Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(ritulkav @ 2008 12 06, 15:28)
praneskit ir man kokios ten kainos jeigu nesunklu ax.gif  na jo butu geriau garbanotus bet kiek suprantu7 nedidelis pasirinkimas ju beto klausimas jeigu uzsimanyciau issitiesinti tai ar jie neissitiesins visam laikui?

nu buvau ten pozemineje perejoje. . garbanotu tik vieni ir tai sviesus 420lt , daugiau nieko neturi is garbanotu, tik sintetinius, bet man ten jie labiau banguoti nei garbanoti.nzn nieko geriau nemaciau uz kauno akropoly esancius plaukus.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 09, 22:01)
verysad.gif  ot velnias,o as jau uzsisakiau garbanotus  verysad.gif  turiu tiesius,bet noriu garbanotu/nes maniskiai garbanojasi/
nu ir nesiseka  doh.gif

kiek tu mokejei uz savo ? parasyk kai gausi ar patiko.smile.gif kokia spalvyte emei.?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 14:01)
nu buvau ten pozemineje perejoje. . garbanotu tik vieni ir tai sviesus 420lt  , daugiau nieko neturi is garbanotu, tik sintetinius, bet man ten jie labiau banguoti nei garbanoti.nzn nieko geriau nemaciau uz kauno akropoly esancius plaukus.
Papildyta:

kiek tu mokejei uz savo ? parasyk kai gausi ar patiko.smile.gif kokia spalvyte emei.?

250lt.kai gausiu parašysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 20:34
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 14:13)
250lt.kai gausiu parašysiu  thumbup.gif

ok, lauksiu.smile.gif o kokia spalva emei.?sviesia.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 20:34
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 14:18)
ok, lauksiu.smile.gif o kokia spalva emei.?sviesia.?

beveik balta 4u.gif
bet garbanotus bigsmile.gif tiesius turiu
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 14:23)
beveik balta  4u.gif
bet garbanotus  bigsmile.gif  tiesius turiu

tiesius ir as turiu.. bet idomu kdl, garbanotu rudu nebuna,tik lb lb jau tamsus ar juodi arba sviesus .. hm..idomu gal,. kokiam londone platesnis pasirinkimas ..as savo tiesiius buvau dubline pirkusi, bet kad tada net nesove i galva garbanotus pirkti, taij neprisimenu, ar buvo spalvu pasirinkimas ..o dbr pacei lb idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 12 gruodžio 2008 - 15:43
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 15:42)
tiesius ir as turiu.. bet idomu kdl, garbanotu rudu nebuna,tik lb lb jau tamsus ar juodi arba sviesus .. hm..idomu gal,. kokiam londone platesnis pasirinkimas ..as savo tiesiius buvau dubline pirkusi, bet kad tada net nesove i galva garbanotus pirkti, taij neprisimenu, ar buvo spalvu pasirinkimas ..o dbr pacei lb idomu.

tai,kad ten kur as uzsisakau yra rudu spalvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 15:45)
tai,kad ten kur as uzsisakau yra rudu spalvu  g.gif

tada gali duoti linka is ten kur uzsisakei.?smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as irgi siandien nusipirkau prisegamus plaukus, tik kazkaip grizus prisegiau tai toks svoris plauku ohmy.gif pradejau sukuot tuos plaukus, jie man visi iskrito, as nesuprantu gal as nemoku prisisegt doh.gif gal galit man papasakot kaip jie cia prisisega kad jums neiskrenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 12 12, 22:34)
Sveikos  4u.gif as irgi siandien nusipirkau prisegamus plaukus, tik kazkaip grizus prisegiau tai toks svoris plauku  ohmy.gif  pradejau sukuot tuos plaukus, jie man visi iskrito, as nesuprantu gal as nemoku prisisegt  doh.gif gal galit man papasakot kaip jie cia prisisega kad jums neiskrenta  g.gif

joa, is pradziu jauciasi svoris , po to pripranti..m m niu nzn , man neiskrisdavo, nors kiek pamenu as ju istisai nesukuodavau , nemaciau reikalo, pora sykiu gal perbraukdavau per savaite .smile.gif gal tavo slidus plaukai..? o sagtukai pas tave su silikono gumutem.? skaiciau kad paneles pavelia plaukus tose vietose kur segtukas ir sega tada , gal pabandyk, ir tu taip.ir sukuodama prilaikyk plaukus siek tiek .smile.gif
Atsakyti
pavelk ir laku papurksk mirksiukas.gif parasyk kaip sekesi
Atsakyti
man maziukai segtukai visai nelaike plauku,o va didesni superiskai laiko ir kai sukuoji jie neiskrenta.su pavelimu ir lako papursiku kazkaip man nesigauna.ai,bet mokausi mokausi ir viskas manau pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Na as i kirpykla nuejau tai man prisege irgi pavelus ir lako papurskus smile.gif pati dar nebandziau reiks ryt ryte bandyti biggrin.gif
Atsakyti