O jei as nueinu i salona ir man kirpeja padaro nesamone ant galvos,tai as dar pasirodo neturiu teises rodyt nepasitenkinimo,Robertai,kaip yr?Jei manes rezultatas netenkina,atrodau negraziai,manau yra labai super,jei bent uz priemones sumoku
busima_mama,ner vargsai ties kirpejai
.Mano drauge kirpeja,dirba pakankamai gerai salone,tai ji man i vargse nei is tolo nepanasi.
O jei as nueinu i salona ir man kirpeja padaro nesamone ant galvos,tai as dar pasirodo neturiu teises rodyt nepasitenkinimo,Robertai,kaip yr?Jei manes rezultatas netenkina,atrodau negraziai,manau yra labai super,jei bent uz priemones sumoku
"Grozio akademijoje", Vilniuje, kirpeja Vilma.
Prasymas buvo smarkiai patrumpinti plaukus ir graziai iskarpyti, kad butu nesudetinga rytais susitvarkyti. Net foto kataloge parodziau, kaip isivaizduoju.
Rezultatas - dviem sluoksniais nuzarinti plaukai be jokio perejimo - lyg butu uzdetas salmas ir dar is po jo eile plauku islindusi. Baisu. Kai istiesini znyplemis - pakenciamai atrodo, virsutinis sluoksnis sugula ir nesimato tokio didelio storiu kontrasto. Bet gi nesinori kasryt plauku deginti... Tai kainavo 90 LT, nesiderejau, nors veido mina mano buvo rrrrugsti...
Prasymas buvo smarkiai patrumpinti plaukus ir graziai iskarpyti, kad butu nesudetinga rytais susitvarkyti. Net foto kataloge parodziau, kaip isivaizduoju.
Rezultatas - dviem sluoksniais nuzarinti plaukai be jokio perejimo - lyg butu uzdetas salmas ir dar is po jo eile plauku islindusi. Baisu. Kai istiesini znyplemis - pakenciamai atrodo, virsutinis sluoksnis sugula ir nesimato tokio didelio storiu kontrasto. Bet gi nesinori kasryt plauku deginti... Tai kainavo 90 LT, nesiderejau, nors veido mina mano buvo rrrrugsti...
QUOTE(robertaslt @ 2008 09 07, 21:49)
o tu galvoji ji sau i kisene ta simta padejo? is simto kirpejai nuo dazymo kazkur 30 lt lieka tarpkitko jei tau idomu. o dar kirpeja negauna jokiu soc garantiju. ateini i darba ir tau saligas pasako o ne alga. vienu zodziu gariunai. del to klientes ir nuolaidu praso. kas su ta sfera susidure tai supranta kad cia ne taip paprasta.
tada nemazai ji gavo nuo dazymo mano
as va pries keleta dienu nuejau i kirpykla "MYLEK SAVE" Fabijoniskiu gatvej, norejau, kad patamsintu mano sviesintus plaukus, issiklausinejau ar netapsiu pilka, zalia ar pan., garantavo kad ne. rezultatas - ryzos saknys ir pilksvi su zaliu atspalviu plaukai. pasiziurejau i veidrodi ir liepiau daryt kanors, nes niekur taip neisu, tai daze dar viena karta sviesesniais dazais, kad susilygintu.. bet ne velnio, vistiek zalias atspalvis!!! o kas svarbiausia, itikinejo mane, kad spalva gera
nors atrodziau kaip po nevykusio ekperimento namie
pamaciau, kad nieko jai neirodysiu ir lekiau tiesiai i kita (salon+ mandarine), tai ten iseme ta zalia spalva ir padare "joico" atstatancia procedura. spalva lygi, tik greit eisiu patonuot.
siaip labai gailiuosi kad tai nevykelei isvis sumokejau, nes visas tos dienos rezultatas - apie 300 Lt ir nusiure plaukai
tiesa, ta "kirpeja" is "MYLEK SAVE" tokia jauna, ilgais plaukais, pati neaiskiom spalvom dazyta, su rusisku akcentu..
pamaciau, kad nieko jai neirodysiu ir lekiau tiesiai i kita (salon+ mandarine), tai ten iseme ta zalia spalva ir padare "joico" atstatancia procedura. spalva lygi, tik greit eisiu patonuot.
siaip labai gailiuosi kad tai nevykelei isvis sumokejau, nes visas tos dienos rezultatas - apie 300 Lt ir nusiure plaukai
tiesa, ta "kirpeja" is "MYLEK SAVE" tokia jauna, ilgais plaukais, pati neaiskiom spalvom dazyta, su rusisku akcentu..
QUOTE(iewootia @ 2008 09 09, 22:01)
robertai , nereikia taip jau grieztai aiskinti kokie mes kirpejai vargsai. pritariu merginom, nors pati esu kirpeja.pasitaiko ir kirpeju ir klientu su kuriais sunku rasti bendra kalba. taip , kad nereikia cia varyti ant kitu, nes manau , kad sitam forume tikrai nemazai tavo buvusiu ar esamu klienciu.
As nusivyliau Mariaus kirpimu "Simonoj"
Toks vaizdas susidaro, kad ten tik nuolatiniams, zinomiems zmonems gerai padaro... Norejau pasitrumpinti iskarpytus plaukus i "bob'a", klausiau kirpejo nuomones - ar man tiks toks kirpimas, tai jis man, budamas profesionalas pasake - "bob'as tinka visokios formos veidui, t.y. visoms"
Pas mane jis keturkamis
Internete paskui radau: " Moterys, kurių veidas kvadratinis, turėtų vengti bobo kirpimo, nes toks kirpimas dar labiau išryškins žandikaulio liniją, kuri atrodys dar griežtesnė." Na va ir isgirtasis salonas, ir meistrai... O susitvarkyt su plaukais kaip sunku (nors pries tai klausiau - ar daug laiko reiks skirti, nes turiu kudiki ir negaliu net pusvalandzio praleisti kasdien prie veidrodzio. Sumokejau 80 lt (nors internete buvo parasyta, kad kainuos 70lt).
QUOTE(Liutuka @ 2008 09 10, 17:09)
As nusivyliau Mariaus kirpimu "Simonoj"
Toks vaizdas susidaro, kad ten tik nuolatiniams, zinomiems zmonems gerai padaro... Norejau pasitrumpinti iskarpytus plaukus i "bob'a", klausiau kirpejo nuomones - ar man tiks toks kirpimas, tai jis man, budamas profesionalas pasake - "bob'as tinka visokios formos veidui, t.y. visoms"
Pas mane jis keturkamis
Internete paskui radau: " Moterys, kurių veidas kvadratinis, turėtų vengti bobo kirpimo, nes toks kirpimas dar labiau išryškins žandikaulio liniją, kuri atrodys dar griežtesnė." Na va ir isgirtasis salonas, ir meistrai... O susitvarkyt su plaukais kaip sunku (nors pries tai klausiau - ar daug laiko reiks skirti, nes turiu kudiki ir negaliu net pusvalandzio praleisti kasdien prie veidrodzio. Sumokejau 80 lt (nors internete buvo parasyta, kad kainuos 70lt).
Del kainos tai matyt info pasenus buvo
Arba sau arbatpinigiu pasieme
QUOTE(iewootia @ 2008 09 09, 23:01)
as va pries keleta dienu nuejau i kirpykla "MYLEK SAVE" Fabijoniskiu gatvej, norejau, kad patamsintu mano sviesintus plaukus, issiklausinejau ar netapsiu pilka, zalia ar pan., garantavo kad ne. rezultatas - ryzos saknys ir pilksvi su zaliu atspalviu plaukai. pasiziurejau i veidrodi ir liepiau daryt kanors, nes niekur taip neisu, tai daze dar viena karta sviesesniais dazais, kad susilygintu.. bet ne velnio, vistiek zalias atspalvis!!! o kas svarbiausia, itikinejo mane, kad spalva gera
o kokios kainos Salon+ ? Esu buvusi Mylek save, nieko bloga negaliu pasakyt. Pakliuvau pas kamila, tai labai maloni kirpeja irgi tamsino sviesintus plaukus, viskas buvo ok
QUOTE(iewootia @ 2008 09 09, 23:01)
o geras
kazkada as BIGE i Mylek save uzsirasiusi buvau
visada mane ten apkirpdavo puikiai bet tada apkirpo siaubingai
puse metu negalejau normalios sukuosenos pasidaryt
ir kaip tik kirpeja tokia jauna pasisiaususiais plaukais-berods labai jau issausejusiais ir butent su rusisku akcentu sake kad jinai is tikro dirba ne bige o Fabijoniskiu gatvej, tiesiog del kirpeju trukumo tada laikinai atejo i biga
dar nukirpus pasigrozejo ir pareiske kad tokia sukuosena ir jos mama nesioja (tikriausia dvigubai vyresne uz mane moteriske ta mama)
kazkodel itariu kad pas ta pacia kirpeja mes su tavim nukentejom
o kokios kainos Salon+ ? Esu buvusi Mylek save, nieko bloga negaliu pasakyt. Pakliuvau pas kamila, tai labai maloni kirpeja irgi tamsino sviesintus plaukus, viskas buvo ok matyt dar nuo kirpejos priklauso tada uz kirpima ir dazyma 140 mokejau, jei ir Salon+ panasu, tai man arciau butu
na, salon+ man isiminejo spalva ir dare atstatancia procedura, tai 100 suplojau, eisiu neuzilgo, kad tona detu, tai sake, kad apie 140 kainuotu, jei dazyt saknis ir dar tona det, tai apie 200 Lt.
siaip butu labai gerai, jei kas parekomenduotu kirpykla, kur nebrangiai su joico dazo
Va dar galiu pasidalinti ispudziais apie "kirpeja" Belisimoj ar kaip ten vadinasi ta kirpykla kur po Europa pozeminej perejoj.Net neprisimenu to berno vardo,bet ispudziai lyg siol islike.Jau senai apskritai gyvenime buvau taip raudojus,kaip ta diena kai jis mane apkirpo ir nudaze
.Is ilgu plauku pasidare visiskai trumpi.visada buvau blondine,bet norejau siek tiek patamsinti spalva,prasiau karamelines,bet pas ji karameline spalva kazkodel gavosi sokoladine
,kuri man zr. netiko o jis pasiteisino,kad nusiplaus ir bus karameline.Zodziu siaubo tada apturejau.teko eiti persidazyti i kita kirpykla
Tikrai lb slykstus kirpejas ir bendravimu ir savo darbu,veliau girdejau apie ji atsiliepimu,kad jis visiskai neklauso klientu nuomones viska daro pagal save
O kas liecia galiuku patrumpinima pritariu Astai visu 100%,nes as visad prasau,kad patrumpintu tik keliais cm o nukerpa tai visa gabala,o tada sako tai lb nusiure buvo,bet cia juk mano plaukai ir man paciai spresti ar jie nusiure ir kiek cm kirpti.Kazkaip vienetai tokiu kirpeju kurie uzaugina plaukus.
Rytoj eisu pas kirpeja Toma is Figaro.Tikiuosi nenusivilsiu
Rytoj eisu pas kirpeja Toma is Figaro.Tikiuosi nenusivilsiu