Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 15, 19:42)
na tokio dalyko ir as negirdejau  blink.gif  bet siaip sakykim del posakio: vaikutis uzspaude, tai jau kitas reikalas. kai man buvo 13 savaiciu, man vaikutis uzspaude nerva nugaroje, ir as net neislipdavau is lovos be asaru pakalnes ir vyro pagalbos  blink.gif  tai va, pasakymas: vaikutis uzspaude, reiskia, gimda uzspaude. ar bent jau kazkas panasaus. ir man negalejo niekuom padet. tiesiog liepe guet lovoj, ir tiketis, kad maziulis greitai paaugs ir pasislinks i kuria nors puse  ax.gif
o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima  ax.gif
a kude nenusiemei anksciau?  g.gif  as jau irgi padzioviau sekcijoje. gaila. bet ale dar labiau gaila butu, jei po to visai pirsta uzestu  unsure.gif

Pati as visa netinstu,bet pirstai nuo karscio man sutine,tai ir as ziedelius i sekcija pasidejau. verysad.gif

merginos,kaip as prakaituoju,zinau,kad sakysit karsciai ir kas cia neprakaituos,bet pas mane nebenormaliai. schmoll.gif Ka tik nusidusinau ir vel sedziu prasmirdus nuo prakaito.Net kai buvo vesus orai,zliauge nuo manes nors tu ka.Jokie deo nepadejo. g.gif Nebezinau kaip ir gelbetis,nes bliuskutes slapios.Geda i zmones iseit. doh.gif Bet is kitos puses tai nors tinimo nera nes skysciai per prakaita iseina lauk. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 15 birželio 2006 - 21:36
QUOTE(vikuliukas @ 2006 06 15, 20:42)
o kam tiek daug gerei? ir dar vakara? juk rekomenduojama vakare nuo 16h trruputuka apribot skysciu kieki, ypac jei esi linkusi i tinima  ax.gif

Merginos, tik nesuklyskit - tinstat ne del to, kad daug skysciu vartojat! Tikrai negalima riboti suvartojamu skysciu kiekio, bus tik blogiau (ne maziau 2 litrai per diena). Aisku, gal vakare jau ir maziau reiketu skysciu suvartoti... Bet asmeniskai as, jei vakare isgeriu kiek maziau skysciu, tai nakti atsibundu perdziuvusia gerkle ir tol neuzmiegu, kol nenupedinu atsigerti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2006 06 15, 19:47)
Vakar ir aš jau pastebėjau kad tinsta kojos ( tiksliau vyras masažuodamas kojas tokį atradimą padarė  g.gif  ) Man ištino kur čiurna..apačioje prie kaulelio..iš vidinės pusės net nesimato kaulelio  doh.gif  Ryte tai lyg ir normaliai...bet va į vakarą vėl  doh.gif Rankų pirštai ir visas kūnas lyg normaliai  wub.gif
Ką man daryti?  g.gif O spaudimas tai pas mane nuolat prie žemųjų.. blink.gif

Jei spaudimas normalus, slapimas geras, tai viskas gerai. Juk sioks toks patinimas nesciajai yra normalu. Mano vyras nenescias, bet vis tiek nuo karscio patinusiom rankom, tai ka jau apie mus, nestuke.gif , kalbeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 15, 21:35)

Bet is kitos puses tai nors tinimo nera nes skysciai per prakaita iseina lauk. ax.gif

Aisku, ne kas taip stipriai prakaituoti, bet matyt is tikruju is organizmo tau taip savotiskai salinasi skysciai smile.gif Taip geriau negu tinti smile.gif
Atsakyti
Hm...mane mintis apie arbūzus labai džiugina thumbup.gif Vakar vos nenusipirkau Steponėno arbatos, bet geriau jau arbūūūzai clap_1.gif wub.gif

O vandenį geriu kibirais, nes nenoriu dehidratuoti. Pas mane kabinete saulė visą dieną, tai karštis nerealus. Nuolat sėdžiu šlapia nuo prakaito mega_shok.gif Tai kur jau neišgersi kibiro mineralinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikasiene: 16 birželio 2006 - 08:36
Taip skysciu jokiu budu negalima riboti, bet vakare butina vengti suraus maisto! Kadangi druska sulaiko vandeni organizme. Vakare suvalgau surios desrytes gabaliuko ar silkutes, tai zinau, kad ryte akys ir veidas bus ispurpes...
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 16, 20:39)
Taip skysciu jokiu budu negalima riboti, bet vakare butina vengti suraus maisto! Kadangi druska sulaiko vandeni organizme. Vakare suvalgau surios desrytes gabaliuko ar silkutes, tai zinau, kad ryte akys ir veidas bus ispurpes...

Tas tai tiesa,kad skysciu negalima ribot drinks_cheers.gif nes tiek prarandama prakaito budu.Ypac dabar kai sitaip karsta. mirksiukas.gif
O skysciu kaupimasis yra kepenu arba inkstu problema.Kazkas negerai.Reikia susitvarkyt sias problemytes ir netinsit.Buna kitom kad nei silkes negali valgyt sutinsta paakiai,o cia jau tai tikrai inkstu nepakankamumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 16, 21:53)
Tas tai tiesa,kad skysciu negalima ribot  drinks_cheers.gif nes tiek prarandama prakaito budu.Ypac dabar kai sitaip karsta. mirksiukas.gif
O skysciu kaupimasis yra kepenu arba inkstu problema.Kazkas negerai.Reikia susitvarkyt sias problemytes ir netinsit.Buna kitom kad nei silkes negali valgyt sutinsta paakiai,o cia jau tai tikrai inkstu nepakankamumas  ax.gif

Nu ne visai taip. Bent jau man smile.gif Iki kol nebuvau nescia, tai galejau ir valgyti ka noriu, ir gerti kiek noriu, bet niekada netindavau, net karsciausia diena. O dabar, kaip supratau is savo gydytojos, mano tinimai yra susije su zenkliai padidejusiu mano svoriu - kazkaip tie priaugti kg turi itakos skysciu kaupimuisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 16, 21:07)
Nu ne visai taip. Bent jau man  smile.gif  Iki kol nebuvau nescia, tai galejau ir valgyti ka noriu, ir gerti kiek noriu, bet niekada netindavau, net karsciausia diena. O dabar, kaip supratau is savo gydytojos, mano tinimai yra susije su zenkliai padidejusiu mano svoriu - kazkaip tie priaugti kg turi itakos skysciu kaupimuisi g.gif

nu as daug klo neturejau iki nestumo,o dabar kai uzpuole mirksiukas.gif g.gif Biski pakrinka kiek organizmas,nes jam juk prisitaikyt reikia.Bet aisku nesigincysiu,gali juk ir nuo kitko but.Pavyzdziui venos lipa ir nuo svorio ir nuo to,kad reikia kraujo pumpuot dviem ir nesuspeja sirdele.kraujotaka suleteja,tai ir prasideda visokios bedos,kaip galvos svaigimas ir venu lipimas. doh.gif
Atsakyti
Pasiguodžiau jums kad kojelės tinsta ir štai jau kelinta diena beveik tinimo nėra ( tfu..tfu..tfu )
Stengiuosi daugiau vaikščioti..miegu kojas ant pagalvės užsidėjusiu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 06 18, 17:03)
Pasiguodžiau jums kad kojelės tinsta ir štai jau kelinta diena beveik tinimo nėra ( tfu..tfu..tfu )
Stengiuosi daugiau vaikščioti..miegu kojas ant pagalvės užsidėjusiu.. wub.gif

jo cia tai gera ideja,pagalvele po kojomis pasikist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 15, 23:43)
Merginos, tik nesuklyskit - tinstat ne del to, kad daug skysciu vartojat! Tikrai negalima riboti suvartojamu skysciu kiekio, bus tik blogiau (ne maziau 2 litrai per diena). Aisku, gal vakare jau ir maziau reiketu skysciu suvartoti... Bet asmeniskai as, jei vakare isgeriu kiek maziau skysciu, tai nakti atsibundu perdziuvusia gerkle ir tol neuzmiegu, kol nenupedinu atsigerti biggrin.gif

as ju ir neriboju dienos metu. geriu tiek, kiek priklauso. bet stai vakare vietoj stiklines vandens, galima gi ir gurksneli atsigert. lygiai taip elgiuosi ir nakti, nes gerkle tikrai dziuva. nebutina gi apiryti tu vandenuku. o beje, del skysciu ribojimo as ne pati prisigalvojau, o daktaryte pasake. taip kad... ax.gif
Atsakyti
Va man tai ir pradėjo tinti net šiandien važiavau tapkių pirkti nes nė į vienas nebeikišau kojų doh.gif nors ir daktarei sakiau bet ji mane tik paguodė kad jau nebedaug beliko.
Atsakyti