Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis kirpėjų sąrašas

Pasibėdosiu ir aš! rolleyes.gif Nors mano įvykis jau ir senaties termino sulaukęs, bet vis tiek ant širdelės guli. Nelinkėčiau niekam tokio "šposo", kokį man šį rugpjūtį iškrėtė viena Kauno Šilainių salono "Imeidė" kirpėja. schmoll.gif

Ruošiausi eiti į vestuves, buvau pamergė. flirt.gif Kad viskas klotųsi sklandžiai, jau prieš gerą laiko gabalą susitariau su kirpėja, užsirezervavau laiką. Deja, kirpėja, kuri mane visą laiką iki tol šukuoavo, tą pačią dieną kaip tik irgi turėjo keliauti į vestuves, todėl parekomendavo savo kitą kolegę, pas kurią aš ir užsirašiau. Jaučiausi rami, iš vakaro prieš planuotą šventę toji kirpėja dar net pati man paskambino, pasiteiravo, ar niekas nesikeičia. Patikinau, kad tikrai ateisiu, sutarėme dar pusvalandžiu paankstinti vizitą, kad tikrai spėtų mane sušukuoti. Cirkai prasidėjo kitą, vestuvių, rytą... doh.gif Jau buvau beeinanti pro duris į kirpyklą, kai man paskambino. Kirpėja į ragelį pasakė, kad labai atsiprašo, bet negalės manęs sušukuoti, nes labai prastai jaučiasi, nepasikelia iš lovos. Sustingau. swoon.gif Dievaži, atrodė, kad kas šaltu vandeniu perliejęs būtų. Sakau: tai ką man dabar daryti?? ohmy.gif Šventė už gerų 3 valandų, o aš neturiu kur dėtis ir pas ką eiti. Paprašiau rekomenduoti kokią savo kolegę, jei jau tokia bėda. O ji kaip užsikirtus tik kartojo, kaip jai gaila ir nesmagu, kaip ji atsiprašo. Buvo vasaros savaitgalis, visos kirpyklos iš ryto turi begales užsakymų šventinėms šukuosenoms- kur eiti? blink.gif Nereikia nei sakyti, kad pakili artėjančios šventės nuotaika buvo totaliai sugadinta. wacko.gif verysad.gif
Tačiau, dėkui nuotakai, viskas baigėsi laimingai. Ji kažkokiu būdu sugebėjo susitarti su savo kirpėja, kad priimtų ir mane, tad be šukuosenos nelikau. yess.gif Aišku, buvau šukuojama paskutinė, kai pagal planą jau turėjau būti namie ir rengtis. Per visą šitą erzelį po to pasipuošti teturėjau 5min, nes ir taip vėlavau į jaunųjų išlydėtuves iš namų, specialiai manęs visi su muzikantais laukė keliasdešimt minučių. topsecret.gif blush2.gif O aš atlėkiau išraudusi, sušilusi ir tik po kurio laiko vėl pavyko nuoširdžiai šypsotis. 4u.gif
Smagu tik, kad bent po to šitas košmaras atsipirko nuostabia, smagia ir gražia švente victory.gif drinks_cheers.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2008 09 30, 10:00)
Pasibėdosiu ir aš!  rolleyes.gif  Nors mano įvykis jau ir senaties termino sulaukęs, bet vis tiek ant širdelės guli. Nelinkėčiau niekam tokio "šposo", kokį man šį rugpjūtį iškrėtė viena Kauno Šilainių salono "Imeidė" kirpėja.  schmoll.gif

Ruošiausi eiti į vestuves, buvau pamergė.  flirt.gif  Kad viskas klotųsi sklandžiai, jau prieš gerą laiko gabalą susitariau su kirpėja, užsirezervavau laiką. Deja, kirpėja, kuri mane visą laiką iki tol šukuoavo, tą pačią dieną kaip tik irgi turėjo keliauti į vestuves, todėl parekomendavo savo kitą kolegę, pas kurią aš ir užsirašiau. Jaučiausi rami, iš vakaro prieš planuotą šventę toji kirpėja dar net pati man paskambino, pasiteiravo, ar niekas nesikeičia. Patikinau, kad tikrai ateisiu, sutarėme dar pusvalandžiu paankstinti vizitą, kad tikrai spėtų mane sušukuoti. Cirkai prasidėjo kitą, vestuvių, rytą...    doh.gif  Jau buvau beeinanti pro duris į kirpyklą, kai man paskambino. Kirpėja į ragelį pasakė, kad labai atsiprašo, bet negalės manęs sušukuoti, nes labai prastai jaučiasi, nepasikelia iš lovos. Sustingau.  swoon.gif  Dievaži, atrodė, kad kas šaltu vandeniu perliejęs būtų. Sakau: tai ką man dabar daryti?? ohmy.gif  Šventė už gerų 3 valandų, o aš neturiu kur dėtis ir pas ką eiti. Paprašiau rekomenduoti kokią savo kolegę, jei jau tokia bėda. O ji kaip užsikirtus tik kartojo, kaip jai gaila ir nesmagu, kaip ji atsiprašo. Buvo vasaros savaitgalis, visos kirpyklos iš ryto turi begales užsakymų šventinėms šukuosenoms- kur eiti? blink.gif  Nereikia nei sakyti, kad pakili artėjančios šventės nuotaika buvo totaliai sugadinta.  wacko.gif  verysad.gif
Tačiau, dėkui nuotakai, viskas baigėsi laimingai. Ji kažkokiu būdu sugebėjo susitarti su savo kirpėja, kad priimtų ir mane, tad be šukuosenos nelikau. yess.gif  Aišku, buvau šukuojama paskutinė, kai pagal planą jau turėjau būti namie ir rengtis. Per visą šitą erzelį po to pasipuošti teturėjau 5min, nes ir taip vėlavau į jaunųjų išlydėtuves iš namų, specialiai manęs visi su muzikantais laukė keliasdešimt minučių. topsecret.gif  blush2.gif  O aš atlėkiau išraudusi, sušilusi ir tik po kurio laiko vėl pavyko nuoširdžiai šypsotis.    4u.gif
Smagu tik, kad bent po to šitas košmaras atsipirko nuostabia, smagia ir gražia švente  victory.gif  drinks_cheers.gif  sokiai.gif

na, taip, streso aptureti teko doh.gif bet, manau, galima suprasti ir ta kirpeja, juk visi mes zmones... Gal jai labai prastai su sveikata buvo g.gif
Atsakyti
Taip, pritariu. Jeigu ji tikrai susirgo, tai duok, Dievuli, jai sveikatos- visi galime staiga nelaiku pasiligoti. rolleyes.gif Bet man kažkaip kyla įtarimų, kad ji arba užšventė iš penktadienio, arba dar kas nors, nes tas skambutis išvakarėse pasitikslinti, ar tikrai tikrai ateisiu, man pasirodė keistas, kadangi pries keletą dienų buvome kalbėjusios. Plius, profesionalumas reikalautų pačiai negalint tesėti susitarimo, rasti ką nors iš kolegių, kas už ją padirbėtų tą dieną. Juk negali atšaukti visų tos dienos klienčių ir tikrai yra kirpėjų, kurios tą dieną turi laivą bei sutiktų papildomai padirbėti. Bent jau man taip atrodytų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 30 rugsėjo 2008 - 11:51
uh nu kokios gi pasitaiko...... g.gif
Atsakyti
Vajej, prisiskaiciau tai bijau dabar.. Ketinu plaukus sviesint, tai kai padarys marguti.. bus man.. doh.gif (tpfu tpfu tpfu)
Atsakyti
good.gif good.gif Sveikos esu naujoke bet buvau susidurusi su tokiom problemom kaip gera kirpeja ir pagaliau radau tiesa nelabai pigu bet kokybe super S. Neries 99 Rasos Perlas kirpeja Natalija Olga taipat dirba neblogai
Papildyta:
Rasos Perle Natalija labai gera pati bandziau o Kaip Olga dirba tik maciau
Atsakyti
QUOTE(amid @ 2008 10 12, 18:28)
good.gif  good.gif Sveikos esu naujoke bet buvau susidurusi su tokiom problemom kaip gera kirpeja ir pagaliau radau tiesa nelabai pigu bet kokybe super S. Neries 99 Rasos Perlas kirpeja Natalija Olga taipat dirba neblogai
Papildyta:
Rasos Perle Natalija labai gera pati bandziau  o Kaip Olga dirba tik maciau

Mano name bigsmile.gif ,bet zinok as ten viena kart uzejau tai kaineles doh.gif .Ten vos tik kai atsidare kainos buvo kosmines,kai visose kirpyklose dar buvo nepabrange.Nzn. kaip ten kirpejos nieko negaliu pasakyti ax.gif ,bet preidama matau,kad ten visada tuscia.Gal jie turi savo nuolatinius klientus g.gif O kiek sumekejai? ax.gif Tik kirpaisi ar ir dazeisi?Siaip jei kainos panasios kaip Figaro tai gal tada apsimoketu ir vietoj prie namu pabandyti g.gif
Atsakyti
Kai buvau Figaro pas Rasa kirpeja isejau blondine su žaliu atspalviu ir sumokejau 380lt už ta pati darba Rasos Perlas 290lt ir kokybe visai kita
kirpimas kainavo 60lt. ten kiek aš žinau dažymas priklauso nuo dažu yra kadus ir dar kažkokie aš dažausi kadusu
Atsakyti
QUOTE(amid @ 2008 10 12, 19:12)
Kai buvau Figaro pas Rasa kirpeja isejau blondine su žaliu atspalviu ir sumokejau 380lt už ta pati darba Rasos Perlas 290lt ir kokybe visai kita
kirpimas  kainavo 60lt. ten kiek aš žinau dažymas priklauso nuo dažu yra kadus ir dar kažkokie aš dažausi kadusu

Man Brangu rolleyes.gif As pas Vitaliju 180 sumokejau ir tai manau,kad daug ax.gif .O daugiau tikrai net minciu neturiu moketi,nes ir 180 kazkaip gaila buvo blush2.gif ,bet dziaugiuosi,kad radai tinkama kirpeja mirksiukas.gif
Atsakyti
Galu gale susiradau gera kirpeją... būtent tokį, kuris žino, ką daryti su mano gana problematiškais plaukais. Užsirašiau kitąkart pas jį, 9 val. ryte. Buvau pirmoji jo kliente, tad teko laukti jį vėluojant beveik pusvalandį. Nors ir atėjo toks "vakarykštis", bet rezultatas pakėlė man nuotaiką, tikrai buvau patenkinta. Vėl užsirašiau pas jį. Vakar atvažiavau sutartu laiku, pasirodo jo laukė dar klientė, kuri buvo užsirašiusi valanda prieš mane.... Sakė, kad skambino jam į mobilų, jis jau važiuoja. Palaukiau 20 minučių, nesulaukiau. Nutariau važiuoti savo reikalais. Po valandos važiavau atgal, kadangi buvo pakeliui, tai grįžau tuo pat keliu, pro kirpyklą... Klientė vis dar jo laukė, o kirpykla buvo uždaryta....

Jei nenorite likti be šukuosenos pačiu atsakingiausiu momentu, pas Marių iš Vilniaus grožio salono Vytenio g-vėje nesirašykite...

Blyn, jeigu jau taip geria, tai bent perspėja, kad neateis, kam tada telefonus rašo ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(amid @ 2008 10 12, 17:28)
good.gif  good.gif Sveikos esu naujoke bet buvau susidurusi su tokiom problemom kaip gera kirpeja ir pagaliau radau tiesa nelabai pigu bet kokybe super S. Neries 99 Rasos Perlas kirpeja Natalija Olga taipat dirba neblogai
Papildyta:
Rasos Perle Natalija labai gera pati bandziau  o Kaip Olga dirba tik maciau

as ten viena karta buvau, kai jie tik atsidare, daugiau neisiu..kirpejos vardo neatsimenu, bet uzsirasiau tam tikrai valandai, tam laikui artejant paskambino man ir paprase kad ateiciau 15 minuciu veliau, nei sutarta
nu gerai nuejau veliau ir pralaukiau dar gera valanda, ir niekaip nesupratau ziuredama ka ten ji tiek krapstosi, nes merginai pries mane tikrai ne stebuklinga sukuosena padare
galu gale pasodino kedeje mane ir pareiske kad mano plaukai turi zalsva atspalvi, kurio tikrai ten ner-gal apsvietimas pas jas toks
galu gale uz galiuku pakirpima paeme 70 lt
pati kirpeja mano akim susisukavus baisiai, susisiausus nu tikrai baisoka man i kede sest buvo
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2008 09 30, 10:00)
Pasibėdosiu ir aš!  rolleyes.gif  Nors mano įvykis jau ir senaties termino sulaukęs, bet vis tiek ant širdelės guli. Nelinkėčiau niekam tokio "šposo", kokį man šį rugpjūtį iškrėtė viena Kauno Šilainių salono "Imeidė" kirpėja.  schmoll.gif

Ruošiausi eiti į vestuves, buvau pamergė.  flirt.gif  Kad viskas klotųsi sklandžiai, jau prieš gerą laiko gabalą susitariau su kirpėja, užsirezervavau laiką. Deja, kirpėja, kuri mane visą laiką iki tol šukuoavo, tą pačią dieną kaip tik irgi turėjo keliauti į vestuves, todėl parekomendavo savo kitą kolegę, pas kurią aš ir užsirašiau. Jaučiausi rami, iš vakaro prieš planuotą šventę toji kirpėja dar net pati man paskambino, pasiteiravo, ar niekas nesikeičia. Patikinau, kad tikrai ateisiu, sutarėme dar pusvalandžiu paankstinti vizitą, kad tikrai spėtų mane sušukuoti. Cirkai prasidėjo kitą, vestuvių, rytą...    doh.gif  Jau buvau beeinanti pro duris į kirpyklą, kai man paskambino. Kirpėja į ragelį pasakė, kad labai atsiprašo, bet negalės manęs sušukuoti, nes labai prastai jaučiasi, nepasikelia iš lovos. Sustingau.  swoon.gif  Dievaži, atrodė, kad kas šaltu vandeniu perliejęs būtų. Sakau: tai ką man dabar daryti?? ohmy.gif  Šventė už gerų 3 valandų, o aš neturiu kur dėtis ir pas ką eiti. Paprašiau rekomenduoti kokią savo kolegę, jei jau tokia bėda. O ji kaip užsikirtus tik kartojo, kaip jai gaila ir nesmagu, kaip ji atsiprašo. Buvo vasaros savaitgalis, visos kirpyklos iš ryto turi begales užsakymų šventinėms šukuosenoms- kur eiti? blink.gif  Nereikia nei sakyti, kad pakili artėjančios šventės nuotaika buvo totaliai sugadinta.  wacko.gif  verysad.gif
Tačiau, dėkui nuotakai, viskas baigėsi laimingai. Ji kažkokiu būdu sugebėjo susitarti su savo kirpėja, kad priimtų ir mane, tad be šukuosenos nelikau. yess.gif  Aišku, buvau šukuojama paskutinė, kai pagal planą jau turėjau būti namie ir rengtis. Per visą šitą erzelį po to pasipuošti teturėjau 5min, nes ir taip vėlavau į jaunųjų išlydėtuves iš namų, specialiai manęs visi su muzikantais laukė keliasdešimt minučių. topsecret.gif  blush2.gif  O aš atlėkiau išraudusi, sušilusi ir tik po kurio laiko vėl pavyko nuoširdžiai šypsotis.    4u.gif
Smagu tik, kad bent po to šitas košmaras atsipirko nuostabia, smagia ir gražia švente  victory.gif  drinks_cheers.gif  sokiai.gif

Pazistama situacija, man buvo panasiai, nors taip pat sena istorija- vidurines mokyklos isleistuves... Susitariau pries savaite su kirpeja del sukuosenos, pralukuriavau prie uzrakintos kirpyklos virs valandos (tokio dalyko, kaip mobilusis dar neturejau biggrin.gif ) ir grizusi namo, garbanojau plaukus pati, su tevo, paskubomis pasiskolintu, neaiskiu, tos paskirties prietaisu is mociutes, izoliacija apviniotu laidu(labai jau ta diena norejau tureti garbanas) biggrin.gif zinoma, dabar galbut juokinga, o tada tai buvo pasaulio pabaiga. I isleistuviu ceremonija velavau...
Atsakyti