Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

O as pirkau plaukus gariunuose, mokejau pigiau ir nors turiu dar tik menesi bet kol kas lb patenkinta thumbup.gif
manau jie atrodo pakankamai naturaliai blush2.gif
tiek kad sugarbanoti lb sutrumpeja noreciau ilgesniu ax.gif
cia foto tiesiu
user posted image
user posted image

o cia truputi matos kaip atrodo sugarbnoti ax.gif is nugaros foto neturiu verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
rutulkav o kiek mokejei , jei nepaslaptis ..? blush2.gif
ir koks ilgis ju..?
lb grazei atrodo plaukuciai thumbup.gif
Atsakyti
260lt atrodo g.gif nepamenu tiksliai bet gi del kainos ten visada galima deretis thumbup.gif
nezinau koks ju ilgis matuoti nematavau o uzrasyta ant pakuotes nera blush2.gif
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai labai graziai atrodo wub.gif o kokie pigus drinks_cheers.gif manau ju ilgis yra apie 16-18 coliu,mazdaug apie 45cm,tavo ir pacios ilgoki plaukai,zodziu labai labai grazu
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal zinote kur galima butu Lietuvoj tokiu isigyti?
http://www.hqhair.co...asp?PageID=1395
Jie prisisega kaip puse peruko, siek tiek zemiau pakausio. Savus plaukucius tiesiog po jais pakavoji susegiojus segtukais. Nereikia segioti daug sruogeliu. Na, tikiuosi supratot ka as cia bandziau paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 27, 09:08)
Sveikos merginos. Gal zinote kur galima butu Lietuvoj tokiu isigyti?
http://www.hqhair.co...asp?PageID=1395
Jie prisisega kaip puse peruko, siek tiek zemiau pakausio. Savus plaukucius tiesiog po jais pakavoji susegiojus segtukais. Nereikia segioti daug sruogeliu. Na, tikiuosi supratot ka as cia bandziau paaiskint  blush2.gif

zinau apie ka kalbi, nes ziurinejau ir as tokius nete .dar macius yra dar ivairesniu budu .net nebuvau zinojus kad yra tokiu .smile.gif
nea ,, as bent nzn ar kur pas mus lt yra tokiu, jauciu nera cia sitam kaime dar .. gal kada uzsives..
mano svajone butu isigyti plaukus kur nesudeti cheminiu, o naturaliai garbanoti/banguoti .ir spalva nenudazyta buna .. ax.gif
Atsakyti
Zaliu,t.y. neapdirbtu plauku gali paieskoti internete,gal kas parduoda,mano kaimyno mergina,ispane,tokius buvo susidejusi,jos drauge kirpeja turejo klijente kuri pardave savo plaukus,bet ji panesiojo juos tik 3 savaites,nes baisiausiai susivele,neimanoma buvo atskirti kur jos pacios plaukai ir kur tie priauginti.Bet jeigu tokius segiotis tai gal taip ir nenutiktu,siaip juos galima perpinti i tresa,tik viskas manau labai brangiai iseitu
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 27, 14:21)
Zaliu,t.y. neapdirbtu plauku gali paieskoti internete,gal kas parduoda,mano kaimyno mergina,ispane,tokius buvo susidejusi,jos drauge kirpeja turejo klijente kuri pardave savo plaukus,bet ji panesiojo juos tik 3 savaites,nes baisiausiai susivele,neimanoma buvo atskirti kur jos pacios plaukai ir kur tie priauginti.Bet jeigu tokius segiotis tai gal taip ir nenutiktu,siaip juos galima perpinti i tresa,tik viskas manau labai brangiai iseitu

aa , perpinti i tresa as pati moku, mokinausi daryti tresus kazkada (primirsusi esu bet prisiminciau ), nesunku ten, tik reik tokiu specialiu, stakleliu. biggrin.gif nors lb norint imanoma jas pasidaryti.

bet trbut apsiribosiu pirktiniais ir nesuksiu sau galvos biggrin.gif
Atsakyti
laba paneles.tie plaukai vadinas tresai.ju yra bazej ir pan.kaina nuo 300lt.siaip as uzsiimu tokiais dalykais, tresu turiu ir daug pigiau ir naturaliu visokiu
Atsakyti
Sunkiai man su tuo nuorauku ikelimu biggrin.gif nu kazkas gal gausis... idedu savo plaukucius smile.gif cool.gif

as pirkau akropoli, nenesioju ju kiekviena diena nes nemoku uzsisekti, nes pas mane mano plauku daug tai kaip uzsisegu matosi perejimas... o kirpeja sutvarko thumbup.gif tai visia patenkinta plaukai, o kaip butu jei nesiociau kasdien neaisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeizy: 27 sausio 2009 - 23:49
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu......cia tai turbut 70cm?
Atsakyti
dzeizy aha , lb lb graziai atrodo. thumbup.gif koks ilgis man irgi lb idomu..
Atsakyti