėčiau atsiliepimų 4u.gif
user posted image

Sveiki smile.gif Nulinio atspalvio, deja, niekur nesu macius sad.gif Net nezinojau, kad toks yra... Bet ka galeciau pasakyti apie sia pudra - isigyjau pries pora menesiu - ir likau tiesa sakant labai patenkinta. Taip, jinai prastai maskuoja, jei kam reikia didesnio maskavimo, tikrai nusivilsit. Bet man ji yra dabartiniu metu ideali - nedziovina odos (jei neklystu, ieina arktinis vanduo, pudra yra tokio vandeningo pobudzio, taigi neisryskina rauksleliu ta savo struktura). Ir kas dar labai patinka - ji ant odos tiesiog nematoma. Aisku, ne tokio pobudzio, kaip koks dieninis kremas su atspalviu, lengvas maskavimo ir padengimo efektas vis delto yra. Bet neapsunkina odos, neatrodo ant jos, kaip spakle kokia. Tikrai naturalus vaizdelis. Net bunant ant saules nesimato, kad oda papudruota - ko ziauriai nemegstu, daznai po pasipudravimo bunant sauletoj vietoj oda atrodo tiesiog tragiskai, o cia tiesiog grazi, siek tiek sveikesnio atspalvio odele, nei pe pudros
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 07 29, 09:22)
Sveiki smile.gif Nulinio atspalvio, deja, niekur nesu macius sad.gif Net nezinojau, kad toks yra... Bet ka galeciau pasakyti apie sia pudra - isigyjau pries pora menesiu - ir likau tiesa sakant labai patenkinta. Taip, jinai prastai maskuoja, jei kam reikia didesnio maskavimo, tikrai nusivilsit. Bet man ji yra dabartiniu metu ideali - nedziovina odos (jei neklystu, ieina arktinis vanduo, pudra yra tokio vandeningo pobudzio, taigi neisryskina rauksleliu ta savo struktura). Ir kas dar labai patinka - ji ant odos tiesiog nematoma. Aisku, ne tokio pobudzio, kaip koks dieninis kremas su atspalviu, lengvas maskavimo ir padengimo efektas vis delto yra. Bet neapsunkina odos, neatrodo ant jos, kaip spakle kokia. Tikrai naturalus vaizdelis. Net bunant ant saules nesimato, kad oda papudruota - ko ziauriai nemegstu, daznai po pasipudravimo bunant sauletoj vietoj oda atrodo tiesiog tragiskai, o cia tiesiog grazi, siek tiek sveikesnio atspalvio odele, nei pe pudros

Aš irgi jau įsigijau pirmą numerį ir sutinku su jūsų pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Kokia kaina šios pūdros?
Atsakyti
Jokio poveikio nepajutau Lumene Natural code Blemish Treatment
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 08 15, 21:52)
Kokia kaina šios pūdros?

Kaina nedidele, apie 30 lt. Na bet ir tubele ne pati didziausia, kas man, beje, irgi labai imponuoja. Nemegstu pudru didelese tubelese. Geriau dazniau nauja pirktis, kad neuzsiguletu.

Beje, neseniai isigyjau Lumene Natural Code akiu tusa su salotiniu dangteliu. Isigyjau su itarimu, nes kaina vos 21 lt (na, man ne patys pinigingiausi sie metai.... blush2.gif ). Bet visiskai nenusivyliau. Kazkokio super puper pastorinimo ner, bet man ir taip gerai, nesulimpa, graziai padengia, gerai laikosi bei, kas man svarbiausia, nesukelia jokios alergijos! Siuo poziuriu man gana sudetinga parinkt tusa, nes daugelis alergizuoja, kad ir tas pats L`orealis. Atveztas is uzsienio - tinka, o pirktas cia jau nelabai... Taip kad gal jau geriau kokia Lumene naudotis, man atrodo, pasiziurejus pakuote, veza tiesiai originala is Suomijos, o ne koki "galopom po Evropam" velniai zino kur sukurta a la originala... Nors, aisku, gal ir klystu...
Atsakyti