Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 06 29, 18:17)

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
thumbup.gif super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivatakė: 20 liepos 2009 - 12:31
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
O man kazkaip gal ir per daug linksma istorija blush2.gif Ir tos pudros vaziavimas pirkt, kai jau saremiai ir dar pirmas vaikas, ir tas pasakymas, kad ai, pagimdau iki puse 12 ir varau miegot, nes labai noriu. Ir kaip suprantu vyrui ten jau vos ne vos paskambinot. Man tai rupetu, kad tik vaikelis sveikas gimtu, juolab, kad pirmagymis, dar viskas nauja, o ne kazkokios pudros. Ir vaiko tevas pats pirmas turetu suzinot, kad gimdot. Bet kiekvienai skirtingai. Net paaiskint nemoku, bet kazkokia keistoka man ta istorija. Sorry, as nepiktybiskai 4u.gif Sekmes uzaugt didelem ir sveikom.
Atsakyti
SAUNI ISTORIJA thumbup.gif lauksime antro pasakojimo mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 21, 16:16)
O man kazkaip gal ir per daug linksma istorija  blush2.gif Ir tos pudros vaziavimas pirkt, kai jau saremiai ir dar pirmas vaikas, ir tas pasakymas, kad ai, pagimdau iki puse 12 ir varau miegot, nes labai noriu. Ir kaip suprantu vyrui ten jau vos ne vos paskambinot. Man tai rupetu, kad tik vaikelis sveikas gimtu, juolab, kad pirmagymis, dar viskas nauja, o ne kazkokios pudros. Ir vaiko tevas pats pirmas turetu suzinot, kad gimdot. Bet kiekvienai skirtingai. Net paaiskint nemoku, bet kazkokia keistoka man ta istorija. Sorry, as nepiktybiskai 4u.gif Sekmes uzaugt didelem ir sveikom.

jau kazkuri kazkada rase, kodel cia taip viskas linksmai doh.gif todel kad gyvenimas toks , as toki gyvenu ir man gerai mirksiukas.gif o kas del vyro tai tikrai jis zinojo kur as ir kodel ten o ne su juo lotuliukas.gif juokingas man jusu "rupestis " kas liecia pasivaiksciojimus i parduotuves ir pan... tai manau geriau taip nei dejuoti kaip man skauda ir cia ir ten ir dar ten , ir vaje veje kokia as nabage paguoskit dabar visi , ne vandens atneskit, oi ne ar as sakiau vandens? nelyskit man i akis ... fui as ne toks zmogus schmoll.gif man tokie sokinejimai apie mane nepriimtini doh.gif kai zinau kad yra blogai tada kviecios pagalbos o ne tada kada zinau kad viskas yra gerai ir bus gerai ... taip kad nera cia kuo stebetis. kaip ir sakiau jei buciau rasius kokius skausmus isgyvenau ir pan. tai buciau vertesne pagarbos ? o taip tada visos mane uzjaustu ir paguostu doh.gif
o sitie visi pasakymai del laiko , ir pan . dalyku parodo mano charakteri , kad esu savo gyvenimo seimininke mirksiukas.gif
ir dar klausimas o tu istorija perskaitei iki galo ? manai man nesvarbu kad vaikas gimtu sveikas , stiprus ? tai ka jei gyvenu pagal kitokius gyvenimo standartus manai kad esu blogesne uz tas kurios ant kiekvieno kampo dejuoja ? as taip nesijauciu ir nemanau smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir labai noreciau pagimdyti naturaliai. bet kazkaip esu visai nepakanti skausmui unsure.gif bet as kazkaip kaip ir tu tikiu, kad viskas bus super thumbup.gif dar negreit uzturesiu koki maziuka, bet jau dabar zinau, kad gimdysiu tikrai naturaliai ir noreciau, kad butu viskas tiap lengvai ir smagiai kaip tau thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 07 21, 23:03)
jau kazkuri kazkada rase, kodel cia taip viskas linksmai  doh.gif  todel kad gyvenimas toks , as toki gyvenu ir man gerai  mirksiukas.gif  o kas del vyro tai tikrai jis  zinojo kur as ir kodel ten o ne su juo  lotuliukas.gif  juokingas man jusu "rupestis " kas liecia pasivaiksciojimus i parduotuves ir pan... tai manau geriau taip nei dejuoti kaip man skauda  ir cia ir ten ir dar ten , ir vaje veje kokia as nabage paguoskit dabar visi , ne vandens atneskit, oi ne ar as sakiau vandens? nelyskit man i akis ... fui as ne toks zmogus  schmoll.gif  man tokie sokinejimai apie mane nepriimtini  doh.gif  kai zinau kad yra blogai tada kviecios pagalbos o ne tada kada zinau kad viskas yra gerai ir bus gerai ... taip kad nera cia kuo stebetis. kaip ir sakiau jei buciau rasius kokius skausmus isgyvenau ir pan. tai buciau vertesne pagarbos ? o taip tada visos mane uzjaustu ir paguostu  doh.gif 
o sitie visi pasakymai del laiko , ir pan . dalyku parodo mano charakteri , kad  esu savo gyvenimo seimininke  mirksiukas.gif   
ir dar klausimas o tu istorija perskaitei iki galo ?  manai man nesvarbu kad vaikas gimtu sveikas , stiprus ? tai ka jei gyvenu pagal kitokius gyvenimo standartus  manai kad esu blogesne uz tas kurios ant kiekvieno kampo dejuoja ?  as taip nesijauciu ir nemanau smile.gif  mirksiukas.gif

Taip, perskaiciau iki galo. As nesneku apie dejavimus ir taip toliau, matau, kad jus visiskai nesupratote ka as noriu pasakyti. Nezadu pradeti gincytis, nes cia ne vieta. SEKMES.
Atsakyti
Šioje istorijoje man irgi truputį per daug pompastikos... Neva žiūrėkit, kokia aš pakanti skausmui... Tie aukščiausio balo sąrėmiai kiekvienos moters organizme gali būti vis kitokie, viskas priklauso nuo aplinkybių ir t.t. Tokių istorijų, kur su sąrėmiais po parduotuves, balius ir koncertus moterys važinėja teko girdėt ne vieną... Bet aišku, tai jau yra daugiau išimtys... g.gif Paprastai pirmakartės išgyvena daugiau nerimo... smile.gif

Bet visvien labai šaunu, kad moka taip gimdyti... Ir dar rezultatas - tokia graži dukrelė wub.gif Reikia tikėtis, kad dabar bus dar greičiau ir lengviau... 4u.gif

Natūralus gimdymas, šiaip truputį kita sąvoka, atsidariau temą, manydama, kad bus gimdyta namuose tik su akušerės pagalba (vandeny ar pan.). Šiaip, kiek teko girdėti, tai be nuskausminimo pagimdo apie 60 proc. moterų - taigi didžioji dauguma. Šiuo aspektu kaip ir nieko išskirtinio nėra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 22, 15:26)
Taip, perskaiciau iki galo. As nesneku apie dejavimus ir taip toliau, matau, kad jus visiskai nesupratote ka as noriu pasakyti. Nezadu pradeti gincytis, nes cia ne vieta. SEKMES.

matyt as supratau skirtingai nei jus , ir del to mazai pergyvenu smile.gif kaip tik pagalvojau kad galejau vien pradeti nervinti kad negavau gimdyklos ir pan. bet matai as nesinervinu del tokiu dalyku mirksiukas.gif ir man buvo ramu gimdyti ir gera tikraja ta zodzio prasme ... kadangi gimdymo nebijojau kaip "siaubo baubo " tai ir ramiai labai i ji reagavau, buvau po gimdymo pavargus ir ejau miegelio , ir tikrai nemanau kad cia nuodeme , kadangi pagimdziau puse dvylikos nakties, tikrai prie vaiko atsigulus nebudejau nes ji gime sveikute ir be jokiu koplikaciju, jeigu butu buve kitaip , buciau atbudejus prie jos nors ir 3 paras mirksiukas.gif issimiegojom abi puikiausiai ... ir nera cia ko stebetis mirksiukas.gif kiekvienas turim savo poziuri i pasauli smile.gif
o tai kaip gimdo namuose , be jokiu mediku pagalbos ir pan... ?
o mes ir nesigincijam , perskaicau jusu nuomone, ja supratau va taip kaip atrasiau cia joks ne gincas o tik nuomones pasidalinimas mirksiukas.gif gi ne privalo visi zmones vienodai mastyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 07 22, 15:55)

Bet visvien labai šaunu, kad moka taip gimdyti... Ir dar rezultatas - tokia graži dukrelė wub.gif Reikia tikėtis, kad dabar bus dar greičiau ir lengviau... 4u.gif

Natūralus gimdymas, šiaip truputį kita sąvoka, atsidariau temą, manydama, kad bus gimdyta namuose tik su akušerės pagalba (vandeny ar pan.). Šiaip, kiek teko girdėti, tai be nuskausminimo pagimdo apie 60 proc. moterų - taigi didžioji dauguma. Šiuo aspektu kaip ir nieko išskirtinio nėra... smile.gif

aciu uz pagyras dukryte , ji tikrai musu stebuklelis wub.gif

o kas del naturalaus gimdymo, cia tik pavadinimas ,kuri reikejo uzvadinti tema , turejau omeni naturalus kad be vaistu pagalbos, be lasiniu be nuskausminimo ir pan smile.gif

o as ir nesakiau kad ica kazkas isskirtinio tiesiog eiline gimdymo istorija,kuri man yra pati brangiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif as tau baltai pavydziu, labai noreciau buti tokia stipri. Ciotkas pasakojimas, laukiu antrojo rolleyes.gif o pas ka gimdei?
Atsakyti