QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 15, 19:42)
na tokio dalyko ir as negirdejau
bet siaip sakykim del posakio: vaikutis uzspaude, tai jau kitas reikalas. kai man buvo 13 savaiciu, man vaikutis uzspaude nerva nugaroje, ir as net neislipdavau is lovos be asaru pakalnes ir vyro pagalbos
tai va, pasakymas: vaikutis uzspaude, reiskia, gimda uzspaude. ar bent jau kazkas panasaus. ir man negalejo niekuom padet. tiesiog liepe guet lovoj, ir tiketis, kad maziulis greitai paaugs ir pasislinks i kuria nors puse
o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima
a kude nenusiemei anksciau?
as jau irgi padzioviau sekcijoje. gaila. bet ale dar labiau gaila butu, jei po to visai pirsta uzestu 

o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima

a kude nenusiemei anksciau?

Pati as visa netinstu,bet pirstai nuo karscio man sutine,tai ir as ziedelius i sekcija pasidejau.

merginos,kaip as prakaituoju,zinau,kad sakysit karsciai ir kas cia neprakaituos,bet pas mane nebenormaliai.