Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

QUOTE(robertaslt @ 2009 01 20, 00:06)
gal as cia ir perlenkiau lazda. smile.gif bet pats buvau daugelyje seminaru sia tema, daug pvz maciau, si menesi tai intensyviai naudoju, zinok 100% paternkinti klientai tik pats labai issenku,  tiesiog tu turi pastoviai kontroliut klientai ir daryt tai ko jam reikia, kalbet, tylet, bart ir orientuotis i veida ir kojas.  svarbiausia kad klientas pasijustu mazu vaiku.  bet zinok gale dienos jau ir su manim sunku susisneket,  dirbciau biski geresnemis kainomis tai labiau tuo rupinciausi. o kol labdara uzsiimu tai viskas priklauso nuo mano savijautos.

Pritariu kol labdara uzsiemi tai ir saves nelabai vargini...tuo labiau kad buna tokiu klientu "vampyru" su kuriais ar sneki ar nesneki jie is taves taip energija issunkia kad ka jau gali kalbeti apie bendravima orentuojantis i veida ir kojas biggrin.gif aisku kai tau uz tai pinigus moka tai kitas reikalas..,uz tai dideliuose salonuose ir dirba meistrai,ne tik kirpimu bet ir psichologijos,jie jau kaip automatai pasisodina tave i kede ir lelekina biggrin.gif o del sexo,tai irgi buna tokiu zmoniu kurie ir apie tai bendrauja su kirpeju,netgi patarimu klausia lotuliukas.gif arba praso: "padarykite mane grazia snd manes su vyru laukia ipatigas vakaras, ir dar gal galite patarti ka man apsirengti?" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
zinok poreikius tenkinu, maisto - pavaisinu, sexo - paglostau ,pakalbu, priverciu ijungt vaizduote. Buvo toks atvejis kad viena panele vos ne kas antra diena begiojo pas mane ( nu jin man visiskai nepatiko) it net nezinai ka daryt, ir klientes gaila prarast o ir panele visiskai ne mano skonio. Jukingiausia tai kaip ateina vaikinai ir kadrina mane, ten tai nors luzk, bet velgi privalai sypsotis ir tipo nieko nesupranti rodyti. Del klientu vampyru irgi pasitaiko, yra toks tipas kur atsiseda nieko nekalba viskas normalu bet nuo jos taip bloga buna kad neduok dieve.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 20, 14:25)
zmogaus poreikiai yra maistas ir seksas.

Nesupratau ,o prie ko cia plaukai? g.gif

QUOTE(claraave @ 2009 01 21, 07:00)
O tai kas jinai tam vyrui? g.gif  biggrin.gif

O cia tai dejau blush2.gif ! Soriukas ,norejau pasakyti ,kad ne vyro zmona ,o sesuo.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 21, 22:40)
zinok poreikius tenkinu, maisto - pavaisinu, sexo - paglostau ,pakalbu, priverciu ijungt vaizduote. Buvo toks atvejis kad viena panele  vos ne kas antra diena begiojo pas mane ( nu jin man visiskai nepatiko) it net nezinai ka daryt, ir klientes gaila prarast o ir panele visiskai ne mano skonio.  Jukingiausia tai kaip ateina vaikinai ir kadrina mane, ten tai nors luzk, bet velgi privalai sypsotis ir tipo nieko nesupranti rodyti.  Del klientu vampyru irgi pasitaiko, yra toks tipas kur atsiseda nieko nekalba viskas normalu bet nuo jos taip bloga buna kad neduok dieve.

Nu jo cia su tais kadrinimais tai tikrai...kiek pazystu savo kolegu vyru,tai visi sita isgyvena...na bet va taip gimsta linksmos istorijos biggrin.gif
Atsakyti
kita men vel ieskosiu darbo tai manau kad ivyks dar viena linksma istorija. gal ka pasiulysite?
Atsakyti
Tai toks geras kirpejas esi....kad vis darbo nesusieskai///aj nu krize...bet kodel tada isejai is ano darbo... g.gif
Atsakyti
dirbdamas vienoje vietoje atreina stagnacija, deja as dazniausiai salonose dirba zmones kurier tiesiok dirba ir viskas, jie myli darba dazniausiai bet jie nesidomi juo, nenori tobuleti, o man nuobodu butu atlikti ta pati veiksma ir kaifuoti nuo to. aisku savo salonas butu stabdis, siaip as planuoju uz poros metu atsidaryti, tai tektu dazniau lankytis seminaruse ir tt, nes kitaip viena vieta yra stagnacija.
Atsakyti
oj kokia faina tema radau ax.gif

QUOTE(laisla @ 2008 09 20, 23:43)
ko pegyveni, džiaukis, kad tavę sąraše nėra ir viskas  biggrin.gif

bet tai nereiskia, kad nebus biggrin.gif

QUOTE(robertaslt @ 2008 09 23, 22:27)
tai blogai kad nera, gal todel kad neinat pas mane. gal ka uzrasyt?

o gal ne visos klientes apie si sarasa zino tongue.gif

beje, esu buvusi pas toki kirpeja roberta, nelabai man patiko kaip nukirpo. nebuvo tragiskai, bet daugiau negrizau. is kur man dabar zinot ar ten ne tamsta buvot? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 28, 12:43)
Tai toks geras kirpejas esi....kad vis darbo nesusieskai///aj nu krize...bet kodel tada isejai is ano darbo... g.gif

drinks_cheers.gif Grinai ta pati pagalvojau
QUOTE(robertaslt @ 2009 01 28, 16:44)
dirbdamas vienoje vietoje atreina stagnacija, deja as dazniausiai salonose dirba zmones kurier tiesiok dirba ir viskas, jie myli darba dazniausiai bet jie nesidomi juo, nenori tobuleti, o man nuobodu butu atlikti ta pati veiksma ir kaifuoti nuo to. aisku savo salonas butu stabdis, siaip as planuoju uz poros metu atsidaryti, tai tektu dazniau lankytis seminaruse ir tt, nes kitaip viena vieta yra stagnacija.

O tu ka seminaruose nesilankai? Geram kirpejui darbo ieskoti nereikia ,nes visur ir visada jis laukiams istiestom rankom ir jam yra visada siulomas darbas.Jei tu toks geras kirpejas ,tai ko tu ten po tuos nesamoningus salonus landzioji .Tai zinoma ,kad ten negali leisti pasirodyti kad esi talentingas g.gif
Atsakyti
As noreciau papeikti kirpeja Ramune is Kauno (dirba paneriu g.). Apsoliuciai neklauso ko prasai. Sakiau trumpai nekirpti, palikti ilgi, tik pakarpyti, taciau ji tik pakartojo mano prasyma ir nureze gal 8 cm doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 11:55)
As noreciau papeikti kirpeja Ramune is Kauno (dirba paneriu g.). Apsoliuciai neklauso ko prasai. Sakiau trumpai nekirpti, palikti ilgi, tik pakarpyti, taciau ji tik pakartojo mano prasyma ir nureze gal 8 cm  doh.gif  blink.gif

nu bet SORRY negi jus mielosios nematot kai kerpa? miegat gal? man kai kerpa, visad prasau kad pakeltu sruoga ir matyciau kiek kerpa...o siaip tai uzjauciu...man taip butu nutike, tooki skandala buciau padarius biggrin.gif nu gi pikta, ne?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 03, 12:07)
nu bet SORRY negi jus mielosios nematot kai kerpa? miegat gal? man kai kerpa, visad prasau kad pakeltu sruoga ir matyciau kiek kerpa...o siaip tai uzjauciu...man taip butu nutike, tooki skandala buciau padarius  biggrin.gif  nu gi pikta, ne?

na, jei prasot taip pakelt plaukus, kad ir jums matytusi, tai tada gal ir matosi g.gif
nes man tai kai kerpa- nelabai ir matosi ka ji ten man uz nugaros daro biggrin.gif
po vienos patirties dabar tai jau tiesiai sviesiai pasakau kiek galima nukirpt- ir jokiu daugiau. atsimenu cia dar seniai, pries kokius 7 metus nuejau pasikirpt galu, tai gal kokiu 15cm nukirpo blink.gif daugiau ten, aisku, nebegrizau. o paskui dar ir kazkur pusantru metu pas joki kirpeja nesilankiau, kol ataugo iki norimo ilgio rolleyes.gif
Atsakyti