Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pasirinkimas - visiškai natūralus gimdymas

QUOTE(jumana @ 2009 07 26, 00:00)
blush2.gif as tau baltai pavydziu, labai noreciau buti tokia stipri. Ciotkas pasakojimas, laukiu antrojo  rolleyes.gif  o pas ka gimdei?

pas daktara Sutku
Atsakyti
[quote=imr,2008 07 21, 21:23]
Gimdymas P.Mazylio GN buvo nuostabus
Nepaisant to , kad iki pat gimdymo negavau gimdyklos doh.gif , tai saremevau palatoje doh.gif , po to kai jau man prasidejo gimdymas, is vienos gimdyklos buvo "ismesta " gimdyve doh.gif , ir uzleido vieta man gimdyti, po to vel ji sugrazinta i gimdykla ax.gif Po gimdymo as net pamirsau paprasyti vienvietes palatos, tai pagulde i dviviete kurioje is pradziu gulejau viena , po to atkrauste man "kambarioke" kuri ta pacia nakti pagimde kaip ir as. As dziaugiausi tik tuo , kad buvau susitarusi su daktaru thumbup.gif , nes ta nakti gimdanciu buvo belekiek o tai gydytojos buciau matyt per visa saremiavimo ir gimdymo laikotarpi net akyse nemacius ...

smagu kaip toks lengvas... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigutia: 05 rugpjūčio 2009 - 23:09
Tai mano svajoniu gimdymas!!!! Dieve as irgi taip noresiu, o kad tai galeciau pasirinkti blush2.gif
Sekmes augant!!!!
Atsakyti
na jeigu tam esi pasiryzus tai pirmyn, bet as tai taip nerizikuociau
Atsakyti
QUOTE(Virdzinijak @ 2009 08 06, 21:24)
na jeigu tam esi pasiryzus tai pirmyn, bet as tai taip nerizikuociau

labai gerai tave suprantu mirksiukas.gif kancia LIetuviskas bruozas lotuliukas.gif kuo labiau kentesi tuo pagarbos daugaiu nusipelnysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazi ir nuotaikinga istorija smile.gif Sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2009 08 11, 23:48)
Labai grazi ir nuotaikinga istorija smile.gif  Sekmes augant 4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
O cia tai gimdymas ir gimdyve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole smile.gif Sekmes augant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazu, super!!! 4u.gif aukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Schatzi_Jurate @ 2009 08 06, 13:13)
Tai mano svajoniu gimdymas!!!! Dieve as irgi taip noresiu, o kad tai galeciau pasirinkti  blush2.gif
Sekmes augant!!!!

Ne tu viena, manau, kad visos taip noretu, tik ne visoms pavyksta. As labai stengsiuosi blush2.gif
Atsakyti
super istorija thumbup.gif
Atsakyti
na nieko sau, pavydetina wub.gif
O ne pas Sutku kartais gimdet? smile.gif
Papildyta:
oi, nepamaciau virsuj, kad pas Sutku gimdet blush2.gif biggrin.gif na saunuole tiek mamyte, tiek dukryt thumbup.gif
Atsakyti