Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

QUOTE(rasute.m @ 2009 05 13, 10:16)
O man pasirod4, kad mama be jokios atsakomybės, taip rizikuoti gali tik nesubrendelės g.gif

atsiprasau bet pasakysiu ... lotuliukas.gif tu juokdare lotuliukas.gif cia yra apsoliuciai lietuviskas poziuris , jei buciau kentejus tada buciau nusipelnius pagarbos ir supratimo bei uzjautimo lotuliukas.gif absurdas lotuliukas.gif man tavo postas tik sypsena sukele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imr: 13 gegužės 2009 - 19:15
QUOTE(Eripa @ 2009 05 13, 15:55)
Niu kaip fainei aprašyta wub.gif  O aš dar galvojau, kad pati lengvai gimdžiau, bet kur tau...palyginus su jūsų gimdymų, tai man tada Laaaaabai skaudėjo biggrin.gif  Sėkmės jums, jūsų dukrytei ir pilvinukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui uz grazius zodzius...
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jau kelinta karta skaitau....nu SUPERMAMA ESI KAD TAIP LENGVAI IR GREITAI PAGIMDEI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
o pagal linijuote matau, kad ir antras maziukas pakeliui nestuke.gif
saunuole Mamyte, visoms tokios stiprybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute1 @ 2009 05 27, 17:48)
super thumbup.gif
o pagal linijuote matau, kad ir antras maziukas pakeliui  nestuke.gif
saunuole Mamyte, visoms tokios stiprybes  thumbup.gif

taip taip ir vel manes laukia tokia pati smagi svente wub.gif
Atsakyti
Stipri moteris esat smile.gif Sėkmės auginant atžalėles wub.gif Kad visom gimdymai taip lengvai praeitų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 02, 13:51)
Stipri moteris esat  smile.gif  Sėkmės auginant atžalėles  wub.gif  Kad visom gimdymai taip lengvai praeitų  tongue.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte thumbup.gif Linkiu ir antro tokio pat nuotaikingo gimdymo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2009 06 16, 16:38)
Saunuole mamyte thumbup.gif Linkiu ir antro tokio pat nuotaikingo gimdymo mirksiukas.gif  smile.gif

nuotaikos man niekada netruksta thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif TAVO ISTORIJA NEPAKARTOJAMA GALIU SKAITYT IR SKAITYT 4u.gif
Atsakyti
Super mama 4u.gif labai grazi,linksma istorija sekmes jums.
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2009 06 26, 22:04)
biggrin.gif TAVO ISTORIJA NEPAKARTOJAMA GALIU SKAITYT IR SKAITYT 4u.gif

aciu tau labai wub.gif
uz keliu dienu bus metai kaip sis gimdymas ivyko,ir ta diena siemet mielai aptureciau lygiai tokia pacia kaip pernai wub.gif
Atsakyti