Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

aisku kad noireciau, juk sunkiausia kai klientai lieka be nuomones.
Atsakyti
QUOTE(anilevea @ 2008 11 25, 23:23)
asataN, o tu pati juk kirpeja esi, ar ne?  ax.gif  cool.gif

Nu kad neee>) as esu aukle dizainere:D
Atsakyti
visos jus tokios, kai ateinat tai tipo nekaltos (pirma karta pas vyra) o po to pradedat joti ( cia daugiau cia maziau cia palikt) . as suprantu kad vyru mazeja tai jums ne i nauda. greit isvis pesites del musu. bet cia ne apie tai. tiesiog kirpejas dar ir turi isklausyti ir patart ir uzjuaus del ekonomines krizes. o juk sios paslaugos i kainorasti neirasytos... o po to skundai atsiranda vien del to kad kazkuris is musu neteike nemokamai siu paslaugu.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2008 12 25, 00:17)
visos jus tokios, kai ateinat tai tipo nekaltos (pirma karta pas vyra) o po to pradedat joti ( cia daugiau cia maziau cia palikt) . as suprantu kad vyru mazeja tai jums ne i nauda. greit isvis pesites del musu. bet cia ne apie tai. tiesiog kirpejas dar ir turi isklausyti ir patart ir uzjuaus del ekonomines krizes.  o juk sios paslaugos i kainorasti neirasytos... o po to skundai atsiranda vien del to kad kazkuris is musu neteike nemokamai siu paslaugu.

ka tu cia kliedi m?
Atsakyti
sveiki smile.gif galiu patarti klaipedieciams neiti i kirpykla kuri yra prie kalifornijos klubo...(is kitos puses tik) ten draugas uzsoko apsikirpti tai gryzo su isskusta plikai juosta prie ausies...net nezinau kaip ji sugebejo taip blink.gif matyt netycia skutimo masinele paspaude stipriau g.gif kitaip nepaaiskinsi.gerai kad draugas tolerantiskas sako ai nieko ataugs.. lotuliukas.gif nu man tai kosmaras!
Atsakyti
QUOTE(agnytyte @ 2008 12 16, 17:47)
na ir as pasibedavosiu, nors man buvo ne taip jau ziauriai kaip kitoms. gavau gimtadienio ceki kauno hyper rimi esanciam grozio salone ametisteja. na jau senokai galvojau apie chemini tai ten ir uzsirasiau. kadangi chemini dedu ne pirma karta tai zinau kaip kas. na kirpeja Jelena sudejo ta chemini, suplojau 150 lt (man tai yra daugoka, nes pas dabar turima tikrai gera kirpeja tiek nemoku). kieciausiai prasidejo dziovinant plaukus. mano pacios plaukai is prigimties siek tiek garbanojasi ir visos kirpejas klausia ar noreciau kad sugarbanotu ar istiesintu. pas ja atejau gi cheminio tai vadinasi faktas kad noriu garbanotu plauku, o ji net neklausus eme ir istiesino. na vaizdelis vyrui prisigyriau kad grysiu garbanota o gryzau tiesiais plaukais. beje tas cheminis issileido po savaites. virsugalvis kaip aveles o nuo vidurio galvos plaukai tiesus. gavau eiti dar karta ir susideti vel is naujo blink.gif

parasyk i az kur kaip ir uz kiek chemini dedies mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi esu buvus nukentėjus nuo prasto kirpėjos darbo. Mano plaukai yra šviesinti, o tiksliau aš juos dažydavau baltai (namuose), bet suprastėjus jų buklei nusprendžiau tiktai dažyti gerais dažais kirpyklose ir dar norėjau, kad mano baltus plaukučius tonuotu ar kaip jau kitaip jiem suteiktu auksine spalva. Taigi nusprendžiau išbandyti kirpykla kuriuoje dar nebuvau buvus (ir gyvenime nebeisiu) Tai vat nudažė man šaknis ne šviesiai o tai ryžai, kadangi prašiau uždėt auksinį atspalvį maniau, kad viskas bus gerai. Jau buvo vėlus penktadienio vakaras (labai jau ilgai mane dažė), ir kirpėja kažkur skubėjo, dar ir apšvietimas tas kirpykloj toks keistas.Kirpėja sako čia pasiplaus bus labai gražu, žymiai geriau negu tavo prieš tai buvo. Kai parvažiavau namo ir normaliai pažvelgiau į veidrodį mane ištiko šokas.Nežinau ar ta kirpėja nevėkšla ar šiaip nepavyko, nes plaukai gavos tokie pilkai violetiniai (na tokie kai senutės savo žilus plaukus su violetiniu šampūnu plauna blink.gif blink.gif blink.gif ). Ir šiaip man ši spalva baisiai netiko, net veidas toks blyškus ir senas atrodė. Ne ne galvoju nieko nebus. Sulaukiau pirmadienio, net nepaskambinusi atėjau į kirpykla ir pareiškiau, kad čia iš manes kažkokia nesamone padarė ir kad aš taip neprašiau. Ir liepiau padaryti taip kaip buvo. Tai ji mane sutepė augaliniais dažais, gavosi spalvytė tokia, kaip buvo thumbup.gif (ir kodėl nesusiprotėjo iškart tokiais dažyt doh.gif ). Tai kai nudažė, pasakiau viso gero ir pinigu nebemokėjau.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2008 12 24, 23:17)
visos jus tokios, kai ateinat tai tipo nekaltos (pirma karta pas vyra) o po to pradedat joti ( cia daugiau cia maziau cia palikt) . as suprantu kad vyru mazeja tai jums ne i nauda. greit isvis pesites del musu. bet cia ne apie tai. tiesiog kirpejas dar ir turi isklausyti ir patart ir uzjuaus del ekonomines krizes.  o juk sios paslaugos i kainorasti neirasytos... o po to skundai atsiranda vien del to kad kazkuris is musu neteike nemokamai siu paslaugu.

Nu ir pasisakymas... doh.gif

Parasyk kur dirbi, uzsirasysiu, paziuresiu koks grazuolis arklys esi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 26 gruodžio 2008 - 18:54
QUOTE(robertaslt @ 2008 12 25, 00:17)

Tu cia aipe ka? prie ko cia tie vyrai? su kiekvienu tavo posmeliu suprntu,kad tu kazkoks ne toks zmogus|? pasakyk kokia kirpykla neeisiu niekada biggrin.gif grazuolis mat atsirado...dbr jei nzn vyru daugiau gimsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2008 12 24, 14:17)

ka tu cia tuo norejai pasakyti?
pati esu kirpeja jau 13 metu ir esu dirbusi su kirpejais vyrais,tai dar nei vieno neteko sustikti ,kuris dometusi moterimis,cia pas tave ateina su ta ideja kaip pas drauge ,aisku tau?!Tai todel ir pasakojasi moteriskus dalykus o apie ka tu noretum ,kad apie alu kalbetu?
Jei nenori ,neskaityk ,juk cia ir yra JUODASIS KIRPEJU SARASAS,jei kam nepasiseke ,tai ir guodziasi ,o tokius rezultatus kur merginos pasakoja ,tai as esu macius kiekviena diena kaip dirbau salone ,kur 50 kirpeju dirba.Ypac uzjauciu blondines doh.gif ,nes sviesinant tai daugiausia ir galima sugadinti plaukus.Na ,jau gana ,cia gal ne visai i tema pasisakiau ,tiesiog karts nuo karto pasiskaitau jusu nelaimingus susidurimus su kirpejais. doh.gif
Atsakyti
Manau geram kirpejuj nera ko nerimauti.Jei jis atsizvelgia i kliento prasymus...
As suprantu,kad darbas savotiskai sunkus..bet kiekvienas darbas yra sunkus..jei zmogus yra "levas" kirpejas ,ko aplamai lysti ten dirbti .Tegu eina kraut prekes ar i kita sfera.Mano tokia nuomone..O robertas sneka bele ka sneket.likai nesuprastas is mano puses. smile.gif
Atsakyti
Oj...merginos, na ir aš pasipasakosiu...
KAIP SUGADINTI PLAUKUS VISAM GYVENIMUI (skaityti mažą istoriją)

Mano plaukai yra žiauriai sugadinti vienos tokios vėplos, kuri tuėjo saloną Ukmergėje (centre). Mano natūralūs plaukai yra pilkšvai rusvi, kartą pasiryžau pasikeisti ir paprašiau savo kirpėjos padaryti mane "platinine" blondine. Padarė viską gerai, atėjo laikas dažyti šaknis (aš tuo metu apie dažus mažai išmaniau ir visiškai pasitikėjau kirpėjos kompetencija). O toji piknaudžiavo mano pasitikėjimu. Ji šaknis dažė su MĖLYNAIS MILTELIAIS (BALIKLIU). Ir taip darė keletą kartų! Negrįžtamai man sugadino plaukų svogūnėlį! Mano plaukai buvo kaip liūto, o netekau pusės! Nepatikėsite kokie prasti plaukai po jos balinimų tais milteliais! Jie pradėjo man tysti kaip guma kai būdavo šlapi ir trapūs kaip šiaudai, kai būdavo sausi. Paskui sužinojau, kad ji į gerų firmų pakuotes įpila prastų pigų medžiagų. O sumoki kaip už gera produktą. Tai man nutiko prieš 6metus, bet plaukų nebeįmanoma atstatyti-nei jų ilgio, nei plaukų apimties, nes pats plauko svogūnėlis sudegintas!!!!
Naujausias bajeris-prieš kelias dienas apsilankiau kirpykloje Rinktinės gatvėje priešais Kalvarijų turgų (tada buvo Kalėdų antra diena, degiau noriu palyginti galiukus). Mane priėmusiai kirpėjai pasakiau LABAI AIŠKIAI kad pakirptų galiukus minimaliai-1cm, ta nurėžė man plaukų šmotą. Su savimi buvau pasiėmusi savo šampūną ir kaukę firmos "Joico" ir manau kad labai gerai padariau, nes kaip suprantu ta kirpėja neturi savo priemonių (skaitykite toliau)
Kas juokingiausia, kad kirpėja man pradėjo džiovinti plaukus nuo plaukų galų! Ot profesionalė, ane? išdžiovino galus ir tada ėmėsi šaknų....mano galai ėmė veltis nuo perdžiovinimo, o ji juos pradėjo su nekantrumu draskyti, tada aš jai pasiūliau kad pateptų man juos aliejuku, kurį pati buvau atsinešusi, taipogi pati susivėlimą išnarpliojau. Žodžiu, išėjau susinervinusi, nes lėtai auga plaukai. Tas ilgis man labai netinka prie veido formos, kelios draugės nuoširdžiai pasakė, kad nurėžta per daug. Būčiau nėjusi į tą neaiškią kirpyklą, bet prieš tai buvau PC "Mandarinas" "salon+" pas Vladą. Išėjau iš jo labai patenkinta rezultatu, radau geras priemones (sukietino guminius plaukus, labai gražiai nudažė, gerai pakirpo, tikrai rekomenduoju). Tik negalėjau sau leisti vėl pas jį nueiti, nes man yra labai brangu.
Atsakyti