Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

sveikos merginos 4u.gif
gal kas matet dar kur nors prekyboj tokia pudra:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 22 rugpjūčio 2011 - 07:44
QUOTE(Eleina @ 2011 08 22, 08:41)
sveikos merginos  4u.gif
gal kas matet dar kur nors prekyboj tokia pudra:
user posted image

Išparduotuvėse manau būtų. Pvz. Aistruolėj 4u.gif
Atsakyti
[quote=W*S:*,2011 04 29, 18:04]
Gal kas bandėt šį
user posted image

ar gerai maskuoja spuogelius ir paraudimus? Atrodo naturaliai? rolleyes.gif

Ir as isbandziau sia. Ziemai norejosi kazko labiau maskuojancio, tirstesnio. Tiesa pasakius, siek tiek nusivyliau. Luminous Touch atrodo zymiai naturaliau, tikrai superine, tik kad silpnai maskuoja, praktiskai tik spalva priduoda. Natural Code maskuoja neblogai, bet kaip jau buvo mineta, pabrezia visus issausejimus, ko nedaro Luminous touch, taigi, nelabai vadinasi tinka sausai odai. Visiskai neslepia odos poru. Na, is 10 balu 8 gal vis delto parasyciau
Atsakyti
Išbandžiau Lumene Natural Code tušas man tikrai patiko. Blakstienos atrodo natūraliai ilgesnės, gal kam norisi labai "sulipintų" nepatiktų, bet man visai fainas.
Atsakyti
Gal kas zinote, kur dabar galima rasti Lumene Natural Code kompaktine pudra??? http://wizaz.pl/kosm...o/40669_500.jpg

Apejau siandien Aistruole, Eurocosa, Sarma...
Gal Droge yra?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 17:34)
Išbandžiau Lumene Natural Code tušas man tikrai patiko. Blakstienos atrodo natūraliai ilgesnės, gal kam norisi labai "sulipintų" nepatiktų, bet man visai fainas.

O tankina bent kiek? Ir ar nebyra, netepa paakių?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 11 03, 13:43)

Kiek išbandžiau, tai tankina tuo, kad gerai atskiria visas blasktienas, jų atrodo daug. Bet (bent jau kol naujas) beveik nestorina blakstienų verysad.gif Tikėjausi, kad suteiks biški daugiau apimties.
Laikosi, kiek atsimenu, gan normaliai. 8 iš 10, sakyčiau.

Gal kas žinote, kur dabar galima įsigyti Lumene Natural Code mineralinę kompaktinę pudrą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 11 03, 11:43)

Bandziusi esu ir as, taciau mano numone jis netankina visiskai, ilginti siek tiek ilgina, atskiria neblogai, bet labai jau jis naturaliai dazo..na as megstu ryskias blakstienas, tai as kelis kart pasidaziau, po to stovejo nenaudojamas kol ismeciau..beje ir sepetelis labai didelis..irgi nepatogus buvo..tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, tušas Natural Code yra be parabenų, dažo natūraliai, apie tai pats pavadinimas pasako - daug reikia užtept, kad matytųsi, kad apskritai blakstienos padažytos (mėgstančioms ryškesnį efektą patarčiau Blueberry Curl, jo ir šepetėlis patogesnis, toks plonytis, tik kad byrėjo truputį dienos eigoje). Šitas bent kol kas man nebyra ir lengvai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 03, 17:11)
Bandziusi esu ir as, taciau mano numone jis netankina visiskai, ilginti siek tiek ilgina, atskiria neblogai, bet labai jau jis naturaliai dazo..na as megstu ryskias blakstienas, tai as kelis kart pasidaziau, po to stovejo nenaudojamas kol ismeciau..beje ir sepetelis labai didelis..irgi nepatogus buvo..tai tiek rolleyes.gif

Taip, tusas atrodo labai naturaliai. Kazkokio ypatingo pastorinimo tiketis neverta. Bet graziai atskiria blakstienas, ju nesulipina, siek tiek pailgina. Beje, be reikalo pastatet ir nesinaudojot smile.gif Pastebejau toki dalyka, kad daugelis gamintoju, matyt, specialiai is pat pradziu padaro tusa skystesni, kad laikui begant, kai jis prades sent ir tirstet, pasidarytu reikiamos konsistencijos, o ne tirstetu iki batu repalo tirstumo. Tai vat sis ilgiau naudojant pasidaro tirstesnis ir man, asmeniskai, zymiai graziau tepasi, labaiu pastorina. Kas dar labai patinka, kad ta juoda spalva labai nerekianti, makijazas gaunasi naturalus. Dabar turiu Yves Rocher tusa - tai toks uuuuuh koks juodas, man, kaip sviesiaplaukei, biski per daug...
Papildyta:
QUOTE(issiblaskiusi @ 2011 11 02, 20:43)
Gal kas zinote, kur dabar galima rasti Lumene Natural Code kompaktine pudra??? http://wizaz.pl/kosm...o/40669_500.jpg

Apejau siandien Aistruole, Eurocosa, Sarma...
Gal Droge yra?

O kurioj Aistruolej ziurejot? Man atrodo, jei neklystu, maciau pries pora savaiciu toj, kuri Dainavos gatvej, prie Lukiskiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 11 03, 19:03)

O kurioj Aistruolej ziurejot? Man atrodo, jei neklystu, maciau pries pora savaiciu toj, kuri Dainavos gatvej, prie Lukiskiu...  g.gif

Taip, ziurejau toje prie Lukiskiu aikstes. Sia savaite. Yra akcijos Lumene kosmetikai. Bet butent Natural Code KOMPAKTINES pudros ir nebuvo... unsure.gif

Radau Droge, bet ten prasideda nuo 12 Fudge atspalvio. Nera 10 ir 11. Gal kas esate maciusi gyvai ar naudojusi kazkuri is siu tonu ir gali pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus dėl Natural Code tušo smile.gif
Atsakyti