Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(linuxox @ 2009 02 18, 11:51)
Po kasdieninio nesiojimo jau po 3 men.galima pacia pirmutine(apatine) juosta pasikeisti,nes is jos dazniausiai daugiausiai plauku isslenka.

O kur galima ju po viena juosta nusipirkt? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 22:16)
gal kas matete  kartais panasius i pelenu spalva tresus ?akropoly vilniaus ziurejau nebuvo nieko panasaus i tokia spalva .

Gal nelabai paklausi ta spalvyte todel ir nera jos pirkti, na bet juk galima sviesius plaukus su pilkintoju nupilt ir ta pati spalva gausis, nebandet? 4u.gif tik cia aisku daugiau tersimosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 02 19, 21:41)

Gal nelabai paklausi ta spalvyte todel ir nera jos pirkti, na bet juk galima sviesius plaukus su pilkintoju nupilt ir ta pati spalva gausis, nebandet?  4u.gif tik cia aisku daugiau tersimosi  mirksiukas.gif

joa ,, nepaklausi spalva ..
as sviesius esu dazius dark blonde, niu pilki liko, bet esme kad nenueme ju gerai, vietomis plaukai liko balti vistiek, nzn kas ten per plaukas , bet neima dazai.. nors esu dar syki, ir rudai uzdazius. g.gif
mm tai idomu ar pilkintojas padetu , nepersilpnas . g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 02 19, 20:24)
user posted image
Papildyta:
na nepavyko man eilini karta,tai nors taip paziurekit
MANO PLAUKAI JUSU TEISMUI
jei prasys slaptazodzio    fotki

labai naturaliai ir graziai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Suzuki @ 2009 02 19, 22:41)
O kur galima ju po viena juosta nusipirkt?  unsure.gif
Papildyta:

galima nusipirkti dvi pakuotes,arba viena rinkinuka su saguciais,o kita tik tresa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 21:26)
cia prisegti tavo plaukai, taip.?nzn kaip is galo atrodo, bet is priekio tai atrodo naturaliai , spalvyte lb atitinka tavaja  smile.gif grazu  thumbup.gif
o kokio ilgio tavo tikri plaukuciai.?

taip prisegti, pirkau buvo 45atrodo cm, bet patrumpinau siek tiek,kad naturaliau atrodytu, nes kazkaip jau lb ilgi jie man buvo...bet kita kart kai kituos pirksiu,tai nebesitrumpinsiu,o mano naturalus ,kai pasikirpau tai visai iki kaklo buvo,na gal siek tiek ilgesni, bet kaip matyt istaisiau greit viska!!!!
man irgi grazu, lb jais patenkinta,seguosi kiekviena miela diena, visur su jais... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 19, 23:30)
joa ,, nepaklausi spalva ..
as sviesius esu dazius dark blonde, niu  pilki liko, bet esme kad nenueme ju gerai, vietomis plaukai liko balti vistiek, nzn kas ten per plaukas , bet neima dazai.. nors esu dar syki, ir rudai uzdazius.  g.gif
mm tai idomu ar pilkintojas padetu , nepersilpnas .  g.gif

Manau kad pilkontojas tikrai padetu, juo nupylus vietnisa spalva gautusi, tik reikia geru santykiu ji su vandeniu atskiesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 02 20, 00:12)
galima nusipirkti dvi pakuotes,arba viena rinkinuka su saguciais,o kita tik tresa  mirksiukas.gif

Bet juk tresu vistiek po viena paprasta juostele nepardavineja ar as klystu? nes kai issukavau tuos suveltus plaukus, tai nors verk cry.gif prisegamu plauku apimtis trigubai sumazejo...
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 02 20, 13:35)
Manau kad pilkontojas tikrai padetu, juo nupylus vietnisa spalva gautusi, tik reikia geru santykiu ji su vandeniu atskiesti  smile.gif
Papildyta:

reijks isbandyti.. mirksiukas.gif

niu as savo tresus vis isbandineju, tai ir sukau su karstomis znyplemis, ir su bigudukais ,ir laku purskiu hmm. niu isplauni juos , ir vel tokie patys , nesusivelia,..
lb idomu kaip ji ta ten padare , kad taip susivele..
nea , po viena man atrodo nepardavineja .
Atsakyti
Kaip manot,kas atsitiktu,jei nudazyciau sintetinius plaukus? g.gif
Atsakyti
yra nedidelem atkarpelem pardavinejami su saguciais
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 02 20, 19:39)
yra nedidelem atkarpelem pardavinejami su saguciais

o kur ? galima isigyti, niekur nemaciau g.gif gal nepastebejau..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 20, 20:03)
reijks isbandyti..  mirksiukas.gif

niu as savo tresus  vis isbandineju, tai ir sukau su karstomis znyplemis, ir su bigudukais ,ir laku purskiu  hmm. niu isplauni juos , ir vel tokie patys , nesusivelia,..
lb idomu kaip ji ta ten padare , kad taip susivele..
nea , po viena man atrodo nepardavineja .

na man kripykloj su laku ziauriai juos supurske garbaneles susuko ir suvele kad pustesni butu. na atlaike visa diena garbanos, as pati nesuprantu kaip jos tokiais neissukuojamais kaltunais susivele doh.gif cry.gif ir isvis pati neissukuojamiausia buvo apatine, pati siauriausia juosta, kurios manau isvis neliete kirpeja veldama g.gif tai visa savaite buvau pasidejus, dar vyliaus issukuoti, siandien paemiau ismeciau nuardzius segtukus biggrin.gif seip tai ziauriai gaila, kad plaukai taip greit susigadino nes ne taip jau seniai nusipirkau unsure.gif

oj kaip gerai butu rasti atkarpeliu pirkt drinks_cheers.gif o kazin kokia kainyte? smile.gif
Atsakyti
tikrai esu maciusi ir grifku prisegamu pirkti,ir zebruotu ar dar kokiais nors rastais primargintu atkarpeliu,taip pat ir normaliu spalvu,bet apie lt rinka nieko negaliu pasakyti ar yra tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 02 21, 11:04)
tikrai esu maciusi ir grifku prisegamu pirkti,ir zebruotu ar dar kokiais nors rastais primargintu atkarpeliu,taip pat ir normaliu spalvu,bet apie lt rinka nieko negaliu pasakyti ar yra tokiu dalyku.

aaaa, lt aijsq nera , manau , kur cia kaime bus kas nors
.jojo uzsieny tai zn , parsidavineja juostom bigsmile.gif
Atsakyti