QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 03, 17:11)
Bandziusi esu ir as, taciau mano numone jis netankina visiskai, ilginti siek tiek ilgina, atskiria neblogai, bet labai jau jis naturaliai dazo..na as megstu ryskias blakstienas, tai as kelis kart pasidaziau, po to stovejo nenaudojamas kol ismeciau..beje ir sepetelis labai didelis..irgi nepatogus buvo..tai tiek
Taip, tusas atrodo labai naturaliai. Kazkokio ypatingo pastorinimo tiketis neverta. Bet graziai atskiria blakstienas, ju nesulipina, siek tiek pailgina. Beje, be reikalo pastatet ir nesinaudojot

Pastebejau toki dalyka, kad daugelis gamintoju, matyt, specialiai is pat pradziu padaro tusa skystesni, kad laikui begant, kai jis prades sent ir tirstet, pasidarytu reikiamos konsistencijos, o ne tirstetu iki batu repalo tirstumo. Tai vat sis ilgiau naudojant pasidaro tirstesnis ir man, asmeniskai, zymiai graziau tepasi, labaiu pastorina. Kas dar labai patinka, kad ta juoda spalva labai nerekianti, makijazas gaunasi naturalus. Dabar turiu Yves Rocher tusa - tai toks uuuuuh koks juodas, man, kaip sviesiaplaukei, biski per daug...
Papildyta:
QUOTE(issiblaskiusi @ 2011 11 02, 20:43)
Gal kas zinote, kur dabar galima rasti Lumene Natural Code kompaktine pudra???
http://wizaz.pl/kosm...o/40669_500.jpg
Apejau siandien Aistruole, Eurocosa, Sarma...
Gal Droge yra?
O kurioj Aistruolej ziurejot? Man atrodo, jei neklystu, maciau pries pora savaiciu toj, kuri Dainavos gatvej, prie Lukiskiu...