Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

QUOTE(Vitora @ 2008 05 14, 21:00)
Man tai rankos dazniau patinsta. Kojos - nevisada, tik kai per daug pasivaikstau, ar karsta buna. Tavchiau dazniau kojos buna kazkokios pavargusios, tuomet nakti buna nera kur ju padeti! Tai man kontrastinis dusas labai padeda bei pasitepiu Lioton1000.
Shiaip skaichiau kad reikia dazniau ilsetis, kojas laikant aukschgiau (jau minejo apie tai kitios moterys). Svarbiausiai kad neprasidetu prieklampsija.

tik ar galima nėščiai tepti Lioton 1000 ? Man atrodo, net maitinančiai negalima. Na, nesu tikra,bet pasitikrink.

Mano kojos irgi tinsta. Laukiuos trečio vaiko. Ir tai patirdavau "visada". Nors ir su pinigais tvarkiausi savo nėštumus, bet žinokit, nieko labai baisaus nėra su tuo tinimu. Turi būti visas negerumų komplektas - tinimas, baltymas šlapime ir aukštas kraujo spaudimas. Jei nėra šitos trijulės, tai nieko nedarys.
Taigi, nusipirkau šlepkes vaikščioti, paguliu daugiau ir su malonumu 2 ar 3 kartus dienoj geriu gerai užbalintą silpną kavą.
Su visokiais vaistais aš esu labai atsargi. Tinimas nėra toks baisumas, jeigu spaudimas normalus, jeigu šlapime nėra pakitimų.
Atsakyti
man si ryta ne tik kojos ir rankos neatpazistamai buvo sutine, bet ir... akys uztine. dar nemaciau saves tokios... kiek zinau, jokie vaistai anei slapimo varymai siuo atveju nepadeda. pagimdysim ir praeis. bet jau kojos kojos..
Atsakyti
man kojos tinsta, bet dar nedaug, tai pageriu silpnos meskauogiu arbatos, daug vandens, paguliu pakelusi kojas ir praeina, galima saltus kompresus deti ar kontrastiniu dusu palepinti, po to imasazuoti vaikisko aliejuko, labai padeda masazas... thumbup.gif
man naktimis kojas vargina meslungis, net bijau pajudeti verysad.gif ... nezinau nei ka daryti doh.gif . geriu magnex pries miega, kad meslungis netrauktu ir pilvukas nekietetu, bet nelabai padeda...
Gal kuri susiduret su tokia problema ir galit patarti ka daryti? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 18, 22:21-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 05 18, 22:21)
man kojos tinsta, bet dar nedaug, tai pageriu silpnos meskauogiu arbatos, daug vandens, paguliu pakelusi kojas ir praeina, galima saltus kompresus deti ar kontrastiniu dusu palepinti, po to imasazuoti vaikisko aliejuko, labai padeda masazas... thumbup.gif
man naktimis kojas vargina meslungis, net bijau pajudeti verysad.gif ... nezinau nei ka daryti doh.gif . geriu magnex pries miega, kad meslungis netrauktu ir pilvukas nekietetu, bet nelabai padeda...

Gal magnio doze yra per maza g.gif Nuo meslungio man padejo MagneB6..svarbu kokiam pavidale yra magnis (kokia jo druska) nes ne visos gerai pasisavina g.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus... mirksiukas.gif o tas koju pakelimas visai padeda... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 29, 11:44)
man irgi liepe steponeno arbata gerti tik va niekur as jos nerandu... Gal kas zino kur vilniuje ja galima rasti? nes man nuo tu skysciu ir rankos buna nutirpusios, o kojos lyg kokios senes patinusios...  verysad.gif
Ka tik radau kad naujininkuose yra vaisazoliu vaistine, tai ten buna... Bet kol ten nuvaziuosiu  doh.gif

Palesos gatveje prie stoties yra smile.gif
Atsakyti
kad organizme nesikauptu skysciai (ir netintu)
reik labai sumazint druskos kieki maiste
Atsakyti
niekaip to tinimo nesumazinsite, ka bedarytumete. as is tos nevilties uzsisakiau nezmonisko brangumo specialias, kojas apspaudziancias, Solidea pedkelnes Magic Mamman, skirtas nesciosioms. siandien pirma diena aviu. zinokit, fantastika. nezinau, kaip atrodys kojos jas nusimovus, mat kai uzsitempiau is pat ryto, tai dar ir neislindau is ju, bet jausmas - puikus. ir atrodo gerai. man jau 3 savaiteles iki gimdymo, o as su savo drambliakojem kuo puikiausiai su mini sijonu atrodau smile.gif kojos lengvos, vel galiu iseiti i zmones, taip sakant. labai rekomenduoju, neziurint baisios kainos. per interneta uzsisakiau dvi poras. ir nuo venu issipletimo apsaugo. pirkau 70 denu, 12 mg apspaudimo faktoriaus. kokybe - liuks. ir pilva nuostabiai prilaiko. ir uzpakalineje dalyje sidabro siulai iausti, specialus masazuojantis ir mazinantis celiulita mezgimas. stai taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 22 gegužės 2008 - 18:50
QUOTE(Hacone @ 2008 05 22, 19:47)
niekaip to tinimo nesumazinsite, ka bedarytumete. as is tos nevilties uzsisakiau nezmonisko brangumo specialias, kojas apspaudziancias, Solidea pedkelnes Magic Mamman, skirtas nesciosioms. siandien pirma diena aviu. zinokit, fantastika. nezinau, kaip atrodys kojos jas nusimovus, mat kai uzsitempiau is pat ryto, tai dar ir neislindau is ju, bet jausmas - puikus. ir atrodo gerai. man jau 3 savaiteles iki gimdymo, o as su savo drambliakojem kuo puikiausiai su mini sijonu atrodau  smile.gif  kojos lengvos, vel galiu iseiti i zmones, taip sakant. labai rekomenduoju, neziurint baisios kainos. per interneta uzsisakiau dvi poras. ir nuo venu issipletimo apsaugo. pirkau 70 denu, 12 mg apspaudimo faktoriaus. kokybe - liuks. ir pilva nuostabiai prilaiko. ir uzpakalineje dalyje sidabro siulai iausti, specialus masazuojantis ir mazinantis celiulita mezgimas. stai taip  4u.gif

O KUR GALIMA NUPIRKTI, KOKIOJ INTERNET.PARDUOTUVEI????,
NES MAN KOJOS IRGI LABAI SKAUDA, SUKA...., DIRBU BUCHALTERE IR DABAR PRASIDĖJO PROBLEMA IŠSEDETI..... VIENOJ POZOJ SEDĖTI NEGALIU, VISA DIENA SĖDŽIU KAIP ANT ADATU, O NAKTI DAR BAISIAU TRAUKIA MEŠLUNGIS....GAL TAI DĖL TO, KAD PER ŠĮ ANTRA NEŠTUMĄ, DAUGIAU SVORIO NEI PER PIRMA PRIAUGAU, BET NIEKO DĖL TO PADARYTI NEGALIU, O KOJOS SKAUDA verysad.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 05 18, 22:21-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 05 18, 22:21)

Aš irgi esu susidurusi su tokia problema, kai buvau 1 kart neščia tai mešlungis buvo tik nuo 35sav., tai kažkaip mėn. iškentėjau, o dabar jau nuo 24sav. prasidėjo, kai geriau visa mėn. Magni(miltelius), buvo nieko, dabar jau 2sav kai negeriu, tai nakti ir ryte net bijau pajudėti, nes kai traukia mešlungis, net verkti naktį norisi..........29d. eisiu pas gydytoja, pažiurėsiu ką patars, ką pasakys
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 13, 14:28)
Sveikos.Gal zinote ka daryti kai labai tinsta kojos. verysad.gif Visa nestuma buvo gerai,daug vaiksciojau,o dabar, nestumo gale,kai pilvelis paslinko zemyn,kojos tapo tiesiog melynos,istine ir negaliu net lanstyti normaliai. verysad.gif gal zinote kokiu budu kaip su tuo kovoti?

oi kaip man skaudedavo ka sutindavo, tai kuo daugiau guledavau vesindavau kojas ir "Lioton" man padedavo
Atsakyti
merginos, nesikankinkite - bandykite surasti, kur Lietuvoje galima isigyti Solidea Magic Maman pedkelnes.

vakar pirma diena muvejau. kaifas. tik galvojau, kaip atrodys kojos, kai vakare tas pedkelnes nusimausiu. nusimaunu - beveik nesutine! tik kiek apie kauliuka patine. bet pedos, pirstai - visai nesutine! ryte prabundu - graziausios kojos. tad ir vel i Solidea sulindau.

stai tos pedkelnes ir nuoroda, per kuria pirkau http://solidea.no/pr...a...b=12&page=1

yra ir tarptautinis tinklapis, manau, galima uzsisakyti stai cia http://www.solidea.c.......O&id_cat=40 cia net raso, kad apsaugo ciurnas ir visa koja nuo vandens kaupimo. toms, kurioms skauda nugara (sia problemele irgi turiu), irgi palengvina, nes paskirsto svori, prilaiko pilva.

Stai ka raso, kopijuoju:
Pamper your changing body from waist to toe with our elegant anti-cellulite maternity pantyhose. Its graduated compression technology helps vanish varicose and spider veins, soothes tired achy legs and prevents swollen ankles. Our patented micro-massage anti cellulite wave knit promotes blood circulation, reduces water retention and controls cellulite. The soft non-constricting waistband embraces the growing belly while reducing lower back pressure. Antimicrobial treatment for all-day freshness.

tarp kitko, paziurekite, kur merginos kalba apie celiulito prevencija supermamose. jos is tos pacios Solidea atsisiuncia anticeliulitinius sortukus, kurie reklamuojami lietuviskoje spaudoje. regis, jie turi ir lietuviska tinklapi. tik nezinia, ar Magic Maman jau parduodamos Lietuvoje, nes tai naujas produktas.

visoms linkiu isvengti koju tinimo ir skausmu bei dailiomis kojomis sulaukti mazylio 4u.gif

PS griztu papildyti. renkantis dydi, rinktis reikia ta, kuri iki nestumo muvejot.
PPS paieskojau supermamose ir stai ka radau:

VILNIUJE
Solidea atstovybe
Teirautis parduotuvėse „Amadea Line“ Vilniuje:
Gedimino pr.20
Konstitucijos g.16
Viršuliškių g.40,

„Ievos Pėdkelnės“ Vilniuje:
Konstitucijos pr.7A
Ozo g.25, Gedimino pr.16
Savičiaus g.3-2

Vilniuje „Presto moda“ - Mindaugo g.14B

„Demoda“ - Totorių g.17

„Gintarinė vaistinė“:
Gedimino per.3A
Lukšio g.34,

Vaistinėje “Citvaras” - Viršuliškių g.40

“Lukiškių vaistinė“ - Vasario 16 g.2

“Vaivorykštės vaistinė“ - L.Asanavičiūtės g.20/2

“Gedimino vaistinė“ - Gedimino pr.27.

"Spanguolių vaistinė" - Antakalnio g.84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 23 gegužės 2008 - 15:32
AČIŪ, AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif UŽ INFO, BANDYSIU PIRMADIENĮ IEŠKOTI VILNIUJE, NES SU ANGLŲ KALBA NELABAI DRAUGAUJU ax.gif , TAI UŽSAKYTI INTERNETU BUS SUNKOKA ax.gif
Atsakyti