QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 22:08)
Sveikutes,norejau paklaust gal kuriai taip buvo.
Mano vienai draugei istino kaire koja,bet ne tik peda,visa koja.Jai daktare sake kad vaikutis vena uzspaude,nu jus kaip norit mane vadinkit,bet tokios nesmones nesu girdejus.Kazkoks absurdas,gal as neteisi?
Juk vaikutis placentoj,kur jis ta vena gali uzspaust?
na tokio dalyko ir as negirdejau

bet siaip sakykim del posakio: vaikutis uzspaude, tai jau kitas reikalas. kai man buvo 13 savaiciu, man vaikutis uzspaude nerva nugaroje, ir as net neislipdavau is lovos be asaru pakalnes ir vyro pagalbos

tai va, pasakymas: vaikutis uzspaude, reiskia, gimda uzspaude. ar bent jau kazkas panasaus. ir man negalejo niekuom padet. tiesiog liepe guet lovoj, ir tiketis, kad maziulis greitai paaugs ir pasislinks i kuria nors puse
QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 15, 13:59)
Bet ištinau tai žiauriai. Visą vakarą kibirais gėriau vandenį, o į tualetą visia nesinorėjo. O naktį kojos - kaladės. Pirštai kaip dešrelės.
Pirmadienį einu pas gydytoją, tai paklausinėsiu
o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 15, 20:09)
Tik va jau žiedų nebenumaunu gal daugiau nesutins
a kude nenusiemei anksciau?

as jau irgi padzioviau sekcijoje. gaila. bet ale dar labiau gaila butu, jei po to visai pirsta uzestu