Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(robertaslt @ 2009 01 17, 20:12)
del sugiharos tai is ten nieko nezinau, tik kad pries 3mertus jie vis meistru ieskojo, o man tai toli. del bomondo tuoj papasakosiu.  aisku visi zino is ko gyvena bomond salonas. tai ir lietuvos kirpeju asociacija ir seminarai ir mokiniai.  seminaras 180lt, 10 d pastovet paplautgalvas ten 500 lt.  tai keli mano buve bendradarbiai buvo tenai.  vidutiniskai jie turi 3-5 klierntus i diena. aisku su jais ilgai ir zaidzia.  kaip ir visose panasiuose salonuose gan sunki atmosfera.  tai ponia lena prirekia tai rasele akutemis reguliuoja.  kazkaip visi ten pabande pasistazuot nenorejo ten pasilikt.  siaip bomondas tai turbut visu vilniaus jaunu kirpeju svajone.  daug zinau kurier ten kirposi vien is smalsumo.  bet kaip as sakau kol manes ten nebuvo nieko konkretaus pasakyti negaliu.

aš Bomonde kerpuosi ir dažausi, nieko blogi negaliu pasakyti. Pas Lena makiažą dariausi, viskas liuks thumbup.gif mačiau kaip Raselė kerpa pagal galvos formą, super . Bet aš kerpuosi pas kitą kirpėją. Man viskas ten patinka ir jų darbas ir atmosfera.
Atsakyti
tiesiog su tavim visi elgiasi kaip su kliente, visose geresniuose salonuose parina klienta, o tikru santykiu tu niekad nepamatysi. nes yra dalyku kuriuos vertina klientai : tai ir ispudis profesionalumo ir elgimasis kaip su vaiku ir tt. Nes kuo didesnis ir tobulesnis kliento parinimo mehanizmas tuo blogesnio charakterio meistras. Deje tokia jau tiesa. O musu darbe 50% sekmes tai parinimas.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 18, 22:25)
tiesiog su tavim visi elgiasi kaip su kliente, visose geresniuose salonuose parina klienta,  o tikru santykiu tu niekad nepamatysi.  nes yra dalyku kuriuos vertina klientai : tai ir ispudis profesionalumo ir elgimasis kaip su vaiku ir tt.  Nes kuo didesnis ir tobulesnis kliento parinimo mehanizmas tuo blogesnio charakterio meistras.  Deje tokia jau tiesa. O musu darbe 50% sekmes tai parinimas.

na, ta kirpeja nelabai jau mane parina biggrin.gif ir rasele kiek maciau su klientemis gan saltai bendrauja g.gif
Atsakyti
gal as cia ir perlenkiau lazda. smile.gif bet pats buvau daugelyje seminaru sia tema, daug pvz maciau, si menesi tai intensyviai naudoju, zinok 100% paternkinti klientai tik pats labai issenku, tiesiog tu turi pastoviai kontroliut klientai ir daryt tai ko jam reikia, kalbet, tylet, bart ir orientuotis i veida ir kojas. svarbiausia kad klientas pasijustu mazu vaiku. bet zinok gale dienos jau ir su manim sunku susisneket, dirbciau biski geresnemis kainomis tai labiau tuo rupinciausi. o kol labdara uzsiimu tai viskas priklauso nuo mano savijautos.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 19, 15:06)
gal as cia ir perlenkiau lazda. smile.gif bet pats buvau daugelyje seminaru sia tema, daug pvz maciau, si menesi tai intensyviai naudoju, zinok 100% paternkinti klientai tik pats labai issenku,  tiesiog tu turi pastoviai kontroliut klientai ir daryt tai ko jam reikia, kalbet, tylet, bart ir orientuotis i veida ir kojas.  svarbiausia kad klientas pasijustu mazu vaiku.  bet zinok gale dienos jau ir su manim sunku susisneket,  dirbciau biski geresnemis kainomis tai labiau tuo rupinciausi. o kol labdara uzsiimu tai viskas priklauso nuo mano savijautos.

Manau dirbti gerai savo darba yra svarbiausia.O jei tik liezuviu plaksi ir kazkokias nesamones kliantui ant galvos darysi ,tai cia tada tokia strategija nepades.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 20, 00:06)
gal as cia ir perlenkiau lazda. smile.gif bet pats buvau daugelyje seminaru sia tema, daug pvz maciau, si menesi tai intensyviai naudoju, zinok 100% paternkinti klientai tik pats labai issenku,  tiesiog tu turi pastoviai kontroliut klientai ir daryt tai ko jam reikia, kalbet, tylet, bart ir orientuotis i veida ir kojas.  svarbiausia kad klientas pasijustu mazu vaiku.  bet zinok gale dienos jau ir su manim sunku susisneket,  dirbciau biski geresnemis kainomis tai labiau tuo rupinciausi. o kol labdara uzsiimu tai viskas priklauso nuo mano savijautos.

Buvau aptarnaujama vienos tokios "aštrialiežuvės" kirpėjos, nors jos darbu likau patenkinta, tačiau, aš pamaniau, kad ji yra kvailė, jeigu mane laiko kvailele ir visaip bando mane įkalbėti pirkti jos šampūnus, balzamus ir kitus produktus, įtraukdama "pardavimą" į savo bereikšmius plepalus (o parduodami produktai buvo aukštos kainos). Ir nors aš stengiausi nepalaikyti pokalbio, ji vistiek "bandė daryti man spaudimą", išėjau iš jos su nemalonia savijauta. Man buvo nejauku, kad ji manė, jog gali manimi manipuliuoti, laikė žemesnių protinių sugebėjimų. Daugiau ten nebesilankiau.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2009 01 20, 01:33)
[size=1][/size]

Buvau aptarnaujama vienos tokios "aštrialiežuvės" kirpėjos, nors jos darbu likau patenkinta, tačiau, aš pamaniau, kad ji yra kvailė, jeigu mane laiko kvailele ir visaip bando mane įkalbėti pirkti jos šampūnus, balzamus ir kitus produktus, įtraukdama "pardavimą" į savo bereikšmius plepalus (o parduodami produktai buvo aukštos kainos). Ir nors aš stengiausi nepalaikyti pokalbio, ji vistiek "bandė daryti man spaudimą", išėjau iš jos su nemalonia savijauta. Man buvo nejauku, kad ji manė, jog gali manimi manipuliuoti, laikė žemesnių protinių sugebėjimų. Daugiau ten nebesilankiau.

labai tavimi tikiu ,nes as manau ,kad arba pokalbis issivysto savaime ir yra abipusis,tai tada vienas nuo kito nepavargsta,nes kitu atveju net ir pati kirpeja gali prarasti kliantus del savo ikyrymo.As tarkim patyriau priesinga varianta,kada kliante tokia ikyri .Tai paprasciausiai isivedziau jos telefono numeri i savo telefona ,kad paprasciausiai nekelciau ragelio ,nes jau kazkaip neliko priezasciu del ko jos negaliu priimti blush2.gif .manau ,kad ji gali ir pati suprasti ,nes jos vyro zmona man prisiskambina ir sekmingai pas mane lankosi.taip ,kad as tikrai robertai su tavim nesutinku.Ziurek ,kad tokia strategija benaudodamas pats sitam sarase neatsirastum hihihi.gif nono.gif
Atsakyti
nu cia jau ikirumas, as tai niekada nebraukiu nieko, as gi ne bobute turgui kad rekciau "naminiai pomidorai mano uzauginti". tiesiog reikia jausti klienta, nes pagrindiniai zmogaus poreikiai yra maistas ir seksas.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 20, 22:25)
nu cia jau ikirumas, as tai niekada nebraukiu nieko, as gi ne bobute turgui kad rekciau "naminiai pomidorai mano uzauginti".  tiesiog reikia jausti klienta, nes pagrindiniai zmogaus poreikiai yra maistas ir seksas.

Am... kaip budamas kirpeju patenkini siuos savo klientu poreikius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 20, 23:10)
Am... kaip budamas kirpeju patenkini siuos savo klientu poreikius? biggrin.gif

biggrin.gif robertai, laukiam ats rolleyes.gif bet atsakymas tai jau toks vyriskas, toks vyriskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 21, 13:12)
biggrin.gif robertai, laukiam ats rolleyes.gif bet atsakymas tai jau toks vyriskas, toks vyriskas biggrin.gif

kaune netoli pilies, prei ivairiu tautu centro yra salonas, soliariumas, kirpykla. dirba toks vyras ilgaplaukis. uoj neikit pas ji. man nudegino plaukus besviesindamas
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 01 20, 17:07)
labai tavimi tikiu ,nes  as manau ,kad arba pokalbis issivysto savaime ir yra abipusis,tai tada vienas nuo kito nepavargsta,nes kitu atveju  net ir pati kirpeja gali prarasti kliantus del savo ikyrymo.As tarkim  patyriau priesinga varianta,kada kliante tokia ikyri .Tai paprasciausiai isivedziau jos telefono numeri i savo telefona ,kad paprasciausiai nekelciau ragelio ,nes jau kazkaip neliko priezasciu del ko jos negaliu priimti blush2.gif .manau ,kad ji gali ir pati suprasti ,nes  jos vyro  zmona man prisiskambina ir sekmingai pas mane lankosi.taip ,kad as tikrai  robertai su tavim nesutinku.Ziurek ,kad tokia strategija benaudodamas pats sitam sarase neatsirastum hihihi.gif  nono.gif

O tai kas jinai tam vyrui? g.gif biggrin.gif
Atsakyti