Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(guzel @ 2009 02 10, 13:18)
Merginos, norėjau Jūsų paklausti, gal jūs žinote, jei pvz. aš skrisiu į kitą šalį su prisegtais plaukais, ar nesupypsės mano plaukai, t.y. tie segtukai, oro uoste praėinant pro tuos tikrinimo duris? Kažkaip susimąsčiau, nes greit reikės skrist, ir noriu užsidėti plaukus  g.gif

O man is Lietuvos skrendant tai pypsejo doh.gif tokia pikta babulka praleidonejo tai kai praejau pro vartus supypsejau aptikrino niekur nepypsi. as graudziu balseliu islemenau kad gal cia segtukai galvoj, su ranka praejo pro galva isitkino kad nemeluoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 02 10, 18:57)
O man is Lietuvos skrendant tai pypsejo  doh.gif tokia pikta babulka praleidonejo tai kai praejau pro vartus supypsejau  aptikrino niekur nepypsi. as graudziu balseliu islemenau kad gal cia segtukai galvoj, su ranka praejo pro galva isitkino kad nemeluoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oho geras , niu is lietuvos oro uosto neskridau su prisegamais, bet uk visuose beweijk ir ir oro uostuose nepypsejo..bet tada as trbut buciau net nesusimasciusi jei ir pypseciau, buciau nesupratu kas biggrin.gif bet lb gerai kad kas ce uzklause , kitam sykiui zinosiu:)
Atsakyti
nu nezinau,as skridau ir su prisegamais tresais,ir su ziedukais ne kartelio nepypsejo nei lietuvoje nei uk,o skaraidau tikrai nemazai
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 02, 16:13)
nuo dazymo garbanos nedings,bet taip tu tik dar labiau sugadinsi tuos plaukus,jus nepamirskite kad sie plaukai yra nebegyvi,dazyti,dar cheminis detas ir dar karta dazyti tikrai nepatarciau.O del to kad garbanojimas kenkia yra netiesa,ir garbanos neissileidzia po keliu valandu,tereikia tik tinkamas priemones naudoti,jei manote kad papurskus laku jos ilgai laikysis ir graziai atrodys-klystate,naudokite garbanojimui skirta krema-jis garbanas padaro silkines,tuo paciu metu pamaitina plauka ir apsaugo nuo karscio,po to papurskite ir laku.As neprisegamus plaukus nesioju,bet cia skirtumo jokio nera,vis tiek visur tie patys plaukai,tai vakare susitepu su garbanu kremu plaukus,susipinu kasa,dar truputi l'orelio garbanoms skirto purskalo papurskiu,ir vaikstau dvi dienas garbanota thumbup.gif

Gal galetum duoti koki pvz tarkim koki butent ta specialu krema naudot ir kokia butent tai Loreal priemone smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar apsimoka pirkti tokius plaukus, jei nesiosiu suristus i uodega?
Atsakyti
Manau neapsimoka jai visa laika tik suristus nesiosi. Nu, bet tau spresti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 02 11, 00:19)
Manau neapsimoka jai visa laika tik suristus nesiosi. Nu, bet tau spresti. mirksiukas.gif

tai ir as taip galvoju ax.gif man suristi labiau tinka.
o gal yra pirkti tokiu nat.plauku uodegu? g.gif
Atsakyti
Maciau, kad yra uodegu, kai aukstai susirisi, kad butu zemiau susirisus, tai neatkreipiau demesio, na manyciau turi nueiti kur pardavineja ir pasiklausineti - pardavejos turetu patarti.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 10, 22:06)
Merginos, ar apsimoka pirkti tokius plaukus, jei nesiosiu suristus i uodega?

o as nesiojau prisegamus , ir visa laik beweijk buvau surisus i uodega. nes nesioju tik suristas sukuosenas. . yra sinjonai bet bent man jie per "dideli " atrodo , iskart matosi ,kad prideta ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 11 vasario 2009 - 12:54
as kai risuosi aukstai uodega isgalvojau viena toki varianta, susirisu savo plaukus aukstai plona gumyte, po to imu tresa sulenkiu per puse , apvynioju aplink savo uodega ir surisu stora gumyte tongue.gif ir lb man gerai laikosi, savaitgali ir klube buvau, nieko nenuslinko, is vietos nepajudejo... thumbup.gif aisku tikrinau karts nuo karto , kad nenukristu...ot geda butu.... blush2.gif lotuliukas.gif
nes as kai prisisegu ir pradedu ristis, tai tik daugiau susinervuoju, man visalaik sonuose matosi tie segtukai gun_bandana.gif , tai galvojau galvojau isgalvojau tokia teorija.... thumb_yello.gif

o,mimoza:), manau geriaus sinjona nusipirk ar kaip ten jis rasosi... lotuliukas.gif , jei planuoji visalaik nesiot suristus plaukus....
Atsakyti
nu va as taip isivaizuoju 4u.gif
kazkodel paveiksliuku nerodo g.gif tai idedu nuoroda:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 vasario 2009 - 21:08
lotuliukas.gif na as ir nesupratau... lotuliukas.gif

o kur jus panos plaukus laikot?krepsely?stalciuj?pakabintus?ar galima slapius sukuot?
Atsakyti