Įkraunama...
Įkraunama...

Lumene kosmetika

QUOTE(bonza @ 2006 03 16, 07:11)
Bet naudojimo instrukcijoj parasyta kad galima valyt siaip jei sausa oda, o jei reikia - nuplaut vandeniu  ax.gif A, dar tonikas yra tos pacios serijos g.gif

Vat toniko niekad nepastebejau, gal su juo ir butu neblogai, bet esu karta valius visa oda - man tai schmoll.gif nepatiko, veidas kaip taukuotas lieka, paskui nei muilu plaut nei taip palikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 03 16, 09:11)
Bet naudojimo instrukcijoj parasyta kad galima valyt siaip jei sausa oda, o jei reikia - nuplaut vandeniu  ax.gif A, dar tonikas yra tos pacios serijos g.gif

Yra toniku keliu rusiu - Milky touch (sausai, normaliai, jautriai odai), Matt touch (riebiai, misriai odai) ir Moisture dream (visu tipu odai, ypac brandziai).
Atsakyti
Man patiko "Lumene" krempudra mišriai ir riebiai veido odai "Matt touch". Labai lengvai ir lygiai dengiasi, gerai maskuoja trūkumus, oda visą dieną išlieka matinė ir gaivi, be to, ir spalvytę, kaip bebūtų keista, išsirinkau idealiai artimą savo "feisiukui" tongue.gif , nes dažniausiai su spalva nugrybauju į lankas-arba per šviesi, arba per tamsi, arba į ružavumą lotuliukas.gif , o šita vadinasi karamelė ir man thumbup.gif tinka ir patinka drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(JeansGirl @ 2006 02 16, 22:54)
Man labai patinka ir tinka Lumene veido ir kūno priežiūros priemonės. Mano oda sausa, todėl drėkinamasis dieninis hydra drops kremas man labai tinka, o naktinis tiesiog pasaka - ryte oda būna šviežutėlė minkštutėlė. Kūno drėkinamasis - stangrinamasis losjonas irgi fainas, be to labai kvepia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
superinis kūno kremas su beržais ir nagų lakai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi toninis kremas thumbup.gif
Atsakyti
Turejau tik lupu dazus ir krema sausoms lupoms,bet nepatiko nei vienas,nes lupdazis tikrai buvo labai sausas,o tas kremas taukinis ir neskanus schmoll.gif !
Atsakyti
Paauglystėje naudojau lūpų dažus ir kreminę pudrą, neblogi buvo 4u.gif Dar turėjau kremuką lūpoms (baltoje tūbelėje), tai baisiai greitai nusivalgydavo... ax.gif
Atsakyti
visiškas š..... nieko gero negaliu apie ja pasakyt schmoll.gif
Atsakyti
Kai buvau studentė, vieną kartą pabandžiau Lumene pudrą ir po vieno pabandymo, išmečiau lauk: labai prasta. Ir šiaip manau, kad tos kosmetikos neverta pirkti.
Atsakyti
Gal esat bandziusios alieju voniai-dusui? ax.gif 4u.gif 4u.gif

ir dar gal butu atsiliepimu apie nauja serija kunui - su avietem ir kita su juodaisiais serbentais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sweikos kiek teko skaityti tai dauguma giriat lumene blizgesius lupoms uz kwapa ir skoni.as parduotuweje paziurejau tai buwo tik tokie lumene lipgloss wisokiu spalwu as pasidaziau tai wisiskai nekwepejo ir skonis slykstus kaip lupdaziu buna,mazdaug pries puse metu zurnale pradejo reklamuot naujus lumene blizgesius tai galwojau kaip fainai taciau parduotuwese bent jau klaipedoje tai tikrai nera,nei sarmoje nei kosmadoj,nei kristianoj,nei droge nei kaip wiena mama rase rimi yra tai nei rimi neradau.siaubas as taaaip susinerwinau!sakykit mamytes gal yra tu blizgesiu tik ne klaipedoje?as jau mirstu i newilties...is anksto dekoju uz atsakymus
Atsakyti