QUOTE(Vitora @ 2008 05 14, 21:00)
Man tai rankos dazniau patinsta. Kojos - nevisada, tik kai per daug pasivaikstau, ar karsta buna. Tavchiau dazniau kojos buna kazkokios pavargusios, tuomet nakti buna nera kur ju padeti! Tai man kontrastinis dusas labai padeda bei pasitepiu Lioton1000.
Shiaip skaichiau kad reikia dazniau ilsetis, kojas laikant aukschgiau (jau minejo apie tai kitios moterys). Svarbiausiai kad neprasidetu prieklampsija.
Shiaip skaichiau kad reikia dazniau ilsetis, kojas laikant aukschgiau (jau minejo apie tai kitios moterys). Svarbiausiai kad neprasidetu prieklampsija.
tik ar galima nėščiai tepti Lioton 1000 ? Man atrodo, net maitinančiai negalima. Na, nesu tikra,bet pasitikrink.
Mano kojos irgi tinsta. Laukiuos trečio vaiko. Ir tai patirdavau "visada". Nors ir su pinigais tvarkiausi savo nėštumus, bet žinokit, nieko labai baisaus nėra su tuo tinimu. Turi būti visas negerumų komplektas - tinimas, baltymas šlapime ir aukštas kraujo spaudimas. Jei nėra šitos trijulės, tai nieko nedarys.
Taigi, nusipirkau šlepkes vaikščioti, paguliu daugiau ir su malonumu 2 ar 3 kartus dienoj geriu gerai užbalintą silpną kavą.
Su visokiais vaistais aš esu labai atsargi. Tinimas nėra toks baisumas, jeigu spaudimas normalus, jeigu šlapime nėra pakitimų.