as apie metus laiko kirpausi pas kirpeja Daina is Sugiharos, kol supratau, kad neiseis mums toliau dirbti kartu, nes kai tik pasakiau, kad noriu augintis plauku, jis man nurezdavo iki peciu (buvo iki nugaros vidurio), kai tik sakiau, kad noriu siandien tiesiu, jis man vis isiulydavo sugarbanuoti juos
zodziu, visiskai kliento nuomones nepaisymas, nors pati labai maloni, bendraujanti ir nors prie sirdies dek (kitavertus, kiek tame naturalumo, nes daznai kalbejo paplointu, nenutaraliu balsu)
va tokie mano ispudziai. beje, dazydavo normaliai, nieko ypatingai, megdavo "padenginti" plaukus sruogelem
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 12, 12:05)
Va dar galiu pasidalinti ispudziais apie "kirpeja" Belisimoj ar kaip ten vadinasi ta kirpykla kur po Europa pozeminej perejoj.Net neprisimenu to berno vardo,bet ispudziai lyg siol islike.Jau senai apskritai gyvenime buvau taip raudojus,kaip ta diena kai jis mane apkirpo ir nudaze
.Is ilgu plauku pasidare visiskai trumpi.visada buvau blondine,bet norejau siek tiek patamsinti spalva,prasiau karamelines,bet pas ji karameline spalva kazkodel gavosi sokoladine
,kuri man zr. netiko o jis pasiteisino,kad nusiplaus ir bus karameline.Zodziu siaubo tada apturejau.teko eiti persidazyti i kita kirpykla
Tikrai lb slykstus kirpejas ir bendravimu ir savo darbu,veliau girdejau apie ji atsiliepimu,kad jis visiskai neklauso klientu nuomones viska daro pagal save
O kas liecia galiuku patrumpinima pritariu Astai visu 100%,nes as visad prasau,kad patrumpintu tik keliais cm o nukerpa tai visa gabala,o tada sako tai lb nusiure buvo,bet cia juk mano plaukai ir man paciai spresti ar jie nusiure ir kiek cm kirpti.Kazkaip vienetai tokiu kirpeju kurie uzaugina plaukus.
Rytoj eisu pas kirpeja Toma is Figaro.Tikiuosi nenusivilsiu
zn ten Vitalikas ligtais geras kirpejas
ieskau ieskau as tos Astos pasisakymus ir nematau jos niekur
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 17, 03:16)
zn ten Vitalikas ligtais geras kirpejas
mane daze ir kirpo..aisq tada ir nulupo nemazai.180 uz dazyma 60 uz kirpima.
Ne taip parasiau Tave omeny turejau
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 17, 10:05)
,va buvau ne pas Toma o pas Vitalika dabar,nu nudaze graziai,bet dabar as ziuriu,kad nukirpo tai smarkiai
,kol buvo istiesinti lyg ir normaliai o va kai susigarbanojo tai liko iki peciu
ir as tiek pat sumokejau,Drauge sake,kad cia dar papigiam,kitos figaro kirpejos uz tiek kiek man padare 300 butu nulupe 
niu ir sumeles
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 12, 11:05)
Va dar galiu pasidalinti ispudziais apie "kirpeja" Belisimoj ar kaip ten vadinasi ta kirpykla kur po Europa pozeminej perejoj.Net neprisimenu to berno vardo,bet ispudziai lyg siol islike.Jau senai apskritai gyvenime buvau taip raudojus,kaip ta diena kai jis mane apkirpo ir nudaze
.Is ilgu plauku pasidare visiskai trumpi.visada buvau blondine,bet norejau siek tiek patamsinti spalva,prasiau karamelines,bet pas ji karameline spalva kazkodel gavosi sokoladine
,kuri man zr. netiko o jis pasiteisino,kad nusiplaus ir bus karameline.Zodziu siaubo tada apturejau.teko eiti persidazyti i kita kirpykla
Tikrai lb slykstus kirpejas ir bendravimu ir savo darbu,veliau girdejau apie ji atsiliepimu,kad jis visiskai neklauso klientu nuomones viska daro pagal save
O kas liecia galiuku patrumpinima pritariu Astai visu 100%,nes as visad prasau,kad patrumpintu tik keliais cm o nukerpa tai visa gabala,o tada sako tai lb nusiure buvo,bet cia juk mano plaukai ir man paciai spresti ar jie nusiure ir kiek cm kirpti.Kazkaip vienetai tokiu kirpeju kurie uzaugina plaukus.
vaje
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 17, 12:03)
Na zinai as dirbu tarp tokiu bobykiu kurios eina pas zvirblyte arba pas Rasele kur prie pramogu banko dirba,jos vien uz galiuku pakirpima moka po 200,tiesa pas zvirblyte maziau
Dziaugiuosi,kad radai gera kirpeja,bet kas tinka vieniems nebutinai tiks kitiems
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 17, 11:05)
,va buvau ne pas Toma o pas Vitalika dabar,nu nudaze graziai,bet dabar as ziuriu,kad nukirpo tai smarkiai
,kol buvo istiesinti lyg ir normaliai o va kai susigarbanojo tai liko iki peciu
ir as tiek pat sumokejau,Drauge sake,kad cia dar papigiam,kitos figaro kirpejos uz tiek kiek man padare 300 butu nulupe 
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 19, 02:19)
Rimtai
QUOTE(nekrioša @ 2008 09 19, 10:53)
Rimtai
o kuo ten jo keistas kirpimas
as kazkaip nuo pavasario tik pas ji kerpuosi,tai net ir nzn ka kitos kirpejos pasakytu
Mano irgi neilgi ale ir vel biski nutrumpino
nors galai baisus buvo.Bet zinok kolkas nekeisiu eisiu tik pas ji.Kai as pasiskambinau i Figaro man pasake,kad pagal mano plaukus mazdaug apie 300 kainuos tai net bloga pasidare,bet ejau galvoju gal nesumokesiu tiek.kadangi jis mano drauges draugas tai drauge sake,kad jis man nuolaida padare,nes siaip uz toki kirpyma ir dazyma buciau tikrai 300 suplojus 
keliom spalvom daze? tai kiek tu padejai realiai ?
QUOTE(robertaslt @ 2008 09 20, 22:26)
ko pegyveni, džiaukis, kad tavę sąraše nėra ir viskas
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 19, 23:37)
keliom spalvom daze? tai kiek tu padejai realiai ?
nu tada pabrango
nzn kuo jai ten jis neitiko tai kirpejai.nezinojo kaip apkarpinet galiukus..tai viska nuzarino kiaule 
Jo,jo jau pastebejau,kad kirpejai megsta papeikti vieni kitu darba
Papildyta:
QUOTE(laisla @ 2008 09 21, 00:43)