Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(pomada @ 2009 01 22, 16:47)
http://www.grozioklu...in/Bolmain3.JPG
cia su kapsulytemis kaip tresas priauginamas

dekui uz foto, nemacius buvau sito budo.. smile.gif
ir kaip laike .? kokia kaina.?pasakok.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 22, 18:37)
dekui uz foto, nemacius buvau sito budo.. smile.gif
ir kaip laike .? kokia kaina.?pasakok.smile.gif

laike gerai,tik man tiek daug juostu nedejo kaip ten,kur parodyta
Atsakyti
cia gal aiskiau,filmuota medziaga,tik ne su kapsulemis,o su ziedeliais,bet esme ta pati
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
QUOTE(pomada @ 2009 01 22, 17:09)
as anksciau siudavaus plaukus,esu turejus tresa kapsulytemis pritvirtinta.dabar plaukai nukirpti mano,cia,kad ataugtu geri,bet noriu ilgu wub.gif ,tai galvoju apie segamus kuriam laikui

tai tu gali prie savo treso prisisiuti sagucius,jis kaip tik sukarpytas pagal tavo galvos ismatavimus ir nieko pirkti nereikes tik sagucius
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 22, 00:51)
kaip sekasi nesioti plaukucius .? ar jau bandei.?smile.gif

taip bandziau thumbup.gif tiesa segiau tik pora sruogu nes bijau kad jei daugiau susisegsiu man tie sagiukai matysis g.gif
g.gif laikosi ir nepavelus tiesa netvirtai ir jei truputi patemciau tai jauciu iskristu lauk biggrin.gif
Atsakyti
turiu tuos plaukus, maniau daznai segsiuos,bet buvau su jais tik per vestuves kai kirpeja prisege doh.gif o pati kazkaip nedrystu segtis,bijau kad matysis blush2.gif
va kai eisu pas kirpeja tai reik nepamirsti pasiimti,kad prisegtu. o siap tos mergaites is akropolio sake kad galima pas jas nueti ir jos nemokamai gali prisegti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 23, 22:36)
turiu tuos plaukus, maniau daznai segsiuos,bet buvau su jais tik per vestuves kai kirpeja prisege doh.gif o pati kazkaip nedrystu segtis,bijau kad matysis blush2.gif
va kai eisu pas kirpeja tai reik nepamirsti pasiimti,kad prisegtu. o siap tos mergaites is akropolio sake kad galima pas jas nueti ir jos nemokamai gali prisegti mirksiukas.gif

gali buti ,prisega jos .smile.gif bet man problema , kad niekaip nenusidazau plauku, kuri tikrai patiktu, ir pagal kuria galeciau pirkti tresus . doh.gif
seip ten akropoli kazkoks mazas pasrinkimas , bent man pasirode, vat kns akropoli labiau patinka. ten ruosiuos pirkti, dar panoramoje maciau yra , bet trumpam kazkada buvau uzsokus, tai nesusidariau nuomones apie asortimenta .smile.gif niu bet kad dizainas interjero padarytas tai grazus ta tik spejau ivertinti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 22, 21:00)
cia gal aiskiau,filmuota medziaga,tik ne su kapsulemis,o su ziedeliais,bet esme ta pati
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:

tai tu gali prie savo treso prisisiuti sagucius,jis kaip tik sukarpytas pagal tavo galvos ismatavimus ir nieko pirkti nereikes tik sagucius

drinks_cheers.gif tai as taip ir galvoju daryt,bet,kad plaukai per trumpi dar g.gif unsure.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 23, 23:43)
gali buti ,prisega jos .smile.gif bet man problema , kad niekaip nenusidazau plauku, kuri tikrai patiktu, ir pagal kuria galeciau pirkti tresus . doh.gif
seip ten akropoli kazkoks mazas pasrinkimas , bent man pasirode, vat kns akropoli labiau patinka. ten ruosiuos pirkti, dar panoramoje maciau yra , bet  trumpam kazkada buvau uzsokus, tai nesusidariau nuomones apie asortimenta .smile.gif  niu bet kad dizainas interjero padarytas tai grazus ta tik spejau ivertinti.smile.gif

kauno akropoly-tai Baltic Hair cia parduoda?tai ir sagiuku prisegt turbut cua reiks ieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 20:52
o medinese sukuose tu sagiuku kazin nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 01 24, 12:11)
drinks_cheers.gif  tai as taip ir galvoju daryt,bet,kad plaukai per trumpi dar g.gif  unsure.gif
tai nulek ir nusipirk mirksiukas.gif ,as kai ko uzsimanau-truks plys reikia biggrin.gif
kauno akropoly-tai Baltic Hair cia parduoda?tai ir sagiuku prisegt turbut cua reiks ieskot

man atrodo kad baltic hair , neprisimenu gerai.. blush2.gif manau kad turi buti segtuku.
Atsakyti
laba diena,mergytes 4u.gif galvoju ir as apie prisegamus situos plaukiukus, kaip suprantu galima juos apsiziureti hair express ar kazkaip pan.vadinasi parduotuvese, taip?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 24, 13:27)
laba diena,mergytes 4u.gif galvoju ir as apie prisegamus situos plaukiukus, kaip suprantu galima juos apsiziureti hair express ar kazkaip pan.vadinasi parduotuvese, taip?

labukas ,taip gali hair expresse , baltic haire, bazeje, gariunu turguje ir t.t.. niu ziurint kur gyveni:) drasei gali prasyti kad tau uzsegtu , parodytu.paziuresi ar patiks .smile.gif
Atsakyti
as is klaipedos...Tai tik akropoli atrodo tokia parduotuve yra, jei kazkas zino dar siam mieste parasykite... 4u.gif paskaiciau Jusu plepejimus ir taip susigundziau bigsmile.gif mmm... rolleyes.gif gal gimtadienio proga padovanos kas nors... biggrin.gif
O kuri nors gal galetumete imesti nuotraukyte su plaukiukais savo... 4u.gif
Atsakyti