Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

as apie metus laiko kirpausi pas kirpeja Daina is Sugiharos, kol supratau, kad neiseis mums toliau dirbti kartu, nes kai tik pasakiau, kad noriu augintis plauku, jis man nurezdavo iki peciu (buvo iki nugaros vidurio), kai tik sakiau, kad noriu siandien tiesiu, jis man vis isiulydavo sugarbanuoti juos doh.gif zodziu, visiskai kliento nuomones nepaisymas, nors pati labai maloni, bendraujanti ir nors prie sirdies dek (kitavertus, kiek tame naturalumo, nes daznai kalbejo paplointu, nenutaraliu balsu) ax.gif va tokie mano ispudziai. beje, dazydavo normaliai, nieko ypatingai, megdavo "padenginti" plaukus sruogelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 12, 12:05)
Va dar galiu pasidalinti ispudziais apie "kirpeja" Belisimoj ar kaip ten vadinasi ta kirpykla kur po Europa pozeminej perejoj.Net neprisimenu to berno vardo,bet ispudziai lyg siol islike.Jau senai apskritai gyvenime buvau taip raudojus,kaip ta diena kai jis mane apkirpo ir nudaze verysad.gif .Is ilgu plauku pasidare visiskai trumpi.visada buvau blondine,bet norejau siek tiek patamsinti spalva,prasiau karamelines,bet pas ji karameline spalva kazkodel gavosi sokoladine doh.gif ,kuri man zr. netiko o jis pasiteisino,kad nusiplaus ir bus karameline.Zodziu siaubo tada apturejau.teko eiti persidazyti i kita kirpykla ax.gif Tikrai lb slykstus kirpejas ir bendravimu ir savo darbu,veliau girdejau apie ji atsiliepimu,kad jis visiskai neklauso klientu nuomones viska daro pagal save doh.gif O kas liecia galiuku patrumpinima pritariu Astai visu 100%,nes as visad prasau,kad patrumpintu tik keliais cm o nukerpa tai visa gabala,o tada sako tai lb nusiure buvo,bet cia juk mano plaukai ir man paciai spresti ar jie nusiure ir kiek cm kirpti.Kazkaip vienetai tokiu kirpeju kurie uzaugina plaukus. g.gif
Rytoj eisu pas kirpeja Toma is Figaro.Tikiuosi nenusivilsiu smile.gif

zn ten Vitalikas ligtais geras kirpejas smile.gif mane daze ir kirpo..aisq tada ir nulupo nemazai.180 uz dazyma 60 uz kirpima.
ieskau ieskau as tos Astos pasisakymus ir nematau jos niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 17, 03:16)
zn ten Vitalikas ligtais geras kirpejas smile.gif mane daze ir kirpo..aisq tada ir nulupo nemazai.180 uz dazyma 60 uz kirpima.
ieskau ieskau as tos Astos pasisakymus ir nematau jos niekur  unsure.gif

Ne taip parasiau Tave omeny turejau lotuliukas.gif ,va buvau ne pas Toma o pas Vitalika dabar,nu nudaze graziai,bet dabar as ziuriu,kad nukirpo tai smarkiai g.gif ,kol buvo istiesinti lyg ir normaliai o va kai susigarbanojo tai liko iki peciu verysad.gif ir as tiek pat sumokejau,Drauge sake,kad cia dar papigiam,kitos figaro kirpejos uz tiek kiek man padare 300 butu nulupe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 17, 10:05)
Ne taip parasiau Tave omeny turejau lotuliukas.gif ,va buvau ne pas Toma o pas Vitalika dabar,nu nudaze graziai,bet dabar as ziuriu,kad nukirpo tai smarkiai g.gif ,kol buvo istiesinti lyg ir normaliai o va kai susigarbanojo tai liko iki peciu verysad.gif ir as tiek pat sumokejau,Drauge sake,kad cia dar papigiam,kitos figaro kirpejos uz tiek kiek man padare 300 butu nulupe unsure.gif

niu ir sumeles blink.gif totalus bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 12, 11:05)
Va dar galiu pasidalinti ispudziais apie "kirpeja" Belisimoj ar kaip ten vadinasi ta kirpykla kur po Europa pozeminej perejoj.Net neprisimenu to berno vardo,bet ispudziai lyg siol islike.Jau senai apskritai gyvenime buvau taip raudojus,kaip ta diena kai jis mane apkirpo ir nudaze verysad.gif .Is ilgu plauku pasidare visiskai trumpi.visada buvau blondine,bet norejau siek tiek patamsinti spalva,prasiau karamelines,bet pas ji karameline spalva kazkodel gavosi sokoladine doh.gif ,kuri man zr. netiko o jis pasiteisino,kad nusiplaus ir bus karameline.Zodziu siaubo tada apturejau.teko eiti persidazyti i kita kirpykla ax.gif Tikrai lb slykstus kirpejas ir bendravimu ir savo darbu,veliau girdejau apie ji atsiliepimu,kad jis visiskai neklauso klientu nuomones viska daro pagal save doh.gif O kas liecia galiuku patrumpinima pritariu Astai visu 100%,nes as visad prasau,kad patrumpintu tik keliais cm o nukerpa tai visa gabala,o tada sako tai lb nusiure buvo,bet cia juk mano plaukai ir man paciai spresti ar jie nusiure ir kiek cm kirpti.Kazkaip vienetai tokiu kirpeju kurie uzaugina plaukus. g.gif
Rytoj eisu pas kirpeja Toma is Figaro.Tikiuosi nenusivilsiu smile.gif

vaje blink.gif kad tokiu tik kirpeju kuo maziau butu doh.gif , juokingiausia, kai sako - nusiplaus... doh.gif . galiu pasidziaugti, kad maniske is tu vienetu, kuri "padeda" man auginti plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 rugsėjo 2008 - 10:19
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 17, 12:03)
niu ir sumeles blink.gif  totalus bankrotas doh.gif

Na zinai as dirbu tarp tokiu bobykiu kurios eina pas zvirblyte arba pas Rasele kur prie pramogu banko dirba,jos vien uz galiuku pakirpima moka po 200,tiesa pas zvirblyte maziau doh.gif ,tai as dar galvoju,kad sumokejau normaliai,nes buvau pasiruosus sumoketi tikrai 300,aisku butu buve ziauriai gaila,ziauriai unsure.gif aisku ir 180 buvo gaila,bet jau neturejau kur detis ax.gif
Dziaugiuosi,kad radai gera kirpeja,bet kas tinka vieniems nebutinai tiks kitiems 4u.gif As jau nzn kiek kirpeju pakeiciau,bet vis kazkas negerai unsure.gif cia turbut manyje problema blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 17 rugsėjo 2008 - 13:24
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 17, 11:05)

biggrin.gif biggrin.gif aaa biggrin.gif cia mane smile.gif o tai dar nepabrango smile.gif nes visose kirpyklose pabrange..maziausiai uz dazyma padet 100lt..o pas ji tokios pacios kainos liko smile.gif as tai pries du metus pas ji buvau.totaliai pasikeist.tai pakeite smile.gif grazi buvau biggrin.gif del kirpimo nzn,mano plaukai ir taip neilgi tada buvo smile.gif tai kazkaip daug ir nenukiro.nes pasakiau,kad plaukus auginu,nenoriu daug netekt biggrin.gif tai apkirpo...tik kad kt kirpykloj nesuprato truputi jo kirpimo smile.gif bet grazi buvau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 19, 02:19)
biggrin.gif biggrin.gif aaa biggrin.gif cia mane smile.gif o tai dar nepabrango smile.gif nes visose kirpyklose pabrange..maziausiai uz dazyma padet 100lt..o pas ji tokios pacios kainos liko smile.gif as tai pries du metus pas ji buvau.totaliai pasikeist.tai pakeite smile.gif grazi buvau biggrin.gif del kirpimo nzn,mano plaukai ir taip neilgi tada buvo smile.gif tai kazkaip daug ir nenukiro.nes pasakiau,kad plaukus auginu,nenoriu daug netekt biggrin.gif tai apkirpo...tik kad kt kirpykloj nesuprato truputi jo kirpimo smile.gif bet grazi buvau tongue.gif

Rimtai blink.gif o kuo ten jo keistas kirpimas g.gif as kazkaip nuo pavasario tik pas ji kerpuosi,tai net ir nzn ka kitos kirpejos pasakytu g.gif Mano irgi neilgi ale ir vel biski nutrumpino verysad.gif nors galai baisus buvo.Bet zinok kolkas nekeisiu eisiu tik pas ji.Kai as pasiskambinau i Figaro man pasake,kad pagal mano plaukus mazdaug apie 300 kainuos tai net bloga pasidare,bet ejau galvoju gal nesumokesiu tiek.kadangi jis mano drauges draugas tai drauge sake,kad jis man nuolaida padare,nes siaip uz toki kirpyma ir dazyma buciau tikrai 300 suplojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 19, 10:53)
Rimtai blink.gif o kuo ten jo keistas kirpimas g.gif as kazkaip nuo pavasario tik pas ji kerpuosi,tai net ir nzn ka kitos kirpejos pasakytu g.gif Mano irgi neilgi ale ir vel biski nutrumpino verysad.gif nors galai baisus buvo.Bet zinok kolkas nekeisiu eisiu tik pas ji.Kai as pasiskambinau i Figaro man pasake,kad pagal mano plaukus mazdaug apie 300 kainuos tai net bloga pasidare,bet ejau galvoju gal nesumokesiu tiek.kadangi jis mano drauges draugas tai drauge sake,kad jis man nuolaida padare,nes siaip uz toki kirpyma ir dazyma buciau tikrai 300 suplojus doh.gif

keliom spalvom daze? tai kiek tu padejai realiai ? smile.gif nu tada pabrango biggrin.gif nzn kuo jai ten jis neitiko tai kirpejai.nezinojo kaip apkarpinet galiukus..tai viska nuzarino kiaule doh.gif
Atsakyti
na skundziames toliau smile.gif tiesiog bedu turgus. gal dar mano bedoms pirkliu rasit?
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2008 09 20, 22:26)
na skundziames toliau smile.gif  tiesiog bedu turgus.  gal dar mano bedoms pirkliu rasit?

ko pegyveni, džiaukis, kad tavę sąraše nėra ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 19, 23:37)
keliom spalvom daze? tai kiek tu padejai realiai ? smile.gif nu tada pabrango biggrin.gif nzn kuo jai ten jis neitiko tai kirpejai.nezinojo kaip apkarpinet galiukus..tai viska nuzarino kiaule  doh.gif

Jo,jo jau pastebejau,kad kirpejai megsta papeikti vieni kitu darba hihihi.gif konkurencija turbut g.gif tiek ir sumekejau kiek sakiau,drauge sako reikejo arbatos palikt o as vista nesusiprotejau doh.gif ,figaro dideles kainos,bet man rodos cia jis vienas is kirpeju kuris dar neplesia,nes sakau administratore man pasake,kad apie 300 kainuos g.gif,bet nerealios truputi kaineles doh.gif ,pamenu pries pora metu iki 100 uz viska sumokedavau,geri laikai buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laisla @ 2008 09 21, 00:43)
ko pegyveni, džiaukis, kad tavę sąraše nėra ir viskas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti