Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(mazullka @ 2009 01 28, 01:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai grazu......cia tai turbut 70cm?

QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 02:06)
dzeizy aha , lb lb graziai atrodo. thumbup.gif koks ilgis man irgi lb idomu..

aciu aciu ax.gif tai tikriausia 70cm as net nzn kai pirkau sakiau duokit ilgiausius tai ir dave tokius biggrin.gif mano pacios iki liemeneles sagties su tais trumpesniais efekto nesimato... o su sitais tai vaiksciojau kaip undine biggrin.gif flirt.gif ir isvis jau man ilgi plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 26, 18:12)

man tai labai negraziai kazkaip atrodo g.gif labai nenaturaliai unsure.gif

QUOTE(ritulkav @ 2009 01 26, 19:22)

tiesus plaukuciai daug graziau wub.gif
Dzeizy labai graziai atrodo plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 21:03
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 27, 14:36)
zinau apie ka kalbi, nes ziurinejau ir as tokius nete .dar macius yra dar ivairesniu budu .net nebuvau zinojus kad yra tokiu .smile.gif
nea ,, as bent nzn ar kur pas mus lt yra tokiu, jauciu nera cia sitam kaime  dar .. gal kada uzsives..
mano svajone butu isigyti plaukus kur nesudeti cheminiu, o naturaliai garbanoti/banguoti .ir spalva nenudazyta buna ..  ax.gif

Gaila... verysad.gif Itariu dar pora meteliu teks palaukt, kol Lietuvoj ju atsiras
Atsakyti
Pagal visus tempus sakyciau gerai butu jei bent po 10-20m kas nors normalesnio pasirodytu thumbup.gif nes naujienu Lietuvaiciai tikrai baidosi,bijo visko kas nauja,isikala viena kokia nors nesamone maziausiai desimciai metu ir apie kazka naujesnio net girdeti nenori verysad.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotum kokia tarpininke 4u.gif
Atsakyti
Kur alytuje tresu butu galima isigyti? 4u.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 30, 10:16)
Gal parekomenduotum kokia tarpininke 4u.gif

niu su nei viena nesu dar susidurusi. ax.gif negaliu parekomenduoti kokios..
bet gal kitos paneleles gali parekomenduoti.
Atsakyti
O nenorit per skelbimą internete? Siunčia mergaitės į Lietuvą. Pati taip užsisakaiu, jau turėsiu pirmadienį plaukelius, galėsiu įdėti nuotraukytes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(guzel @ 2009 02 05, 15:21)
O nenorit per skelbimą internete? Siunčia mergaitės į Lietuvą. Pati taip užsisakaiu, jau turėsiu pirmadienį plaukelius, galėsiu įdėti nuotraukytes. rolleyes.gif

o kur ta skelbima rasti? blush2.gif
Atsakyti
http://www.groziovizija.lt/

Gal kuri is cia pirkot tresus? g.gif
Atsakyti
linuxox , gal tu zinotum kokie cia pas ja prisegti plaukai.?ta prasme tiesus ir sugarbanoti ar garbanoti.? ir kaip cia prisegta , ar segtukais.? ar kokiu kitu budu .? g.gif ar sinjonas koks .. hmm.
user posted image
Atsakyti
kazkaip ir man butu idomu suzinoti apie grozio vizija, ir kaina visai nedidele...bet kaip tas 7 ar 10 juostu sukist i ta galva,tai neisivaizduoju, pas mane 3 juostos ....
Papildyta:
turiu viena klausima:kaip graziai suristi uodega pakelta i virsu(sulyzintai)(tikiuosi supratot),kad nesimatytu tresu is sonu...turiu viena varianta, bet noreciau paklaust kaip jus risates... g.gif
Atsakyti