Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(torpeda @ 2009 01 02, 20:44)
Oj...merginos, na ir aš pasipasakosiu...
KAIP SUGADINTI PLAUKUS VISAM GYVENIMUI (skaityti mažą istoriją)

Mano plaukai yra žiauriai sugadinti vienos tokios vėplos, kuri tuėjo saloną Ukmergėje (centre). Mano natūralūs plaukai yra pilkšvai rusvi, kartą pasiryžau pasikeisti ir paprašiau savo kirpėjos padaryti mane "platinine" blondine. Padarė viską gerai, atėjo laikas dažyti šaknis (aš tuo metu apie dažus mažai išmaniau ir visiškai pasitikėjau kirpėjos kompetencija). O toji piknaudžiavo mano pasitikėjimu. Ji šaknis dažė su MĖLYNAIS MILTELIAIS (BALIKLIU). Ir taip darė keletą kartų! Negrįžtamai man sugadino plaukų svogūnėlį! Mano plaukai buvo kaip liūto, o netekau pusės! Nepatikėsite kokie prasti plaukai po jos balinimų tais milteliais! Jie pradėjo man tysti kaip guma kai būdavo šlapi ir trapūs kaip šiaudai, kai būdavo sausi. Paskui sužinojau, kad ji į gerų firmų pakuotes įpila prastų pigų medžiagų.  O sumoki kaip už gera produktą. Tai man nutiko prieš 6metus, bet plaukų nebeįmanoma atstatyti-nei jų ilgio, nei plaukų apimties, nes pats plauko svogūnėlis sudegintas!!!!
Naujausias bajeris-prieš kelias dienas apsilankiau kirpykloje Rinktinės gatvėje priešais Kalvarijų turgų (tada buvo Kalėdų antra diena, degiau noriu palyginti galiukus). Mane priėmusiai kirpėjai pasakiau LABAI AIŠKIAI kad pakirptų galiukus minimaliai-1cm, ta nurėžė man plaukų šmotą. Su savimi buvau pasiėmusi savo šampūną ir kaukę firmos "Joico" ir manau kad labai gerai padariau, nes kaip suprantu ta kirpėja neturi savo priemonių (skaitykite toliau)
Kas juokingiausia, kad kirpėja man pradėjo džiovinti plaukus nuo plaukų galų! Ot profesionalė, ane? išdžiovino galus ir tada ėmėsi šaknų....mano galai ėmė veltis nuo perdžiovinimo, o ji juos pradėjo su nekantrumu draskyti, tada aš jai pasiūliau kad pateptų man juos aliejuku, kurį pati buvau atsinešusi, taipogi pati susivėlimą išnarpliojau. Žodžiu, išėjau susinervinusi, nes lėtai auga plaukai. Tas ilgis man labai netinka prie veido formos, kelios draugės nuoširdžiai pasakė, kad nurėžta per daug. Būčiau nėjusi į tą neaiškią kirpyklą, bet prieš tai buvau PC "Mandarinas" "salon+" pas Vladą. Išėjau iš jo labai patenkinta rezultatu, radau geras priemones (sukietino guminius plaukus, labai gražiai nudažė, gerai pakirpo, tikrai rekomenduoju).  Tik negalėjau sau leisti vėl pas jį nueiti, nes man yra labai brangu.

Oho Torpeda, nu kutvala neraliuota doh.gif, tai taip ir palikai, tai bent telefonu reikejo aciu pasakyti uz toki gera darba, nu buciau pabludus as jai. Tai kaip dabar... ar jie po kazkiek laiko bent kazkiek atsigaus? nu nupusus ka? nu nors ne man nutiko bet susinervinau kazkodel.
Atsakyti
Na, aš esu tiesiog apgautas naivus žmogus. Į tą kirpyklą pradėjau vaikščioti tada kai ten įsidarbino mano pažįstama (ji kosmetologė-manikiūrininkė dirbo), kuri buvo patenkinta ten esamu kolektyvu ir nauja darbo vieta. Iš pradžių su ta kirpėja savininke viskas buvo ok, ji užsitarnavo mano pasitikėjimą, pas ją lankėsi ir mano sesuo ir mama, ji mokėjo daryti gražias šukuosenas, pinigų nenuplėšdavo. Paskui žingsnis po žingsnio ji pradėjo tiek mane tiek kitus savo klientus mulkinti. Aš iš pradžių nesupratau kas atsitiko mano plaukams, situacija nuolatos blogėjo. Tada kirpėja pasiūlė nusipirkti firminį atstatantį balzamą (kuris savaime suprantama jau nieko išgelbėt nebegalėjo). Plaukų netekau kuokštais ir nesupratau kas vyko (kaip jau minėjau apie dažus nieko neišmaniau, užtat dabar esu profė). Paskui ta pažįstama išėjo iš jos kirpyklos, nes jos susipyko ir ta man apšvietė protą, jog savininkė man tvarkė plaukus su pigiais mėlynais milteliais doh.gif va tik tada ir išaiškėjo kame reikalas doh.gif tačiau jau tuo metu pas tą kirpėją nebesilankiau, nes išsikrausčiau į kitą miestą. Skųstis nebebuvo kam, nes po laiko.
Žodžiu, supraskite viena, kad jeigu kirpėjas mosikuoja prieš nosį garsios firmos buteliuku, tai dar nereiškia kad suplojus padorią sumą ir gaunate kokybišką paslaugą. Aš jau geriau atsinešiu savo priemones ir būsiu tikra, kad man daro su patikima produkcija, negu kad rizikuosiu vėl būti apgauta.
Labai mano karti patirtis, plaukai mano baisūs, išbandžiau labai daug priemonių nuo brangių iki pigų, namuose kruopščiai į savaitę du kartus darau namines kaukes (vaikštau su maišu ant galvos po kelias valandas), užsisakiau plaukų priežiūros priemones su protejinais, kietinančios plaukų struktūrą. Žodžiu susinervinu prisiminus savo vargų kelius ir pilnus namus mano sutrupėjusių plaukų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 01 02, 11:44)
Oj...merginos, na ir aš pasipasakosiu...
KAIP SUGADINTI PLAUKUS VISAM GYVENIMUI (skaityti mažą istoriją)
Ji šaknis dažė su MĖLYNAIS MILTELIAIS (BALIKLIU).

Cia ne del to ,kad melynais milteliais,nes jie yra dvieju rusiu "scalp on " ir scalp off".jei viskas yra daroma teisingai ,tokiu fokusu nebuna.Cia del to ,kad neaisku ka ten ta kirpeja buvo susipylusi i ta dezute ,juk kaip sakei ,kad geru firmu buteliukuiose budavo neaiskios kokybes produktai.
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 01 02, 22:56)
Cia ne del to ,kad melynais milteliais,nes jie yra dvieju rusiu "scalp on " ir scalp off".jei viskas yra daroma teisingai ,tokiu fokusu nebuna.Cia del to ,kad neaisku ka ten ta kirpeja buvo susipylusi i  ta dezute ,juk kaip sakei ,kad geru firmu buteliukuiose budavo neaiskios kokybes produktai.

Aš labai aiškiai atsimenu štai ką: kai man darė pasikeitimą, spalva tos dažų masės buvo kažkokia šviesiai rausva, problemų nebuvo, (aš pati mačiau kaip ji spaudė tubeles ir darė masę plaukams), tuo tarpu kai tvarkė šaknis, to proceso nematydavau, ji kažkaip apsisukdavo, dažų spalva-mėlyna ir laikydavo 10min, paskui žaibiškai nuplaudavo. Plaukai-kaip šiaudai ir dar velnias žino kas...
Ta mano pažįstama man negalėjo meluoti, nes mes viena kitą daug metų žinome, aš bendrauju su jos šeima, tai nebuvo šmeižtas. Aš žinau, kad ta kirpėja bandė prasisukti kaip įmanoma kuo pigiau, nes firma kuri jai tiekė produkciją (kirpykloms) pradėjo tą kirpėją persekioti dėl sąskaitų neapmokėjimo, ji turėjo finansinių problemų.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 01 03, 00:03)
Aš labai aiškiai atsimenu štai ką: kai man darė pasikeitimą, spalva tos dažų masės buvo kažkokia šviesiai rausva, problemų nebuvo, (aš pati mačiau kaip ji spaudė tubeles ir darė masę plaukams), tuo tarpu kai tvarkė šaknis, to proceso nematydavau, ji kažkaip apsisukdavo, dažų spalva-mėlyna ir laikydavo 10min, paskui žaibiškai nuplaudavo. Plaukai-kaip šiaudai ir dar velnias žino kas...
Ta mano pažįstama man negalėjo meluoti, nes mes viena kitą daug metų žinome, aš bendrauju su jos šeima, tai nebuvo šmeižtas. Aš žinau, kad ta kirpėja bandė prasisukti kaip įmanoma kuo pigiau, nes firma kuri jai tiekė produkciją (kirpykloms) pradėjo tą kirpėją persekioti dėl sąskaitų neapmokėjimo, ji turėjo finansinių problemų.

Tai jei pažįstama patikima, kodėl apie tai pasakė tik tada, kai susipyko su savininke ir išėjo iš kirpyklos? g.gif
Atsakyti
Torpeda o kiek mokejai uz visa tai? uz nudazima? uzkitus apsilankimus?
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2009 01 02, 23:33)
Tai jei pažįstama patikima, kodėl apie tai pasakė tik tada, kai susipyko su savininke ir išėjo iš kirpyklos? g.gif

Todėl, kad jeigu būtų pasakiusi tada kai ji ten dirbo, o aš lankiausi pas tą pindą kirpėją, aš būčiau sukėlusi rimtą ir labai rimtą skandalą. vadinasi išdavikė yra mano pažįstama ir ji būtų skridusi iš darbo, aš taip manau.

Beja, tas mano gerasis kirpėjas Vladas kuris dirba Salon+ už plaukų atstatymo prcedūrą, šaknų dažymą (chem. dažais) ir plaukų dažymą per ilgį (augal. dažais) +galiukų pakirpimą su sušukavimu paėmė 190lt. Šiuo metu man tai yra per brangu, nes dėl ekomoninės krizės sumažėjo mano pajamos, aš sau negaliu leisti eiti pas tokį brangų kirpėją. Pas tą neprofesionalią kur dirba priešais turgų paėmė iš manęs 25lt (nors iš kitų moterų-20lt, laukiau eilėj ir mačiau už kiek atsiskaitė). Žodžiu ieškau nebrangios savo darbą išmanančios, sąžiningos kirpėjos, jeigu kas žinot, rekomenduokite man (į a.ž parašykite, busiu dėkinga labai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torpeda: 02 sausio 2009 - 22:56
QUOTE(aprilita @ 2008 09 30, 08:00)
Pasibėdosiu ir aš!  rolleyes.gif  Nors mano įvykis jau ir senaties termino sulaukęs, bet vis tiek ant širdelės guli. Nelinkėčiau niekam tokio "šposo", kokį man šį rugpjūtį iškrėtė viena Kauno Šilainių salono "Imeidė" kirpėja.  schmoll.gif

pas kuria cia buvai nes siaip as tai pas savininke lankausi tai labai faina ir niekad nesamoniu neleidzia prisigalvot ant galvos ir panasiai ir pataria, kai negali ji pati tai ka nors rekomenduoja, bet visa laik nusivyliu, nes tada nei tiek priemoniu neprideda nei taip padaro, bet nors tiek gerai kad jei reikia saknis padazyt tai jei jos nebuna jai paskambina arba jos uzrasuose paziuri ka su kiek sumakaluot ir kiek palaikyt dazyt...ne visos man ten patinka kirpejos o apie manikiuristes abi patylesiu, ypatingai playboy zuikeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka)
pas kuria cia buvai...

Paprastai "Imeidėje" lankausi pas Liną, tai jos darbu visuomet esu patenkinta. good.gif Bet tą kartą, kai Lina negalėjo priimti ir kai tas "šposas" nutiko, ėjau pas Ingridą (ar Inesą? dabar jau tiksliai nebepamenu vardo).
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 01 03, 00:50)
Todėl, kad jeigu būtų pasakiusi tada kai ji ten dirbo, o aš lankiausi pas tą pindą kirpėją, aš būčiau sukėlusi rimtą ir labai rimtą skandalą. vadinasi išdavikė yra mano pažįstama ir ji būtų skridusi iš darbo, aš taip manau.

Beja, tas mano gerasis kirpėjas Vladas kuris dirba Salon+ už plaukų atstatymo prcedūrą, šaknų dažymą (chem. dažais) ir plaukų dažymą per ilgį (augal. dažais) +galiukų pakirpimą su sušukavimu paėmė 190lt.

Cia dar nebrangu..Man tai kartais buna keistos moterys..tiek isdet negalit,kiek reikia kokybiskai nudazytos,tai nusidazykit savo naturalia spalva ir atauginekit nereiks dazyt.
Bet uz padazyma 25lt dar kokybiskais dazais..ka pati tada galvojot? kokybiski geri dazai tiek kainuoja net brangiau..tai papiguskom ir gadino jusu plaukus.... uzjauciu...o geru kirpeju galit pasieskot tam tikroje temoje.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 01 02, 14:50)

Beja, tas mano gerasis kirpėjas Vladas kuris dirba Salon+ už plaukų atstatymo prcedūrą, šaknų dažymą (chem. dažais) ir plaukų dažymą per ilgį (augal. dažais) +galiukų pakirpimą su sušukavimu paėmė 190lt. Šiuo metu man tai yra per brangu, nes dėl ekomoninės krizės sumažėjo mano pajamos, aš sau negaliu leisti eiti pas tokį brangų kirpėją. Pas tą neprofesionalią kur dirba priešais turgų paėmė iš manęs 25lt (nors iš kitų moterų-20lt, laukiau eilėj ir mačiau už kiek atsiskaitė). Žodžiu ieškau nebrangios savo darbą išmanančios, sąžiningos kirpėjos, jeigu kas žinot, rekomenduokite man (į a.ž parašykite, busiu dėkinga labai)

Na nemanau ,kad uz 25 litus tu gali gauti kokybishka paslauga.O dar su dazu kaina bigsmile.gif .Tai pirkis savus dazus ir gal tada uz 25 litus tau juos kirpeja ir uzteps g.gif .tada ir bus tau pigiausias variantas.
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 03, 09:40)
Cia dar nebrangu..Man tai kartais buna keistos moterys..tiek isdet negalit,kiek reikia kokybiskai nudazytos,tai nusidazykit savo naturalia spalva ir atauginekit nereiks dazyt.
Bet uz padazyma 25lt dar  kokybiskais dazais..ka pati tada galvojot? kokybiski geri dazai tiek kainuoja net brangiau..tai papiguskom ir gadino jusu plaukus.... uzjauciu...o geru kirpeju galit pasieskot tam tikroje temoje.

drinks_cheers.gif va butent ,nelabai isivaizduoju kaip reiktu uz 25 litus nudazyti kliantei plaukus su kokybishkais dazais g.gif .(Netgi su nekokybishakais hihihi.gif ).Cia ko gero kirpimas pigiausias tiek kainuoja ,nes kaip buvau LT ,tai buvau manikiuro darytis salone ,tai tokiu kainu net jau nebemaciau,jau tik trizenkles sumos.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 03, 18:40)
Bet uz padazyma 25lt dar  kokybiskais dazais..ka pati tada galvojot? kokybiski geri dazai tiek kainuoja net brangiau..tai papiguskom ir gadino jusu plaukus.... uzjauciu...o geru kirpeju galit pasieskot tam tikroje temoje.

Nu brangiosios, aš nesitikiu nudažymo už 25lt, aš sakau, kad už galiukų pakirpimą tiek sumokėjau, jūs manęs nesupratote! Turiu dar pakankamai proto, nereikia manęs užsipulti ir duoti man suprasti, kad aš nesiorientuoju kainose.
Atsakyti