QUOTE(Gelaite @ 2009 07 22, 15:26)
Taip, perskaiciau iki galo. As nesneku apie dejavimus ir taip toliau, matau, kad jus visiskai nesupratote ka as noriu pasakyti. Nezadu pradeti gincytis, nes cia ne vieta. SEKMES.
matyt as supratau skirtingai nei jus , ir del to mazai pergyvenu

kaip tik pagalvojau kad galejau vien pradeti nervinti kad negavau gimdyklos ir pan. bet matai as nesinervinu del tokiu dalyku

ir man buvo ramu gimdyti ir gera tikraja ta zodzio prasme ... kadangi gimdymo nebijojau kaip "siaubo baubo " tai ir ramiai labai i ji reagavau, buvau po gimdymo pavargus ir ejau miegelio , ir tikrai nemanau kad cia nuodeme , kadangi pagimdziau puse dvylikos nakties, tikrai prie vaiko atsigulus nebudejau nes ji gime sveikute ir be jokiu koplikaciju, jeigu butu buve kitaip , buciau atbudejus prie jos nors ir 3 paras

issimiegojom abi puikiausiai ... ir nera cia ko stebetis

kiekvienas turim savo poziuri i pasauli
o tai kaip gimdo namuose , be jokiu mediku pagalbos ir pan... ?
o mes ir nesigincijam , perskaicau jusu nuomone, ja supratau va taip kaip atrasiau cia joks ne gincas o tik nuomones pasidalinimas

gi ne privalo visi zmones vienodai mastyti
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 07 22, 15:55)
Bet visvien labai šaunu, kad moka taip gimdyti... Ir dar rezultatas - tokia graži dukrelė

Reikia tikėtis, kad dabar bus dar greičiau ir lengviau...
Natūralus gimdymas, šiaip truputį kita sąvoka, atsidariau temą, manydama, kad bus gimdyta namuose tik su akušerės pagalba (vandeny ar pan.). Šiaip, kiek teko girdėti, tai be nuskausminimo pagimdo apie 60 proc. moterų - taigi didžioji dauguma.
Šiuo aspektu kaip ir nieko išskirtinio nėra...
aciu uz pagyras dukryte , ji tikrai musu stebuklelis
o kas del naturalaus gimdymo, cia tik pavadinimas ,kuri reikejo uzvadinti tema , turejau omeni naturalus kad be vaistu pagalbos, be lasiniu be nuskausminimo ir pan
o as ir nesakiau kad ica kazkas isskirtinio tiesiog eiline gimdymo istorija,kuri man yra pati brangiausia